Silver BiMMer E36 coupe
Man ar viena migla bija ar savilceejiem un skruuveem samochiita, nopisos nepajokam kameer dabuju vinu aaraa, nolamaaju to kursh vinu tur iestelleeja un ieliku vietaa labu nesapleestu miglu. Bet taa jaa, vina ir iznemama ar skruuvgriezi 10 sec laikaa, bez speeka pielietojuma.
Nu ko, jau kadu laiciņu neesmu neko rakstijis par paveiktajem darbiem
Par šo laiku tika pamazam kautkas pielabots un iepirkst.
Esmu noversis problemu ar tiem logiem. ( Kad nopirku viņi neveras vaļa). Samainīju pogas vietam, viens logs saka stradat, bet otrais vel jouprojam atteicas sadarboties. Tad es iegadajos jaunu logu motoriņu.
Tas ir tas ko es nopirku.
Bet izradas ka viņš neder. Cik es sapratu vins ir mazliet vecaks par manejo. Atšķiras tikai ar to ka komfort bloks ir kopa ar motoriņu, bet man atsevišķi. Un vel iekšeja ass bija mazliet isaka neka manejam. Izjaucu savejo. Izradas ka pie vainas bija iekšejais plastmassas zobrats. Viņam bija nodiluši daži zobiņi un deļ tā viņš negribēja stradat. Visu saliku un tagad strada ka pulksteņi
Pēc tam tika saliktas citas aizmugurejas atspere ar 45mm sedinajumu. Par tām paldies useram Bubulis.
Auto kļuva zemāks. Tagad vajag dabūt priekšejos coilus lai priekša ari būtu zemāka.
Braucot pa centru ieraudzīju vienam bembim dzeltenos miglinieku un uzreiz sagribeju. Pasutīju no ebay plevi, 30min darba un rekur rezultāts
Diemžēl aizmirsu uzstasīt foto ka izskatas kad stav sava vieta.
Paspēju ielikt sev angel ayes. No sakuma biju domajis ka bus grūti bet izradas pavisam citādi.
Rekur bus foto:
Iegadajos to M style difuzoru vai ka viņš tu parezi saucas un kopa ar to nolēmu piekrasot bamperi. Taka man diemzel nav speciālas telpas kur krasot, nacas krasot uz svaiga gaisa. Taka lūdzu nevertjiet parak stingri
Sanaca diezgan labi.
Bija nopirkti no United Kingdom M moldigi. Tagad tikai vajag sameklēt pareizos klipšus. Biju dažas vietas, bet tur tikai uz originaliem moldingiem bija. Uzrakstiju foruma un man ļoti atri palidzeja viņus atrast. Tagad tik vajag nopirkt un salikt visu kartīgi.
Un tagad laikam labakai ko pa sho laiku es dabuju, bet bampera krasošanas deļ vel neesmu uzlicis virsu, tas ir G-power izputeis kurš bija izstradats speciali 1.8is. Domaju ka ja uzlikšu uz 2.0 slikti nebūs. Viss vairak man interese kada skaņa bus mana bimerim. (Atvainojos par bilžu kvalitāti, viņas tika taisītas ar telefonu )
Ta nu pagaidam viss ko paspeju izdarīt
Par šo laiku tika pamazam kautkas pielabots un iepirkst.
Esmu noversis problemu ar tiem logiem. ( Kad nopirku viņi neveras vaļa). Samainīju pogas vietam, viens logs saka stradat, bet otrais vel jouprojam atteicas sadarboties. Tad es iegadajos jaunu logu motoriņu.
Tas ir tas ko es nopirku.
Bet izradas ka viņš neder. Cik es sapratu vins ir mazliet vecaks par manejo. Atšķiras tikai ar to ka komfort bloks ir kopa ar motoriņu, bet man atsevišķi. Un vel iekšeja ass bija mazliet isaka neka manejam. Izjaucu savejo. Izradas ka pie vainas bija iekšejais plastmassas zobrats. Viņam bija nodiluši daži zobiņi un deļ tā viņš negribēja stradat. Visu saliku un tagad strada ka pulksteņi
Pēc tam tika saliktas citas aizmugurejas atspere ar 45mm sedinajumu. Par tām paldies useram Bubulis.
Auto kļuva zemāks. Tagad vajag dabūt priekšejos coilus lai priekša ari būtu zemāka.
Braucot pa centru ieraudzīju vienam bembim dzeltenos miglinieku un uzreiz sagribeju. Pasutīju no ebay plevi, 30min darba un rekur rezultāts
Diemžēl aizmirsu uzstasīt foto ka izskatas kad stav sava vieta.
Paspēju ielikt sev angel ayes. No sakuma biju domajis ka bus grūti bet izradas pavisam citādi.
Rekur bus foto:
Iegadajos to M style difuzoru vai ka viņš tu parezi saucas un kopa ar to nolēmu piekrasot bamperi. Taka man diemzel nav speciālas telpas kur krasot, nacas krasot uz svaiga gaisa. Taka lūdzu nevertjiet parak stingri
Sanaca diezgan labi.
Bija nopirkti no United Kingdom M moldigi. Tagad tikai vajag sameklēt pareizos klipšus. Biju dažas vietas, bet tur tikai uz originaliem moldingiem bija. Uzrakstiju foruma un man ļoti atri palidzeja viņus atrast. Tagad tik vajag nopirkt un salikt visu kartīgi.
Un tagad laikam labakai ko pa sho laiku es dabuju, bet bampera krasošanas deļ vel neesmu uzlicis virsu, tas ir G-power izputeis kurš bija izstradats speciali 1.8is. Domaju ka ja uzlikšu uz 2.0 slikti nebūs. Viss vairak man interese kada skaņa bus mana bimerim. (Atvainojos par bilžu kvalitāti, viņas tika taisītas ar telefonu )
Ta nu pagaidam viss ko paspeju izdarīt
Pēdējais labojis Hellboyb3 - 19 Mai 2012, 18:28, kopā labots 1 reizi.
Nesen nopirku sev Face lift restes, bet izradas ka par mazu. Var but kads var paskaidrot, vai tad touringiem un coupe ir dažadas tas vietas kur liekas iekša tas FL restes?
Āķis ir tajā, ka, ja gribi facelift restes, tad ir jamaina visa brille, kas viņas satur. Visām e36 virsbūvēm viņas ir vienādas, atšķirās tikai pa gadiem - līdz 1995 (vai 96 - hvz) - pirmsfeislifta un pēc 95tā (96tā) - feislifta. :)
Respektīvi facelift nāsis der tikai facelift redelē.
Var jau mēgināt iebakstīt viņas arī esošajā, bet izskatīsies riebīgi.
Respektīvi facelift nāsis der tikai facelift redelē.
Var jau mēgināt iebakstīt viņas arī esošajā, bet izskatīsies riebīgi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ne nu es gribu normali satasit, nevis nodarboties ar sķūningu:D cik vispar ir ta cena tam brillem?
Patīk kā apejies ap savu bembīti
Skatos, un visu laiku šitas topiks atgādina dogmas ex. e36, tur arī viss tā pamazām palika ļoti smuki :)
Skatos, un visu laiku šitas topiks atgādina dogmas ex. e36, tur arī viss tā pamazām palika ļoti smuki :)
Paldies censhos tikt lidz idealam, bet ka jau zinams tas gandriz nav iespejams. Jo visu laiku kautko var uzlabot
Ar laiku būs vēl skaistaks:) Šodien ienaca ideja, gribu proflex bukses vai kaut ko tam lidzigu. Var būt kads kas jau to esot darijis, var pateikt cik kopa tur viņas sanak?
Jautaa shim jaunietim!
http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... file&u=402
http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... file&u=402
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ta nu kautkadu laiku atpakal iegadajos G-power Trubu kopa ar katolizatoru. No sakuma domaju ka pats visu salikshu, bet diemzel nebija ne laika, ne vietas kur varetu visu sametinat in saskruvet ka nakas. Ieteica man meisatarus. Cenu par to uzstadishanu itka paprasija normalu 25 ls. Pec dazam dienam saniemu savu auto atpakal. Skana bija Wow ta vismaz man likas pirmaja bridi . Ka neka staveja standart bundulis pirms tam. Pec dazam dienam skanja pamazam saka mainities. Aizbraucu uz bedri. No ta ko es tur ieradziju, es brinos ka es vispar vareju ar saviem spekiem izkap no tas bedres Bija uzstasiti 5 shuvi, 3 no kuriem laida garam.Tut bija tads labirints no tam trubam. Isak sakot tadam meistaram to trubu vajadzetu pie vienas vietas piemetinat.
Skanja pashlaik tada: http://www.youtube.com/watch?v=0DSFA1ztbsw&feature=plcp
Iegadajos jau visus materialus, tagad palika atrast vietu kur to visu var salikt kopa un sava vieta ka tam pienakas
Skanja pashlaik tada: http://www.youtube.com/watch?v=0DSFA1ztbsw&feature=plcp
Iegadajos jau visus materialus, tagad palika atrast vietu kur to visu var salikt kopa un sava vieta ka tam pienakas
njaa paskaljs ir gan, ja jau pats noelemis esi pabeigt tad kad viss ir pabeigts panem slapju lupatu un aizspied izputeju galus ciet, ja kaukur puutis garam uzreiz dzirdesi, ja ne, nevaresi noturet lupatu prieksaa
ps tie cilveki kas fonaa pagaja garam noteikti neko labu pa tevi nepadomaja, ka vaiens tur kauko gaazee
ps tie cilveki kas fonaa pagaja garam noteikti neko labu pa tevi nepadomaja, ka vaiens tur kauko gaazee
...
Nebija jau tik traki Kad vajag pishkilt klat kautkadu shosejas moce bez klusinataja vot tad ir skali
smuki diski, tikai prasisos bik lielaku R
amm, divaini... mazie diski prieksa, bet pieklajigie aizmugure un darbibaa.. parasti otradaak notiek....
amm, divaini... mazie diski prieksa, bet pieklajigie aizmugure un darbibaa.. parasti otradaak notiek....
es jau biju domajis ka kads kautko tadu uzrakstis:D uz tiem R16 bbs naca diezgan nodilushas riepas, tapec nolemu nerisket un uzliku tikai aizmugure un gribejas atrak tas riepas nosvilinat Es tev piekritu par to R lielumu, ja butu lielaki skats butu pavisam cits
Es šito būtu līmējis blakussēdētāja pusē, manuprāt, tā izskatās smukāk