36vertyy Cabrio
Bet nu disku izmaksas kādā ciparā nostāsies?
Nu paši diski ar sūtīšanu bija 1.100€man pa bratski atpulēt un atsvaidzināt bija 250€ ar visu izjaukšanu un seal. Disku centri nāk no Indonēzijas-200€ sanāk pašlaik uz 1.5k ir nosēdies,+ būs vel riepas.
Nu domāju uz visu kopā 1.8k izies. Toties disku vērtība ir gandrīz divtik liela.
Kā arī šodien tika iegādāti camberplates priekš koilām, kuras nav iegādātas, bet viss ar laiku. Ja ir interese vairāk par bildēm un auto. Instagramā- @36vertyyWuharza rakstīja: ↑15 Dec 2020, 17:58Nu paši diski ar sūtīšanu bija 1.100€man pa bratski atpulēt un atsvaidzināt bija 250€ ar visu izjaukšanu un seal. Disku centri nāk no Indonēzijas-200€ sanāk pašlaik uz 1.5k ir nosēdies,+ būs vel riepas.
Nu domāju uz visu kopā 1.8k izies. Toties disku vērtība ir gandrīz divtik liela.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
RS 198? Ebay-kleinanzeigen varēja par super saldu cenu pirms mēneša izcelt, pats nobremzēju.Wuharza rakstīja: ↑15 Dec 2020, 17:58Nu paši diski ar sūtīšanu bija 1.100€man pa bratski atpulēt un atsvaidzināt bija 250€ ar visu izjaukšanu un seal. Disku centri nāk no Indonēzijas-200€ sanāk pašlaik uz 1.5k ir nosēdies,+ būs vel riepas.
Netrāpiji, bet Rs198 ir bomba arī, tikai es tos st5 stila diskus ne pārāk. RS tipā patīk kā plaukti iet viņiemGatisB. rakstīja: ↑15 Dec 2020, 20:22RS 198? Ebay-kleinanzeigen varēja par super saldu cenu pirms mēneša izcelt, pats nobremzēju.Wuharza rakstīja: ↑15 Dec 2020, 17:58Nu paši diski ar sūtīšanu bija 1.100€man pa bratski atpulēt un atsvaidzināt bija 250€ ar visu izjaukšanu un seal. Disku centri nāk no Indonēzijas-200€ sanāk pašlaik uz 1.5k ir nosēdies,+ būs vel riepas.
Hmm, ja tādi cipari, Futuras? Mito iet par zemākiem cipariem.
Protams, cipari par nesakoptiem.
Protams, cipari par nesakoptiem.