Nixon lowdaily
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 32
- chevron_right
Jā interesants stāsts, bet kkas tpt neliekas tīrs viņā lidz galam, pārak skaisti izklausās
Tā jau labs skats tgd uz auto, ar to baguzi kam spoilers vsp
Tad jau beidzot ir pienācis tas laiks kad pārkāpsi no zemes ceļiem uz nopietnāku segumu? Ja jau plānā ir pa trasi kko padarīt, tad iespejams street stock brauksi?
Tā jau labs skats tgd uz auto, ar to baguzi kam spoilers vsp
Tad jau beidzot ir pienācis tas laiks kad pārkāpsi no zemes ceļiem uz nopietnāku segumu? Ja jau plānā ir pa trasi kko padarīt, tad iespejams street stock brauksi?
Nav taču viss nemaz tik skaisti, kasjaku vēl ļoti daudz, kā jau rakstīju.
Tas spoilers tur bildēs ir vienkārši uzlikts un nevaru saprast, ko darīt ar viņu, skrūvēt klāt vai neskrūvēt. Vai tikai astīti uzlikt. Hvz.
Protams, ka bez sportošanas neiztikšu un ņemšu dalību kautkur, kur sanāks lētāk.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Tas spoilers tur bildēs ir vienkārši uzlikts un nevaru saprast, ko darīt ar viņu, skrūvēt klāt vai neskrūvēt. Vai tikai astīti uzlikt. Hvz.
Protams, ka bez sportošanas neiztikšu un ņemšu dalību kautkur, kur sanāks lētāk.
Krasava, beidzot, lasāms topiks!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
poh, man galvenais interesē, lai nixons kārbu nomaina, lai var redzēt, kā iet tas bezkompresijas miroņmotors ar manis "galīgi greizi saliktajām" sadalenēm.
Johnny, centos
seeingman, vēl arī drāts jāielaiž reduktorā. Domāju, ka šonedēļ tas viss tiks izdarīts.
seeingman, vēl arī drāts jāielaiž reduktorā. Domāju, ka šonedēļ tas viss tiks izdarīts.
Skaista padauza
kārtējais nixona tofiks, kuru lasot saproti, ka nākotnes plāni tiks izpildīti, nevis pēc 3 dienām auto būs pārdod sadaļā malacis, taa turpini 4d uz minišoseju būsi?
Beidz, vecīt, tik ātri vēl diezvai. Uz minišoseju gribas tomēr vēl bremzēm arī pāriet pāri utt.
un obligāti slikus, bez tiem tur nav ko darīt
Čotka Kas ar otro auto tagad būs? Cik sapratu, tad Tu viņu "mazliet" apskrūvēji
Tas mani neiepriecina. [emoji38]Eglitis rakstīja:un obligāti slikus, bez tiem tur nav ko darīt
Motora tik nav. Nu benķis arī, izplūde un tā. Bet nedeļas beigās, iespējams, būs jau cits īpašnieks.Inferno rakstīja:Čotka Kas ar otro auto tagad būs? Cik sapratu, tad Tu viņu "mazliet" apskrūvēji
uzpmo feisiitii, pastāstīšu cik drausmīgi tas bijaNixon rakstīja:Tas mani neiepriecina. [emoji38]Eglitis rakstīja:un obligāti slikus, bez tiem tur nav ko darīt
Tirgosi nost?Nixon rakstīja:Motora tik nav. Nu benķis arī, izplūde un tā. Bet nedeļas beigās, iespējams, būs jau cits īpašnieks.Inferno rakstīja:Čotka Kas ar otro auto tagad būs? Cik sapratu, tad Tu viņu "mazliet" apskrūvēji
Nevis slikus vajag, bet braukt kārtīgi jātrenējas. Protams, ar ielas riepu par top 3 cīnīties nevarēs, bet būsim reāli, tā Yokohama vai Kumho nedos vairāk kā dažas sekundes aplī, jo sevišķi ar nemotoru. Ja līdz līdera apļa laikam ir padsmit sekundes, vaina nebūs riepāsEglitis rakstīja:uzpmo feisiitii, pastāstīšu cik drausmīgi tas bijaNixon rakstīja:Tas mani neiepriecina. [emoji38]Eglitis rakstīja:un obligāti slikus, bez tiem tur nav ko darīt
Galvenais ir pēc iespējas vairāk braukt un trenēties, vienalga kādos sacensību seriālos
Nezinu kapēc tie lukturi nomatējās, laikam laka brāķis. Kautkas jādara lietas labā.
puteja galus vajag nomainit uz 63mm
Man patīk arī ar tiem pašiem.
Nixon kpc nekas jauns netiek rakstīts?
Šonedēļ eju skati, tad uz sezonas noslēgumu un tad arī ierakstīšu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 32