KristoferaDzive's E36
Man arī par to jārēc. Nekas tur nebūs ne no tā e36 ne no jebkā cita, kas viņa turbo utt plānos ietilpst.
Šis čalis dzīvo fantāzijās pa dzīvi.
Virtuāls drifta eksperts viņš bija arī pirms 10 gadiem, kad viņam bija 10 pašam.
Šis čalis dzīvo fantāzijās pa dzīvi.
Virtuāls drifta eksperts viņš bija arī pirms 10 gadiem, kad viņam bija 10 pašam.
kur bildes ar auto palika? gribēju sievai parādīt, kā mums paveicies
Kas notiek? Čalis saprata, ka ir atmaskots un izdzēsās?
Minzhauzena stasts nav vairs
Apvainojās uz forumu un tā lietotājiem!
Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Man žurkas par laimi, nav un diezvai kādreiz dzīvē būs kkas vairāk par lūzni ar kuru iepist kokā un pēc tam notirgot daļās! Tāpēc, manis pēc lūdzu, piepildi savu dzīves sapni un nopērc un uztaisi vislabāko žurku iekš LV!KristoferaDzive rakstīja:Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Apsveicu vecīt.!ZzevsS rakstīja:Man žurkas par laimi, nav un diezvai kādreiz dzīvē būs kkas vairāk par lūzni ar kuru iepist kokā un pēc tam notirgot daļās! Tāpēc, manis pēc lūdzu, piepildi savu dzīves sapni un nopērc un uztaisi vislabāko žurku iekš LV!KristoferaDzive rakstīja:Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Un neesmu teicis, ka mans sapnis ir uztaisīt labāko Žurku Latvijā, tas jau Tavs sapnis cik skatos.!
ZzevsS rakstīja:Man žurkas par laimi, nav un diezvai kādreiz dzīvē būs kkas vairāk par lūzni ar kuru iepist kokā un pēc tam notirgot daļās! Tāpēc, manis pēc lūdzu, piepildi savu dzīves sapni un nopērc un uztaisi vislabāko žurku iekš LV!KristoferaDzive rakstīja:Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Zevss
ar kompatu pa brugji
Paldies, bet es no tā vecuma esmu izaudzis...KristoferaDzive rakstīja:Apsveicu vecīt.!ZzevsS rakstīja:Man žurkas par laimi, nav un diezvai kādreiz dzīvē būs kkas vairāk par lūzni ar kuru iepist kokā un pēc tam notirgot daļās! Tāpēc, manis pēc lūdzu, piepildi savu dzīves sapni un nopērc un uztaisi vislabāko žurku iekš LV!KristoferaDzive rakstīja:Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Un neesmu teicis, ka mans sapnis ir uztaisīt labāko Žurku Latvijā, tas jau Tavs sapnis cik skatos.!
Kas?cipruss18 rakstīja:ZzevsS rakstīja:Man žurkas par laimi, nav un diezvai kādreiz dzīvē būs kkas vairāk par lūzni ar kuru iepist kokā un pēc tam notirgot daļās! Tāpēc, manis pēc lūdzu, piepildi savu dzīves sapni un nopērc un uztaisi vislabāko žurku iekš LV!KristoferaDzive rakstīja:Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Zevss
No e36 izaudzis, bet katru dienu sēž e36 forumā un postē
Postoju pietiekoši reti, bet kur nu vēl labāko dzelteno presi par šo forumu? Sēžu šeit pamatā izklaides pēc + lai sekotu līdz dažiem interesantiem projektiem!Bucis rakstīja:No e36 izaudzis, bet katru dienu sēž e36 forumā un postē
Nedaudz parāva uz augšu izlasot šo...KristoferaDzive rakstīja:Šo pārdošu un nopirkšu citu, un gudrie dirsēji lai dirš tālāk, tikai kādu dienu var pagadīties, ka man būs labāka žurka, nekā Tev, un tad varēsi smieties tālāk.!
Ko tu gaidiji nopērkot kaut kādu šrotu par 200eur un uzrakstot minhauzena stāstu?
Kāpēc tik ātri domas mainīji?
Rēkā nāk nevis par šo topiku, bet par jums visiem, jūs kā ar izdzīvošanas instinktu norejat nabaga čali, moš tas vīņa pirmais auto, nu pooo ka mazliet sasapņojās, bet nu varētu kādu retu reiz paklusēt. Sekojat līdzi sāviem auto, lielākā daļa jau piemirsa ar ko brauc, es runāju par šķibajiem landžikiem, purniem kas nestāv taisni un puvušajām grīdām.
Taisnību pateici, rēcīgi, kas te notiek. Bet nu attieksme arī vērojama. Vienvārdsakot, standarta E36 foruma uzvedība. Visi tikai dirš.tataars rakstīja:Rēkā nāk nevis par šo topiku, bet par jums visiem, jūs kā ar izdzīvošanas instinktu norejat nabaga čali, moš tas vīņa pirmais auto, nu pooo ka mazliet sasapņojās, bet nu varētu kādu retu reiz paklusēt. Sekojat līdzi sāviem auto, lielākā daļa jau piemirsa ar ko brauc, es runāju par šķibajiem landžikiem, purniem kas nestāv taisni un puvušajām grīdām.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Neviens neko nebūtu teicis ja viņs būtu rakstījis ko reālu,nevis kadiem mega swapiem un driftu,ja tur priekša nevienas dzīvas detaļas nav,tad par ko citu var iet runa? Tīņa vai ne tīna gadi,bet tāpat katram ir jāmāk spriest reāli!
Pietiek, ja kāds pasaka, lai nolaižās no augstumiem. Es arī daudz ko nesaprotu, kā var pirkt tādu un šitādu un blatot, bet neko nesaku, jo pašam ir tikai IS.
Bet te protams 2 lapas jāpaspēj aizdirst ar tekstu no sērijas "b*e tu tak daunis esi" ~
Bet te protams 2 lapas jāpaspēj aizdirst ar tekstu no sērijas "b*e tu tak daunis esi" ~
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Neviens viņu pat īsti nenodirsa,tikai teica ka nav vērts taja grūst naudu,nez vai ta būtu nodiršana.TomSkarsts rakstīja:Pietiek, ja kāds pasaka, lai nolaižās no augstumiem. Es arī daudz ko nesaprotu, kā var pirkt tādu un šitādu un blatot, bet neko nesaku, jo pašam ir tikai IS.