E36-Liene
Laikam mācās pa priesteri, ka tā aizsvīlās..bestbmw rakstīja:Zeel man tevis Ka prikolus nesaproti! Cilveeks bez humora laikam.
Pareizi! Saimnieces bildi ar auto!
LLPTomSkarsts rakstīja:Vot idiotu bars. Jūs uz tām bildēm pēctam kulakā raujat, ka jādiedelē publiski? Tik ļoti gribas sievieti redzēt tad ej un satiec.
Kāds vispār sakars ar "pareizie"? Iemācies, kas ir elementāra cieņa pret sievieti vai arī ja patīk viss, kas ar to saistīts, tad dabuj un nomierinies, nevis piedirs publisko telpu ar "eu davaj iemet bildi". Tīņi novākušies.
Un jā, izprintējam A3 formātā uz fotopapīra un līmējam pie sienām
Mums Shtencwerkā visa siena ar Lindas bildēm vien
Stabili,nu viņa jau glaimo seeingmanu un kapteini,pārsvarā tur ir manas bildes ,no dažādiem leņķiem,vnk seeingmans liss ir,nav interesanti.
Lai nav offtopic,skatos ,ka Liene no sarkana uz melnu pāriet,manējai atkal no melna uz sarkanu tieši izskatās jau labi kopskatā
Lai nav offtopic,skatos ,ka Liene no sarkana uz melnu pāriet,manējai atkal no melna uz sarkanu tieši izskatās jau labi kopskatā
Par 2L bamsli varu ar labu zoomu nobildēt Agni kailu uz balkona no rītiem :)
Par bildēm - nemāku selfiju taisīt un skrūvēt mašīnu reizē, kur nu vēl visā augumā Viss oky, nevajag satrakoties, pašai ar humora izjūtu viss kārtībā, tā kā nekas netiek pārprasts vai saprasts ar pārāk lielu nopietnību
Paldies, paldies. . :)
Tas tā netīšām sanāca. Bet sarkanais jau man vēl stāv aiz stūra - gaida nākamo gadu - plāni jau lieli - ka atkal slīdēs pa ceļu ..Ģirts rakstīja:Stabili,nu viņa jau glaimo seeingmanu un kapteini,pārsvarā tur ir manas bildes ,no dažādiem leņķiem,vnk seeingmans liss ir,nav interesanti.
Paldies, paldies. . :)
I build perfect things, not buy them.,
Tom, Tu visam pudelem par korkji megjinasi tee but?
Linda pietiks ar bildi kur nesi zem auto, var arii pie
ar kompatu pa brugji
Ha ha, kāds jau paspeja kaltienē redzēt a tu tu tiks apno par internet acu borišanuAgnis rakstīja:Ui, palaidu garām
Liene, mums te ir tāds noteikums, ka īpašniecei ir jāieliek arī sava bilde, vēlams pilnā augumā
Nē, nē, vajag bildi kur ir zem auto, skrūvejot nost kardānu vai kautko tamlidzīgucipruss18 rakstīja:Tom, Tu visam pudelem par korkji megjinasi tee but?
Auto izskatās
Smuks!
Ja tas bija domāts man, tad nevis Linda, bet Liene !!! Uz to gan varu uzmest lūpucipruss18 rakstīja:Tom, Tu visam pudelem par korkji megjinasi tee but?
Pārējiem, paldies
I build perfect things, not buy them.,
Ja tada lieta notiktu rītā, diez vai tikai lūpuLiene rakstīja:
Ja tas bija domāts man, tad nevis Linda, bet Liene !!! Uz to gan varu uzmest lūpu
Pārējiem, paldies
Smuki bemka, smuki diski, bet kur uzlīmītes?
Kartejais daamu topiks kur dzeki komentee tikai lai ielistu dirsaa:D
Nedirs un atzīsti,ka Tev poh Liene vai Linda,katikai krūtis.....cipruss18 rakstīja:Bljin, mana kljuda, piedod
Haaaaaaaa
Es shita vienu bijusho nosaucu citas vardaa un dabuju divus caurumus durviis un pisaku pa seju
Es shita vienu bijusho nosaucu citas vardaa un dabuju divus caurumus durviis un pisaku pa seju
ar kompatu pa brugji