-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 52
- chevron_right
normāls stoks :) veiksmi darbos
Par tām nāsīm ir tā,ka bildē toč izskatas ka nav līmeni,bet tas tads gļuks. Dabā ir tā,ka viena ir mazliet iekritUsi uz iekšu,un tapec tada iluzija. Jā,un danke visiem kas tēl veixmi darbos!
stavoklis un cena pat ljoti OK, veiksmi darbos
Maza atskaite pa šo laiku nekas tads īpašs naw mainijies...ja nu wienigi iestadīta otra migla,zilas eņģeļuškas.Nahrenizeta drausmīgā šilte 324.Piesprausta melnbalta zime uz kapota.Skaņa biku skaļāka.Riepas,eļļas un filtri pats pa sewi saprotams nomainiti.Šdn notonēti logi ^^ Iepirkti šadi tadi sikumi istbai,bet naw laik uzstadit :( nokrāsotas nāsis,un biku paexperimentēts ar brilli :) man jau patik.Plāos ir atrast priekšējo bamperi zolidaku,un un wel japadomā wai sēdināt.Tad krāsnšana un citu pakawu uzlikšana,bet tas ka finanse atļaus. Pašlaik notiek cīņa ar salonu. Gribās jau wisu un uzreiz,bet ir tā kā ir :/
tonešans Procesā :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas ir 324S????? Kas tie pa cipariem? Kur apraksts?
BMW labs, bampera apakshejo daljo kraso auto krasa, sliekshnjus ar.
BMW labs, bampera apakshejo daljo kraso auto krasa, sliekshnjus ar.
324 pielipināja iepriekšējais saimniex hwz kapec. Krāsošana notix tad,kad tix iegādāts jauns priekšējais bamperis.Šis man krīt uz nerwiem.Sliekšņi tāpat acīs durās. Kā jau teicu-gribās tik daudz,un uzreiz,bet...ir kā ir
šodien redzēju
smuka kupeja
smuka kupeja
Šķiet,ka tagad naw jēga jautāt kur redzēji
Uzlīmēju istabai jaunas tapetes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bildees gandrīz iskatās ar pēc tapetes :D
ar fēnu sildijies?-HAPO- rakstīja:Uzlīmēju istabai jaunas tapetes
Gaišam visas krunciņas uzreiz redzamas...
Tas tiesa. Krunciņas neizdewās iztaisnot. Bet atkal no otras puses (wmz man ta šķiet),ka tas padara maxligo ādu "dzīwāku" :)
Ja jau satikts Psih-arno,un apciemots siikais wiņa serwisā,tad jau skaidrs,kas tika darīts ar manu kupejiņu ^^
tagad būsi tuvāk asfaltam ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
cik zemu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 52
- chevron_right