E36-turbo_pele
Vai ne Agni pienāca arī mans laiks beidzot uztaisīt nelielu topiku par beciņu :)Agnis rakstīja:Ooo, kas pa cilvēkiem topiku uztaisījuši
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
redzeju kaaa kraso sho auto
Liepina sliktakais darbs
kaskini bus tie kuri te pa 300 euro tirgojas?
Liepina sliktakais darbs
ar kompatu pa brugji
Nekas labs tur nav, tas gan!cipruss18 rakstīja:redzeju kaaa kraso sho auto
Liepina sliktakais darbs
Tie paši. Bet viņi vel jarestaurē.
Likšu uzsvaru uz to vārdu, diski vairāk nepārdodas, un tiks likti uz Aijas mašīnas.cipruss18 rakstīja:nu ja es vinjus nenopirkshu
Kārtējais Baklažāns, izdomājiet kaut ko jaunu, lūdzu!
Krāsa
Krāsa
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Pa kādu naudu gribi viņus pirkt ? mogo Tev vispār dod vel aizdevumu?cipruss18 rakstīja:
ko taa milestiba dara ar virieshiem?????
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Nav kartējais. Mašīna vispār jau gadi atpakaļ bija ar šādu krasu un gatava, tikai topiku ne uztaisīju. Tagad par cik visiem iepatikusies krāsa, visiem tādu vajagJohnny rakstīja:Kārtējais Baklažāns, izdomājiet kaut ko jaunu, lūdzu!
Krāsa
Aija23 rakstīja:Pa kādu naudu gribi viņus pirkt ? mogo Tev vispār dod vel aizdevumu?cipruss18 rakstīja:
butu labak par savu puvekli uztraukusies,nevis manu pirktspeju
ar kompatu pa brugji
E36 седан баклажанAija23 rakstīja:Nav kartējais. Mašīna vispār jau gadi atpakaļ bija ar šādu krasu un gatava, tikai topiku ne uztaisīju. Tagad par cik visiem iepatikusies krāsa, visiem tādu vajagJohnny rakstīja:Kārtējais Baklažāns, izdomājiet kaut ko jaunu, lūdzu!
Krāsa
cipruss18 rakstīja:Aija23 rakstīja:Pa kādu naudu gribi viņus pirkt ? mogo Tev vispār dod vel aizdevumu?cipruss18 rakstīja:
butu labak par savu puvekli uztraukusies,nevis manu pirktspeju
Puveklis draudziņ ir Tev starp kājām
Tu esi tik nožēlojams ka tas arī ir viss ko Tu vari pateikt- uzdirst citam virsū, ne pa velti cilvēki par tevīm smejas
Aija nekaka tur kur Tu ed
kur es tev uzdirsu ?
kur es tev uzdirsu ?
Pēdējais labojis cipruss18 - 07 Sep 2016, 20:41, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
ir teiciens-kas sukajis,tas zinskrv rakstīja:Tas sanāk no tava krāna?cipruss18 rakstīja:Aija nekaka tur kur Tu ed
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Aija nekaka tur kur Tu ed
kur es tev uzdirsu ?
Citruss ej smirdi citā vietā es nebūšu tā kas ies strīdēties ar bezsmadzeņu veci
Jauku Tev vakaru
Ciprus tevv laikam tiesham nav ko dariit, ka jau sac blatot seivietem virsu. Mosk vajag saimas diskusijas piedaliities, visus noliktu pie vietas.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Aija blje pat nezinu,ko tev pateiktAija23 rakstīja:cipruss18 rakstīja:Aija nekaka tur kur Tu ed
kur es tev uzdirsu ?
Citruss ej smirdi citā vietā es nebūšu tā kas ies strīdēties ar bezsmadzeņu veci
Jauku Tev vakaru
ko es noblatoju?????
pateicu,ka auto liepins krasoja caur dirsu??
ar kompatu pa brugji
atkal sākās