daytona violet
ta blive gadijuma nebija jaliek uz galvas nevis uz varsta vaka?
Hvz, es arī liku uz vārstu vāka!
es arī par to pašu iedomājos man liekas ka toreiz sedanam mainiju liku uz galvastakeshi rakstīja:ta blive gadijuma nebija jaliek uz galvas nevis uz varsta vaka?
Es arī liku uz galvas. Jo tādā veidā arī noņēmu no galvas. :)
M50 motoriem liekas uz galvas, M52 uz vāka, tā ērtāk.
nu beidzot tikām skaidrībā
šis vēl dzīvs?
ieliec kādus upadate par auto
dārgi maksāja?
kas tieši?RENIO rakstīja:dārgi maksāja?
tās durvju štelles.
kaut kas pie 35 eur/gab. Tikai oriģināls ir pieejams.
rokam tālāk
tika noņemts "pečkas klapans", iekšā tika konstatēta kaut kāda blīves atlieka , kas tika veiksmīgi izdabūta ārā. Vārsts pārbaudīts, strādā
Noņemts stūres pastiprinātāja eļļas bačoks, ar domu pievilkt šļaukas labāk, jo bija manāma notece. Nāksies nomainīt ATF, jo ir galīgi melnā krāsā, acīmredzot no laika gala nav mainīts. Cik noprotu oriģināls mūsu klimatam iet zaļā krāsā, būs jāmeklē. Sistēmas skalošanai iepirkts parastais caurspīdīgdzeltenais.
tika noņemts "pečkas klapans", iekšā tika konstatēta kaut kāda blīves atlieka , kas tika veiksmīgi izdabūta ārā. Vārsts pārbaudīts, strādā
Noņemts stūres pastiprinātāja eļļas bačoks, ar domu pievilkt šļaukas labāk, jo bija manāma notece. Nāksies nomainīt ATF, jo ir galīgi melnā krāsā, acīmredzot no laika gala nav mainīts. Cik noprotu oriģināls mūsu klimatam iet zaļā krāsā, būs jāmeklē. Sistēmas skalošanai iepirkts parastais caurspīdīgdzeltenais.
vecām plaķenēm piemetini klāt uz pusēm pārgrieztu uzgriezni (vai nopērc par padsmit eur gatavu rīku) un tas aizņems precīzi 1sec katram blīvslēgam.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.