ResnaisLV - Baltais e36, 328i coupe

Profila bilde
Veeteks
Ziņojumi: 193
Pievienojies: 02 Dec 2015, 22:04
Braucu ar: Isku
Atrašanās vieta: Jelgava/Bauska
Riktīgs underground 2 aparāts :clap:
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633
Krabiz rakstīja:Ar šādiem eksemplāriem auto kultūra LV uz priekšu netiks.
Vismaz netonē logus un nesabojā skatu vēl vairāk.
Nu jā, logu tonēšana ir tāds kolhozs, ka psc vienkārši :doh:
Profila bilde
ResnaisLV
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 09 Jūl 2015, 12:54
Braucu ar: 318is LAGUNA, 328
Veeteks rakstīja:Riktīgs underground 2 aparāts :clap:
Naudu man samaksā un tad gudri dirs, Auziņ!
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Saakas :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
ResnaisLV
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 09 Jūl 2015, 12:54
Braucu ar: 318is LAGUNA, 328
cipruss18 rakstīja:Saakas :hahaha:
Nu nekas nesākās. Cilvēks vienkārši tiešām parādā 100€ :D
Profila bilde
Veeteks
ResnaisLV rakstīja:
Veeteks rakstīja:Riktīgs underground 2 aparāts :clap:
Naudu man samaksā un tad gudri dirs, Auziņ!
Priecājies ka vispār tiki no tās mizas vaļā
Profila bilde
Veeteks
ResnaisLV rakstīja:
Neko es tev neesmu parādā, tirliņ. :lol:
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

byrbyr rakstīja:
Tonēti logi = lauki, tur pat nav vērts strīdēties
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Veeteks rakstīja:
ResnaisLV rakstīja:
Neko es tev neesmu parādā, tirliņ. :lol:

Pag.Tu noperc kjipa riepas,neatdod naudu un saki,ka pardevejam japriecajas,ka esi vinju no riepam atbrivojis? :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Veeteks
Pag.Tu noperc kjipa riepas,neatdod naudu un saki,ka pardevejam japriecajas,ka esi vinju no riepam atbrivojis? :hahaha:[/quote]
Nu nē, tur bija cits bazars. Pirku no viņa veco kupeju, kuru viņš man pasniedza kā sterilu auto. Auto vispār nebija nekādu ekstru izņemot priekšējo protuning bamperu un sadauzītu oem M Bamperi aizmugurē. Motoram ķēde grabēja, vējstikls bija lupatās saslānīts, aizmugure minimāli nošķilta, jo slīpējot bija kaut kur iepisis ,sliekšņos holandes siers, bet nu domāju ka bīterim būs okey. Bija man toreiz līdzi 835 eiro un domāju ka būs okey priekš tādas misenes. Ķipa visu sarunāju ar ResnaisLV, kurš patiesībā nemaz nav resns un šis beigās pasaka ka man sotaku vajadzēs viņam pārskaitīt pēc tam. Padomāju un teicu ka pohuj, pārskaitīšu ja ar auto viss būs kā teica, jo es dēļ viņa pasakainās runāšanas pat neizbraucu ar auto. Viss, vienojušies, iedodu piķi un braucu uz mājām. Braucot jau pamanīju, ka bremžu diski nereāli met un nestrādā salona apsilde. Paspēju tikt tikai līdz vanšu tiltam no sarķenes, kad motors jau bija uzvārījies un zvanot šim saka ka neko nezinot par to un lai pats ko darīt. Uz štrāses vairs nevārījās un tad sapratu ka ieplūdes sadalene ir pagriezta, bet nu diezgan daudz, jo bija tā, ko līdz apstājies, tā sāk vārīties. Nonācu mājās un sāku pētīt visu pārējo auto, zem aizmugurējā beņķa un vadītāja beņka bija ūdens kurš tecēja iekšā caur bagāžnieka vāka stūri, kalotkas vajadzēja mainīt, bremžu diskus, jo bija metami, stūres stieņus un pirkstus, jo bija izdauzīti no mestajiem bremžu diskiem un aizmugurē vienu amiītis bija beidzies. Skatos uz to auto un no plusiem redzu tikai jaunas ziemas kalašas svaigu vadītāja puses spārnu un svaigu pro tuning m bamperi. Tāpēc arī izdomāju ieguldīt tajā auto naudu un tam blēdim neko nedot.
Profila bilde
byrbyr
kars rakstīja:
byrbyr rakstīja:
Tonēti logi = lauki, tur pat nav vērts strīdēties
Tev viss ir kolhozs, kas aizņem lieku svaru :hahaha:
Bet ja tonējums skaitās kolhozs, tad zbs, jau gadu ar kolhozu braucu :lol:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

Zināji,ka CL ir atruna par mutisko vienošanos? Protams,uzlikt mīksto uz 100€,kurus bij apsolīts atdot var,bet vai tas ir vīrišķīgi... I dont think so.
Profila bilde
Vladlen
Ziņojumi: 2863
Pievienojies: 23 Mai 2012, 17:14
Braucu ar: etanolu kanna
Atrašanās vieta: Mežciems
Reputācija: 21

Kupejaj tonejums shit, pasatam b3 :super:
Profila bilde
kars

byrbyr rakstīja: Tev viss ir kolhozs, kas aizņem lieku svaru :hahaha:
Paskaties bildes piem. no BMW muzeja, tu redzi kādu auto ar tonētiem logiem?
Slēpts saturs: Parādīt
Ja tu gribi factory clean, oem fresh, mint condition, unmolested skatu, tad ir jābūt visu svētajam akvārijam :supeer:
+ race car'iem arī ir akvārijs :hahaha:
Bet ja patīk prastums, mikrorajoni, bandīti, amstaff, smotra umlt. tad var tonēt
Izņēmums varētu būt ja dzīvo Californijā, Teksasā vai kur citur tuksnesī, bet tad ir jātonē vis, jo pustonējums - :vemt:
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
Kars, bet ko darīt tiem, kam no rūpnīcas jau ir
761 Individual Sun Protection Glazing
:rolleyes:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
klucifers
Ziņojumi: 75
Pievienojies: 17 Aug 2015, 23:13
Braucu ar: bamsli ķepā
kars rakstīja:
Ja tu gribi factory clean, oem fresh, mint condition, unmolested skatu, tad ir jābūt visu svētajam akvārijam :supeer:
Bet ja patīk prastums, mikrorajoni, bandīti, amstaff, smotra umlt. tad var tonēt
Izņēmums varētu būt ja dzīvo Californijā, Teksasā vai kur citur tuksnesī, bet tad ir jātonē vis, jo pustonējums - :vemt:
Tas tak nevar būt nopietni :lol: Izvaroti sāni un neviena šķirba nav vienāda, bet šis pātero par oem un bmw muzeju :D
Profila bilde
kars

Es par tonētiem logiem konkrēti :lol:
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

Veeteks rakstīja: Nu nē, tur bija cits bazars. Pirku no viņa veco kupeju, kuru viņš man pasniedza kā sterilu auto. Auto vispār nebija nekādu ekstru izņemot priekšējo protuning bamperu un sadauzītu oem M Bamperi aizmugurē. Motoram ķēde grabēja, vējstikls bija lupatās saslānīts, aizmugure minimāli nošķilta, jo slīpējot bija kaut kur iepisis ,sliekšņos holandes siers, bet nu domāju ka bīterim būs okey. Bija man toreiz līdzi 835 eiro un domāju ka būs okey priekš tādas misenes. Ķipa visu sarunāju ar ResnaisLV, kurš patiesībā nemaz nav resns un šis beigās pasaka ka man sotaku vajadzēs viņam pārskaitīt pēc tam. Padomāju un teicu ka pohuj, pārskaitīšu ja ar auto viss būs kā teica, jo es dēļ viņa pasakainās runāšanas pat neizbraucu ar auto. Viss, vienojušies, iedodu piķi un braucu uz mājām. Braucot jau pamanīju, ka bremžu diski nereāli met un nestrādā salona apsilde. Paspēju tikt tikai līdz vanšu tiltam no sarķenes, kad motors jau bija uzvārījies un zvanot šim saka ka neko nezinot par to un lai pats ko darīt. Uz štrāses vairs nevārījās un tad sapratu ka ieplūdes sadalene ir pagriezta, bet nu diezgan daudz, jo bija tā, ko līdz apstājies, tā sāk vārīties. Nonācu mājās un sāku pētīt visu pārējo auto, zem aizmugurējā beņķa un vadītāja beņka bija ūdens kurš tecēja iekšā caur bagāžnieka vāka stūri, kalotkas vajadzēja mainīt, bremžu diskus, jo bija metami, stūres stieņus un pirkstus, jo bija izdauzīti no mestajiem bremžu diskiem un aizmugurē vienu amiītis bija beidzies. Skatos uz to auto un no plusiem redzu tikai jaunas ziemas kalašas svaigu vadītāja puses spārnu un svaigu pro tuning m bamperi. Tāpēc arī izdomāju ieguldīt tajā auto naudu un tam blēdim neko nedot.
par kino ar maksā tikai pusi un tad otru pusi nesamaksā, jo tomēr nepatika? LLP pats skatijies auto un vainigs esi tikai tu pats :bmw:
un par žurku zem 1k noteikti gaidīji svaiga plastmasa smaržu salonā, un rupnīcas garantiju? :D :D
Profila bilde
Mello
Ziņojumi: 43
Pievienojies: 28 Jūn 2016, 14:21
Veeteks rakstīja:Pag.Tu noperc kjipa riepas,neatdod naudu un saki,ka pardevejam japriecajas,ka esi vinju no riepam atbrivojis? :hahaha:
Nu nē, tur bija cits bazars. Pirku no viņa veco kupeju, kuru viņš man pasniedza kā sterilu auto. Auto vispār nebija nekādu ekstru izņemot priekšējo protuning bamperu un sadauzītu oem M Bamperi aizmugurē. Motoram ķēde grabēja, vējstikls bija lupatās saslānīts, aizmugure minimāli nošķilta, jo slīpējot bija kaut kur iepisis ,sliekšņos holandes siers, bet nu domāju ka bīterim būs okey. Bija man toreiz līdzi 835 eiro un domāju ka būs okey priekš tādas misenes. Ķipa visu sarunāju ar ResnaisLV, kurš patiesībā nemaz nav resns un šis beigās pasaka ka man sotaku vajadzēs viņam pārskaitīt pēc tam. Padomāju un teicu ka pohuj, pārskaitīšu ja ar auto viss būs kā teica, jo es dēļ viņa pasakainās runāšanas pat neizbraucu ar auto. Viss, vienojušies, iedodu piķi un braucu uz mājām. Braucot jau pamanīju, ka bremžu diski nereāli met un nestrādā salona apsilde. Paspēju tikt tikai līdz vanšu tiltam no sarķenes, kad motors jau bija uzvārījies un zvanot šim saka ka neko nezinot par to un lai pats ko darīt. Uz štrāses vairs nevārījās un tad sapratu ka ieplūdes sadalene ir pagriezta, bet nu diezgan daudz, jo bija tā, ko līdz apstājies, tā sāk vārīties. Nonācu mājās un sāku pētīt visu pārējo auto, zem aizmugurējā beņķa un vadītāja beņka bija ūdens kurš tecēja iekšā caur bagāžnieka vāka stūri, kalotkas vajadzēja mainīt, bremžu diskus, jo bija metami, stūres stieņus un pirkstus, jo bija izdauzīti no mestajiem bremžu diskiem un aizmugurē vienu amiītis bija beidzies. Skatos uz to auto un no plusiem redzu tikai jaunas ziemas kalašas svaigu vadītāja puses spārnu un svaigu pro tuning m bamperi. Tāpēc arī izdomāju ieguldīt tajā auto naudu un tam blēdim neko nedot.[/quote]

Pilnigākais LLP gadījums, pats vien vainīgs esi.
Attēls
Profila bilde
byrbyr
kars rakstīja:
:doh:
Rly, nigga? :D
Tonējums kolhozs, jo nenāca no rūpnīcas? :gigigi: