Sedans
Skaists aparats
skatos uz haubes bļambu vēl neesi nomainījis!
Ja jau topicu atsvaidzināji, tad arī uz plazu kādreiz piebrauc!
Nomainīšu to bļembu Sākšu ar to ka uz Cēsu braucienu būšuerda rakstīja:skatos uz haubes bļambu vēl neesi nomainījis!
Smuks sedans man patīk! Labi esi sakrāsojis diskus,iepriekš azevi kaut kā nevisai patika,bet šadi sakrāsoti tiešām ir smuki! Veiksmi ieplānotajos darbos!
simpātisks auto
veiksmi visos turpmāk iecerētajos darbos
veiksmi visos turpmāk iecerētajos darbos
Ar m50b25 vispār būs
Nedaudz jāatsvaidzina topiks
Pagājušo nedēļ izieta tehniskā apskate
Pirms apskates tika sametināta ne pārāk labā grīda 'rokas necēlās' ņemt rokā ziepju traku un fotogrāfēt Bet nu viss ir kārtībā apakša arī nogruntēta un 'nopiķēta'
Vēl samainīts:
radiātors
sulojošā stūres reika
termomufte
un vēl daudz dažādi sīkumi salaboti
Noņemts M bufers un uzlikts parastais lai varu sniegu šķūrēt
Pagājušo nedēļ izieta tehniskā apskate
Pirms apskates tika sametināta ne pārāk labā grīda 'rokas necēlās' ņemt rokā ziepju traku un fotogrāfēt Bet nu viss ir kārtībā apakša arī nogruntēta un 'nopiķēta'
Vēl samainīts:
radiātors
sulojošā stūres reika
termomufte
un vēl daudz dažādi sīkumi salaboti
Noņemts M bufers un uzlikts parastais lai varu sniegu šķūrēt
nezinu kapec,bet man tracina tas princips uz ziemu njemt nost bamperus un likt kkadas kakas virsuu!
bet kopsummaa auti smuks
bet kopsummaa auti smuks
ar kompatu pa brugji
un tad tu vasara rakstiisi ka tevi tracina ka M buferi ir aplauzti utt
///M buferis (replika) maksa tgd 50ls plus krasoshana, sanak visi 70-80ls, nu nah pa ziemu vinju bendeet
///M buferis (replika) maksa tgd 50ls plus krasoshana, sanak visi 70-80ls, nu nah pa ziemu vinju bendeet
nu un kāpēc pirkt replikas ? vienreiz atrodi, nopērc īsto un nekas nelūzīs.
nuuu man ar ir replika un nobraucu ar vinju 6 gadus un nekas nepliisa lidz šim gadam un ar bij žel pa ziemu vinju dr!@#zt tik es vinu pirms 6 gadiem pirku pa 140ls + krasoshana 30ls
nu ok,vinjam ir laba stavokli,mans jau ir drift style ar savilcejiem savilts :d
bet vienaga neatzistu to mainju uz ziemu!
bet vienaga neatzistu to mainju uz ziemu!
ar kompatu pa brugji
nu ja autinsh nav sedinats tad var ari nenemt nost m'nieku, bet ja sedinats butu zhel pa ziemu dauzit
Šķiet ļoti simpātisks :)
hardcora visu laiku laizhu ar savu un iebraukshana paga;lmaa ari nav nekada davana man,zems vajprataa,bet neko pats personigi vel bamperim nesmu salauzis
ar kompatu pa brugji
un?
Tak katrs dara kaa vinsh grib Braukt ar M vai neM, braukt ziemaa vai nebraukt uttcipruss18 rakstīja:nezinu kapec,bet man tracina tas princips uz ziemu njemt nost bamperus un likt kkadas kakas virsuu!
bet kopsummaa auti smuks
kā man arī gribās divciparu numuru :( uzreiz labāk izskatās
Tev bļembas trūkst