Mani E36 (320 un 325)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
un vai tad tā ražība atšķiras? man kautkā stāv atmiņā ka viens sen atpakaļ teica ka ir daudzmaz vienādas
ja vien var turet spiedienu 3,5 b visos dzineja rezhimos tad vienalga no 1,8 vai 2,5, bet lietotu un no 1,8 negribeju nemt, jo nezin jau cik labs butu, no 2,5 daudz maz vajadzetu but normali, vismaz kamer nerestaures manejo.
Tomer kads nezin riga vietu kur pa normalu ciparu restaure suknjus?
26868686
es sobrid rulleju uz nebedu ar 316i bendz sukni, nau tur nekada reali atskiriba viniemVitalx325 rakstīja:ja vien var turet spiedienu 3,5 b visos dzineja rezhimos tad vienalga no 1,8 vai 2,5, bet lietotu un no 1,8 negribeju nemt, jo nezin jau cik labs butu, no 2,5 daudz maz vajadzetu but normali, vismaz kamer nerestaures manejo.
sukniem patik izbeigties ipashi kad lauka auksts. man vienmer garazaa stav viens suknis rezervee
...
Man tagad ar bus
zolīds
Runājot par sūkni, usera Odze čomam sagādāju jaunu sūkni par 19 Ls
jaunu?
Paldiesm4z rakstīja:zolīds
Ūja es lietotu dabūju pa 20ls, kādu ķīniešu ķinieši nāk pa 19ls?Sancix rakstīja:Runājot par sūkni, usera Odze čomam sagādāju jaunu sūkni par 19 Ls
es iepriekšējam sedanam arī ieliku kautkādu pakaļdarinajumu orģinālajam pa kautkādiem 20 vai 25ls jaunu, nobraucu kādu pus gadu, pec tam paziņa tik pat kam pec tam bija tas bembis. Itkā nebija nekādu pazīmju ka sūdigi darbotos.
Ziemāā tumšie auto svaigi mazgāti kapitāli spīd
Smuki, smuki
Smuki, smuki
Ir shis tas sadarits:nesen nopirktais suknis saka nikoties, citreiz lec, citu dienu negribeja-dzinejs grieza pa tuksho. Tapec veco sukni nodevu restauret-shodien samainiju:
tagad viss un iet uz beznina ar labak. Vel termomuftai paradijas brivkustiba-to ar samainiju, tagad viss chotka un sparnini neljurkajas
Cik piķo sūkņa restaurācija?
domaa jega restauret, ja jauns maksaa ap tik pa kapeiku vairak?
par kadu brivkustibu muftee runaji?
par kadu brivkustibu muftee runaji?
...
jauns 70ls, bet shie chali restaure tapec ari taisiju pie viniem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right