E36-Rika kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right
bet bez reliņiem iet atrāk atklāšanā pierādīts
Cik ātrāk?Darks rakstīja:bet bez reliņiem iet atrāk atklāšanā pierādīts
tas jājautā techno violet kūtiņu īpašniekiemInferno rakstīja:Cik ātrāk?Darks rakstīja:bet bez reliņiem iet atrāk atklāšanā pierādīts
Dzīvē redzēts un novērtēts auto, cepuri nost, ļoti labs eksemplārs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ok eksemplars, biju skatities sito, tik liekas ka nepis neiet pec mana veca singlevanos 2.8
Zinu, ka biji.. Tik kas tur tieši neiet?EJANSONS rakstīja:ok eksemplars, biju skatities sito, tik liekas ka nepis neiet pec mana veca singlevanos 2.8
Noņemt jau var, tikai ko darīt ar tiem caurumiem jumtā?
Sivenmāte primā!
Sivenmāte primā!
nezinu kas neiet, bet gausa ta masina likas, salidzinot ar citiem 2.8 ko esmu lietojis
Pats nezinu kā ir jāiet "dzīvam" b28, bet daži ir braukuši un teica, ka iet ļoti labi. Protams motors nav jauns, un daži zirgi ir pametuši stalli.EJANSONS rakstīja:nezinu kas neiet, bet gausa ta masina likas, salidzinot ar citiem 2.8 ko esmu lietojis
P.S.- Kādi ir efektīvi performance apgreidi priekš tub28?
Es protams domāju bez nekādiem turbo
Pēdējais labojis Riks* - 20 Jūl 2016, 23:00, kopā labots 2 reizes.
iesakumam varetu kadu 3.15 reduktoru ka min
Tagadējais man ir 2.93, otrais gaņģis reāli pa garuEJANSONS rakstīja:iesakumam varetu kadu 3.15 reduktoru ka min
Šitam baigi garš reduktors, šitam nav asa cirtiena, bet tāpat motors loti dzīvs un iet loti okEJANSONS rakstīja:ok eksemplars, biju skatities sito, tik liekas ka nepis neiet pec mana veca singlevanos 2.8
3.38 zelta vidusceļš ikdienai un performance.
Bija arī interese par šo, katrā ziņā likās ļoti ok eksemplārs par cenu, lai labi ripo!
e36
Tātad diezgan spontāni pie Kneika tika nomainīta eļļa, filtrs un uzlikta magnētiskā kartera skrūve.
Tagad ar drošu sirdi varu nobraukt vēl 5k Kā arī tuvāk papētīju pannu,izrādās mūsu pašmāju RLM ražojums, izgatavota no ļoti biezas šķiedras
Tagad ar drošu sirdi varu nobraukt vēl 5k Kā arī tuvāk papētīju pannu,izrādās mūsu pašmāju RLM ražojums, izgatavota no ļoti biezas šķiedras
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
3.0 ieplūde, sprauslas, sadalenes, kaut kas ar izplūdi, vizīte pie AF un būs okee.Riks* rakstīja: P.S.- Kādi ir efektīvi performance apgreidi priekš tub28?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tevis minētais setups dārgi izmaksās, bet gan jau ar laiku kautkas tiks darīts ar motoruKikaps rakstīja:3.0 ieplūde, sprauslas, sadalenes, kaut kas ar izplūdi, vizīte pie AF un būs okee.Riks* rakstīja: P.S.- Kādi ir efektīvi performance apgreidi priekš tub28?
Uzliksi īsāko reduktoru un būs ok, man bija daudz jābrauc pa štrassi un tāpēc tika atstāts reduktors no automāta.
Lai labi ripo un braukt ir prieks
Lai labi ripo un braukt ir prieks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17