Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 23
- chevron_right
redzets shodien pie lidostas, izskatas labi
Solīdi diski ar piezemētu krāsojumu, nu nevajag atkal kaut kādu uzlīmju černi :)
Ir looti, looti labii....
Man jau nezeligi patīk autiņš uz jaunajiem diskiem...
atlausos pateikt,ka personigi man,nepatik tie diski. stikeri bij labi!
diski izskatas labi neesmu teicis neko sliktu, un uzlimes itka uzkrasot nevar jo teicu ka domaju sakrasot!Kurlis rakstīja:Solīdi diski ar piezemētu krāsojumu, nu nevajag atkal kaut kādu uzlīmju černi :)
ja man personigi ari patik sie diski jo ir loti labi par cik vini ir r17.možais rakstīja:Ir looti, looti labii....
nereala ceriba vel ir atrast aizmugurei bik lielakus bet tikai par labu cenu taka to pa ziemu manis
soreiz reali vajag praktiskakus diskus jo sstikeri bija r16 sitie r17 ka neka doma ir so un to mainit auto izskata pa ziemu-HAPO- rakstīja:atlausos pateikt,ka personigi man,nepatik tie diski. stikeri bij labi!
Iemet kādu bildi, kur visi 4 diski, bet tā izskatās pieklājīgāk!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
100% nekas krāsojumā nekas nav jāmaina!
ja nepameginas parkrasot tad jau neuzinas ka btu ja butu ja nu kas vienmer var parkrasot atpakal jau esosaja krasa vai ko pamainit
Photoshops moš var palīdzēt?
ta jau ari iemeginas bet dzive ir savadak
Miglas prasas,bet tā
Izskatas baigi labi bet perfekti butu ja aizmugure butu 10j :)
Vai vismaz manejie 8,5
Vai vismaz manejie 8,5
Instagram INDIGAIS
Izskatās pēc R18
Reāli prasās //m bamperis priekšā, lai būtu TOP skats! Bet, nu, ja pārkrāsosi diskus, izdzēsīšu tavu mob. nr.
Reāli prasās //m bamperis priekšā, lai būtu TOP skats! Bet, nu, ja pārkrāsosi diskus, izdzēsīšu tavu mob. nr.
+++!Uldis_R rakstīja:ja nepameginas parkrasot tad jau neuzinas ka btu ja butu ja nu kas vienmer var parkrasot atpakal jau esosaja krasa vai ko pamainit
skaisti diski, top arvien izskatīgāks auto , vai nu vēl piesēdini purnu vai tiešām m bamperi liec
ZB !!! krasva ... kur var tos relinju dabut ? ar siem diskiem bombaa.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 23