Foxija e36 318iSPORT
es ar kādu laiku atpakal notriecu bet bamperis necieta. :) tikai spārns un paspārns. :)
Nē, tomēr dzīvs, kko ieraksta arī te!
Savādāk tāds ļoti neaktīvs esi palicis!
Savādāk tāds ļoti neaktīvs esi palicis!
spārns arī apakšā atrāvās, paspārns lupatās, migla pa gaisu...ervvis743 rakstīja:es ar kādu laiku atpakal notriecu bet bamperis necieta. :) tikai spārns un paspārns. :)
aupinsh, nu nav jau nekā tāda baigā ko rādīt, pa sīkumiem negribās updeitot..
tieee laikam sanāk style5 r15 , uz e34 nāk
Dzeltenās lampas nepavisam neir smukas... Būtu iekšējos stikliņus līmējis, būtu OK, bet ārējos...
Dzeltenas lampas, dzeltenas lampas ir teev
Iemacisi limet, man gribas piecuratas miglas!
Iemacisi limet, man gribas piecuratas miglas!
100% vajag oranžos pagriezienus, a to ar baltajiem izskatās nekā.
Kaut kas nesaprotams piedur šaj kupejai Sapulēt krāsu un būs oga!
Tas cirvis
kas jauns? tikts pie TA! izieta ar otro (ceturto), bija 4x divnieki par lampām aizmugurē lisas riepas, viena šara (nomainiiju visas) un faking eļļas noplūde dēļ kuras pavadīju vairākus vakarus garāžā zem ISA... bet nu tas viss garām un var atkal gadu maukt...
atņemti bračkam diski un piesēdināts, kādu brīdi pamocīšos šitā, pēcāk tiks gatavots winter edition stance :shura:
atņemti bračkam diski un piesēdināts, kādu brīdi pamocīšos šitā, pēcāk tiks gatavots winter edition stance :shura:
Mega labi izskatās ar šiem diskiem, sēdinājumu uz rižikiem
Pēdējais labojis armis - 06 Okt 2012, 19:40, kopā labots 1 reizi.
diski pa smuko, sēdinājums anāls!
Varēji līdz skatei ar šitādu klīrensu aizvilkties!
Varēji līdz skatei ar šitādu klīrensu aizvilkties!
skatē jau tā bija r15 un bish pacelts, inspektori jau tā aizdomiigi skatījās... šitā buutu salauzis viņiem bremžu stendu vakar man taurēja ka es lēni braucu pāri sliedēm un šodien vecāku pagalmā iesēdos zālē un mašīna palika uz vēdera + izčakarēja zālienu ļoti praktisks auto bet ilgi tā nebraukšu..
nākam sezon atpakaļ uz vēdera!
Tā jau izskatās ūber!
Tā jau izskatās ūber!