Kompota kauss
Nebija mana izvēle, pirms ~5 gadiem mutere pirka sev, un vasarā sanāca pa no viņas "atpirkt" pa kapeikām, no sākuma jau likās, ka braucoša konservu bundža ne mašīna, bet tagad jau liekas tīriKV_ rakstīja:Normals braucamais un panelis ir labs.
Viens jautājums, tiri aiz ziņkāres - kpc izlēmi pirkt bmw compact 1.6?
Nu tas panelis tā, nekā tur no viņa nav, bet nu neteikšu, ka galīgi pretīgs liekas
Pilnigi nepiekrītu Kurš ir maucis ar e30 tad tas panelis liek labos laikus atcerēties.. DUMP
Ko varat piekasīties tam panelim,viņš tak ir projektēts 80 -tajos,(tad kad jūs lielākā daļa šupājaties sava fātera kulē)un bija e30,pēc tam paņemts nedaudz modificēts un ielikts kompaktā. Kapēc diez neviens nebļauj ,ka e 30 ir pretīgs panelis.Brīžos jūs man liekas ka te tiek postots,tikai tapēc ,ka ir pienākums kaut ko ierakstīt.
es ar neizturēju toč aunu bars. vēl ar sierras paneli salīdzināt. Jūs vispār sierras paneli esat redzējuši? man ir bijis gan kompakts gan arī sierra...
Ja nepatīk kompakta panelis tad nevajag pirkt kompaktu. manās acīs kompakta panelim nav nekādas vainas.
un ar patēriņu toč kkas nav ritīgi. vidējam vajadzētu būt bezmaz 2x mazākam.
P.S. topiks aizsākts pirms gada
Ja nepatīk kompakta panelis tad nevajag pirkt kompaktu. manās acīs kompakta panelim nav nekādas vainas.
vsp jau kompotiem ir smuks salons, patīk tas kantainums
Kompots jau sen ir citās rokās :)
yanks rakstīja:es ar neizturēju toč aunu bars. vēl ar sierras paneli salīdzināt. Jūs vispār sierras paneli esat redzējuši? man ir bijis gan kompakts gan arī sierra...