Gin4a Pirmais e36..! ;D

shie diski ar pareizo riepu izmeru diezgan normali izskatas uz e36, engeli tiri labi, pa cik panemi?
Pēdējais labojis Vitalx325 - 02 Jan 2012, 17:59, kopā labots 1 reizi.

Angel eyes paņēmu ja nemaldos par 24 ls kopā ar piegādi..Vitalx325 rakstīja:shie diski ar pareizo rieou izmeru diesgan normali izskatas uz e36, engeli tiri labi, pa cik panemi?

magitis tds pats ka man :) pa 63 ls nopirku xnet.lv :) angel eyes nu nez nez bet diski labi
Veiksmi talakajos darbos :)

Es maģīti gan "Latgalītē" Rīgā pa 60Ls ;D nu Eņģeļ acis ir tik gaumes lieta...soulles rakstīja:magitis tds pats ka man :) pa 63 ls nopirku xnet.lv :) angel eyes nu nez nez bet diski labi

alkstu redzet ka sis bmw izksatas uz siem diskiem!!! 

Ar šiem diskiem tiešām atšķirsies no pārējiem.Tiešām gribas ātrāk redzet uz auto!

oj , es parskatijos
bet nu stari lidzigi bija, neieveroju plauktu kad nav :P

bouncin' with 68' chevy

bet ta vai ta,domaju ka sie diski sedanam un kuutinjai labi izskatiittos...kupejai ne taa..

Tātad bik esmu izmainijis visus plānus....
no r17 atteicos, jo ceļi manā lauku rajonā ir vienkārši drausmīgi un katru nedēļu gan jau tos diskus uzsistu un tik spētu labot.. :S izvēlējos zolīdus r15 unr17 palika sencim, kurš tik braukā pa asfaltu ar savu e46...
no r17 atteicos, jo ceļi manā lauku rajonā ir vienkārši drausmīgi un katru nedēļu gan jau tos diskus uzsistu un tik spētu labot.. :S izvēlējos zolīdus r15 unr17 palika sencim, kurš tik braukā pa asfaltu ar savu e46...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

vismaz r16 varēji 

No praktiskā viedokļa, gan jau tpats zini labāk, pa kādiem ceļiem braukā, bet R16 ar nemaz tik traki nav priekš LV ceļiem un skats uzreiz cits! 

nu jā itkā r16 varēju meklēt, bet riepas bij pilna garaža r15 un ļitakus pagrābu pa ļooti labu ciparu uz izķeršanu no norakstīta bmw, so esmu apmierināts šiem arī...
Labojums - P.S arī ņemot nost ziemas parastos r15 bleķiniekus parādijās skats, ka pat tos esmu uzsitits uz bedrēm, bet minimāli...
Ieskatam, kā r17 ir skatā uz senča e46

Labojums - P.S arī ņemot nost ziemas parastos r15 bleķiniekus parādijās skats, ka pat tos esmu uzsitits uz bedrēm, bet minimāli...
Ieskatam, kā r17 ir skatā uz senča e46

Tātad ir vēl daži uzlabojumi, vismaz kaut kas...
Nokrāsoju Aizmugurējo bamperi, lai ir mašīnas krāsā! Tad iegādājos lampas pa 15Ls abas, bet bija tādā stāvoklī, ka metamas... Bet mazliet darba.. vadus pārlodēt vajadzēja un iztīrīt un nopulēt stiklus(plastmasus)
un ir kā jaunas, ka tik ne labākas pat
Tagad tik kā jau esmu ielicis Tirgū, ka pērku bamperi priekšējo, un cerams jau BostonGruen krāsā, brilli arī jau cerams krāsā un amartizātoru( ir jau atrasts un pirkšu)
Nokrāsoju Aizmugurējo bamperi, lai ir mašīnas krāsā! Tad iegādājos lampas pa 15Ls abas, bet bija tādā stāvoklī, ka metamas... Bet mazliet darba.. vadus pārlodēt vajadzēja un iztīrīt un nopulēt stiklus(plastmasus)

ja būtu nauda es tev 5 ls piemaksātu lai liec atpakaļ vecās lampas!
tici man pašam ar laiku nepatiks viņas!

Vai tik traki? Man viņas kā tā nepatika, bet, kad ieliku iepatikās... vnk vecās ir ar pašliktiem enģeļiem un tie vairs nedrīkst būt uz skati, un man tās jau vairs noregulēt bij neiespējami... tpc atradu šitādas vsmz...Agris rakstīja:ja būtu nauda es tev 5 ls piemaksātu lai liec atpakaļ vecās lampas!

nju ja nav variantu, tad jau galvenais lai ir gaismas un noregulētas.
tas tiesa ka ar enģeļiem nevar :)
tas tiesa ka ar enģeļiem nevar :)