Wcoast black sapphire 325 coupe
labs gāžamais
Šodien Liepājā gāju apskati, ieliku standarta gabaritlampinu, izvaacu engeljacu parveidotajus un saliku lukturiem vacinjus, lai vadus neredz, bet tapat izshvilpa ka engelacis atrodas lukturii, jo tad lukturis esot vērts valjā un tādējādi sabojāts
Vel izshvilpa pa pr. bremzhu trubinam.
Vieninieki par nevienmerigu stavbremzi, kā arī sulo reika un kaarba.
Jau tresho gadu pec kartas pie viena un ta pasha inspektora trapaas
Tu varēji paprasīt vai viņš vispār zina ,kā to lukturi var izārdīt un izārdot ,kas tur ir sabojāts. Bet īstenībā par tiem eņģeļiem varētu arī pastrīdēties,jo ja tie riņķi nedeg viņi tak gaismas staram nekko netraucē un arī nekam citam un ,kur viņam ir kāds pierādījum, ka šijos lukturos nevar būt tādi riņķi.Šķuninga lukturos arī tak nav rakstīts nekas par riņķu esamību (nav tāds apzīmējums).Tas ir strīdīgs jautājums.Vienīgais ar inspektoru strīdoties vel var noraut kādus pāris divniekus tāpat vien
njaa, neveiksmiigi, viieglak butu braukt kaukur citur uz skati nevis, perties ar tiem engeliemWcoast rakstīja:Šodien Liepājā gāju apskati, ieliku standarta gabaritlampinu, izvaacu engeljacu parveidotajus un saliku lukturiem vacinjus, lai vadus neredz, bet tapat izshvilpa ka engelacis atrodas lukturii, jo tad lukturis esot vērts valjā un tādējādi sabojāts
...
+miljons. Es arī gribētu zināt, kas tieši lukturī sabojājas, ja tajos atrodas CCFL-i. Staru netraucē, gaismas spilgtumu nemazina. HZ, es būtu pajautājis un popig, ka pēc tam 3 gadus TA tikai ar 5.reizi dabūtumats rakstīja:Tu varēji paprasīt vai viņš vispār zina ,kā to lukturi var izārdīt un izārdot ,kas tur ir sabojāts. Bet īstenībā par tiem eņģeļiem varētu arī pastrīdēties,jo ja tie riņķi nedeg viņi tak gaismas staram nekko netraucē un arī nekam citam un ,kur viņam ir kāds pierādījum, ka šijos lukturos nevar būt tādi riņķi.Šķuninga lukturos arī tak nav rakstīts nekas par riņķu esamību (nav tāds apzīmējums).Tas ir strīdīgs jautājums.Vienīgais ar inspektoru strīdoties vel var noraut kādus pāris divniekus tāpat vien
Gandrīz gads būs pagājis no pēdējā posta
Pa šo laiku esmu savedis garāžu kaut cik normālā kārtībā, lai var normāli skrūvēties.
Vasaras sākumā tika pabeigti diski style 19 R17 7.5j, uz nākošo sezonu varbūt centri jākrāso citā krāsā.
Esmu nomainījis noname gala bunduli uz FK automotive, bet klusāks nav palicis, domāju, ka būs jāpērk AD parts Magnaflow klusinātājs, kas nāk pa vidu.
Bija kādus 3 gadus noname ebay glāžu atsaite priekšā kura tagad salūza 3 vietās. Uztaisīju vietā no nerūsējošā tērauda.
No plazas cietās piekares priekšējās glāzes bija iesprāgušas, dabūju metināt un pasūtīju pastiprinājuma plāksnes(vēl nav virsū).
Ir nopirkta cita reika, jo grūti stūrejās. Šķērējot, kad stūre daudz jāgroza, liekas, ka vispār nav pastiprinātājs. Stūres pastiprinātāja eļļa arī ir pelēka.
Ir vel tā ka no vietas spolējot, kad atmet sajūgu aizmugurē ir drebēšana. Tagad stāv parastie amīšu atbalsti. Esmu dzirdējis ka jāliek no e46 M3, vai labāk poliuretāna?
Labprāt iegādātos:
-Visus 4 suportus no 325i
-M50B25 stūres pastiprinātāja sūkni
Pa šo laiku esmu savedis garāžu kaut cik normālā kārtībā, lai var normāli skrūvēties.
Vasaras sākumā tika pabeigti diski style 19 R17 7.5j, uz nākošo sezonu varbūt centri jākrāso citā krāsā.
Esmu nomainījis noname gala bunduli uz FK automotive, bet klusāks nav palicis, domāju, ka būs jāpērk AD parts Magnaflow klusinātājs, kas nāk pa vidu.
Bija kādus 3 gadus noname ebay glāžu atsaite priekšā kura tagad salūza 3 vietās. Uztaisīju vietā no nerūsējošā tērauda.
No plazas cietās piekares priekšējās glāzes bija iesprāgušas, dabūju metināt un pasūtīju pastiprinājuma plāksnes(vēl nav virsū).
Ir nopirkta cita reika, jo grūti stūrejās. Šķērējot, kad stūre daudz jāgroza, liekas, ka vispār nav pastiprinātājs. Stūres pastiprinātāja eļļa arī ir pelēka.
Ir vel tā ka no vietas spolējot, kad atmet sajūgu aizmugurē ir drebēšana. Tagad stāv parastie amīšu atbalsti. Esmu dzirdējis ka jāliek no e46 M3, vai labāk poliuretāna?
Labprāt iegādātos:
-Visus 4 suportus no 325i
-M50B25 stūres pastiprinātāja sūkni
Es centrus toč krāsotu citā krāsā!
Bet tā kopskatam izskatās akurāti un kopti!
Bet tā kopskatam izskatās akurāti un kopti!
pašā Liepājā gāji vai Grobiņā ? es biju Grobiņā un čalis ātri visam pārgāja pāri un parādīja kur problēma.Wcoast rakstīja:Šodien Liepājā gāju apskati, ieliku standarta gabaritlampinu, izvaacu engeljacu parveidotajus un saliku lukturiem vacinjus, lai vadus neredz, bet tapat izshvilpa ka engelacis atrodas lukturii, jo tad lukturis esot vērts valjā un tādējādi sabojāts
par tekošu kārbu un reiku viņi laikam visiem un visur piesienās
Es sāku apsvērt arī sākt iet grobiņā
man ir uzlikti e46 m3 cabrio, par ilgmūžību nemācēšu teikt, jo nobrauktas tik 2 sezonas, labi ja 5k km kopā. ja liktu tagad, tad noteikti poliuretāna.Wcoast rakstīja: Ir vel tā ka no vietas spolējot, kad atmet sajūgu aizmugurē ir drebēšana. Tagad stāv parastie amīšu atbalsti. Esmu dzirdējis ka jāliek no e46 M3, vai labāk poliuretāna?
par aizm drebēšanu es vairāk liktu uz tilta/pusrāmja buksēm, ar bija jūtami sitieni atcērtot, visas bukses veselas, bet pamīkstas. saliku visur poli un aizmirsu par aizm. kratīšanu.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Pusrāmim ir visas 4 Wu-ryder poli bukses
prasās flanči.
tad varētu būt labi!
tad varētu būt labi!
galīgi nepiestāv šitie diski uz e36, būtu normālāks plaukts tad vēl tā, bet tagad
Paši par sevi diski ir glīti, tikai ar lielāku plauktu un citu centra krāsu.
redzēts dzīvē Smukiņš un kopts. Var redzēt, ka saimnieks mīl savu auto
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
pāris dienas atpakaļ redzēts stāvam uz ielas,liekas ka diski atkal japulē
Man arī likās, bet nomazgāju un var atkal braukt