E36-Edawards potetais 325i...
Grīda itka tiešam smuka ,pat likvideju to skańas izolacijas mastiku un zem tas ari ne smakas no rusas ! Bet līdz manim jau atnaca i bez sparniem i bez salona A ne viens auduma kresls bijacipruss18 rakstīja:Oi nee.tas visas bildes ir aizgajushas nebutiibaa.
Bet bija caurumi sparnos,grida bija pamiksta ja pareizi atceros.salons bija labs.pa lielam mashina laikam maksaja 200 vai 300ls
Zinot to tavu pardeveju,tas mani neizbriina vispar labi vel ka kko iedeva lidzi
Pa cik panjemi?
Pa cik panjemi?
ar kompatu pa brugji
Kuriozs vel sanaca par to kad pirmo reizi braucu skatit tad bij gaze nu balons tocna bij a otra reize vairs jau nebijcipruss18 rakstīja:Zinot to tavu pardeveju,tas mani neizbriina vispar labi vel ka kko iedeva lidzi
Pa cik panjemi?
Pańēmu pa 300e Pārdevu Motoru+kārbu+ews beigas tads kadu manam merkim vinu vajadzeja izmaksaja vien 150e
Zinu cilveku kurs to masinu metinaja un jauca ara.
Un tas nebija Elksnis!
Masinai grida ir bijusi/ir loti laba. Cietis bija kreisais slieksnis, kurs tika parmetinats. Ka ari prieksa, trijstura sakums pie slieksna/durvim.
Virsbuve, patiesam, laba!
Veiksmi talakajos darbos un uzlabojumos
Un tas nebija Elksnis!
Masinai grida ir bijusi/ir loti laba. Cietis bija kreisais slieksnis, kurs tika parmetinats. Ka ari prieksa, trijstura sakums pie slieksna/durvim.
Jā,bet sataisits ir smuki Bet paldiesPacha rakstīja:Zinu cilveku kurs to masinu metinaja un jauca ara.
Un tas nebija Elksnis!
Krāsa pat ļoti laba
Šajā pašā telpā arī krāsoji?
Super!
Mans auto, nu es biju pedejais saimnieks uz isu bridi, principa, sametinaju visu un talak aizgaja pie usera elksnis, kurs tev pardeva.
Principa, ir bildes no metinasanas procesa un kkadas, kur tas auto ir pirms metinasanas ar bedigiem slieksniem.
Bus laiks, saliksu!
Mans auto, nu es biju pedejais saimnieks uz isu bridi, principa, sametinaju visu un talak aizgaja pie usera elksnis, kurs tev pardeva.
Principa, ir bildes no metinasanas procesa un kkadas, kur tas auto ir pirms metinasanas ar bedigiem slieksniem.
Bus laiks, saliksu!
Krāsoju vasaras saulainaja diena arā Un tad stumu iekšā lai žūst un mušas nepielip un citi sudi!ivov90 rakstīja:Krāsa pat ļoti laba
Super ! Būtu forši redzet kads vińš bijis jaunībākrabiss_k rakstīja:Super!
Bus laiks, saliksu!
Sveiki! Papildināšu Topiku ar šis dienas darbiem.
Tad nu pirms kada laika tika noplesta visa skanas izolacija, apaksa ari viss sterils, grida nokrasota. Sodien saliktas plastmas virs vadiem ...
Skats gandriz pirms paklaja ierašanās.. Tad nu šeit tads iztrukums ar bildem Paklajs veiksmigi ielikts un turpinats rikteties ar salonu
un ielikti recaro sedekli no M3 (zem aizmugureja sedekla pat rupnicas lapele bij palikusi ar adas krasu matrialu utt kur minets ka ta ir M krasa ,ka ari tika izskruveti no istas emkas ! Bet nu darbi turpinajas sporta izsputejs gandriz lidz galam salikts u.t.t vel salona jasaliek parejie pribambasi ,jatiek gala ar pečkas probelmu,un janoperk apšivkas melnas (variet ari piedavat) Pa starpai izńemts arā čoma is Tā kaut ka īsumā ...Turpinajums sekos!
Tad šeit bildes kā salons šobrid salikts
Tad nu pirms kada laika tika noplesta visa skanas izolacija, apaksa ari viss sterils, grida nokrasota. Sodien saliktas plastmas virs vadiem ...
Skats gandriz pirms paklaja ierašanās.. Tad nu šeit tads iztrukums ar bildem Paklajs veiksmigi ielikts un turpinats rikteties ar salonu
un ielikti recaro sedekli no M3 (zem aizmugureja sedekla pat rupnicas lapele bij palikusi ar adas krasu matrialu utt kur minets ka ta ir M krasa ,ka ari tika izskruveti no istas emkas ! Bet nu darbi turpinajas sporta izsputejs gandriz lidz galam salikts u.t.t vel salona jasaliek parejie pribambasi ,jatiek gala ar pečkas probelmu,un janoperk apšivkas melnas (variet ari piedavat) Pa starpai izńemts arā čoma is Tā kaut ka īsumā ...Turpinajums sekos!
Tad šeit bildes kā salons šobrid salikts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev no pečkas tek salonā
Pag kas tek?Edža rakstīja:Tev no pečkas tek salonā
kāpēc detaļas iztirgo?
Šo droši var pārdēvēt par manu topiku.
Šis būs trasei.
Beigsies man disku sezona tad ķeršos klat.
Šis būs trasei.
Beigsies man disku sezona tad ķeršos klat.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>