Karrlo karaljvalsts !!
Smukāks par baltu auto ir tikai svaigi pārkrāsots balts auto! Krāsa interesanta
Auto jau feins, bet pēc bazara Kongresu nama brīgades loceklis vien esi!
tā krāsa skaistulis
Auto vienkaarshi koncha, kaa diena pret nakti!
P.S. Tagad shitam auto piestaaveetu melns salons.
P.S. Tagad shitam auto piestaaveetu melns salons.
Vismaz neatgādinās iepriekšējo saimnieku!
kas tas par neizdevusos uzbraucienu ?!aupinsh rakstīja:Auto jau feins, bet pēc bazara Kongresu nama brīgades loceklis vien esi!
Tiesi taa ,centisos izdarit - lai no veca auto nav ne minjas ...
Rit dodos pie elektrika ,lai sataisiitu jumta erroru`s visus
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
cabris pa pirmo....
Skaisti.. iedo vairāk bildes
Itkaa jau smuki ,tikai man nez kapeec bildees izskataas ,ka tas auto ir mateets bet varbuut vienkaarshi ,taa ir tikai bildees
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sabraukumaa visu redzeesiet ,pie vainas mans suudigais fotoaparats ...reali ,kad spid saule ,bez saulenem ,normali bliezh pa aceem :)
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Mpowers taču lielījās, ka ar jumtu viss esot kārtībāKarrlo rakstīja: Rit dodos pie elektrika ,lai sataisiitu jumta erroru`s visus
par to ir cita runa ...ir kasjaki kas man nepatik - tapec tiks laboti ,ka parejas lietas shim auto :)
Driz ari jauni diski bus ,tikai jasapuce vel
Driz ari jauni diski bus ,tikai jasapuce vel
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Beidzot varam runāt par krīzes pārvarēšanu, ja pat bezdarbnieks var uzturēt trīs auto
Bet ja par tematu krabītis pēc pārkrāsošanas vnk
Kādi diski nāks uz auto?
Bet ja par tematu krabītis pēc pārkrāsošanas vnk
Kādi diski nāks uz auto?
sakuma man likas ka ta balta karbon pleve balts man likas efektivak izskatas neka konfekšu sarkans
p.s cik L krasas vajdzeja ??
p.s cik L krasas vajdzeja ??
wow... es dievinu baltas mašīnas... man tagad sabraucienā būs kauns savu rādīt jo īpaši šādam smukulim blakām..
Kabris saspiegots šodien dzelzavas/stirnu Rimi stāvvietā, krāsa dzīvē niiiiice
Labs! Siekalas pat saka tecet
Vakar tika uzlikti jauni pavaroti ,splitteri ,luupa ,miglas ,xenons miglaas un sachiniits jumts ,ka ari atdotas skruuves cinkosanai diskiem un ari vidinji driz krasojaas ..
p.s-ja kadam vajag ,sos Azevus var iegadaties !
p.s-ja kadam vajag ,sos Azevus var iegadaties !
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Mashina no Salaspils? Ja ne tad tev tavam auto ir kopija
Ari balta un ari ar diskiem, pilnu M, tads pats salons, viss tads pats, Salaspili tikai