Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16
- chevron_right
Salons vispār izskatās pa trako.
Vienkārši šausmas
Smieties jau nevar, bet tik un tā smieklīgi Būs ko tīrīt.
Smieties jau nevar, bet tik un tā smieklīgi Būs ko tīrīt.
man lidzigi gadijas tikai ar atvertu jumtu bet bez dubliem,tikai pelke, brauc preti golfs un mauc cauri pelkei ,bet es tik matrixa paleninajuma redzu ka fontans nak man virsu un pari prieksejam stiklam, protams pats es slaps, briles slapjas, salons arii bet vismaz atvesinaja mani karstaja dienaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vājprāts
neko jau! vismaz šofera logs palicis skaists un tīrs! aizmugures diskam pat krāsu nevar saprast.
Vajadzeja likt tam busam pakal un vecukam lupatu zobos lai strada, ko piestradajis!
pag pag saki ka busa šoferis vainīgs ka viens tagad čilo ar logu vaļā es kad redzu iespēju arī apdzenu low and slow braucējus un kkā nerausta kuram logs, kuram mute vaļā
BMW-Big Money Waste
tas ir tas pats ,izbraucot caur pelkji apshljakstit garamgajeju.sods ir kjimiskaa un soda punkti ja nemaldos!
man bija un ir low&slow.tas ir daunisms speciali iet garam un huinju taisiit!to sauc par kultuuru,kura te izskatas ka dazham klibo!tas ir tas pats,ja tupiebrauc krustojuma pie luksafora un es garam ejot tev iespjauju sejaa!!pohuj,nav ko stavet pie sarkanas gaismas ar logu valjaa
man bija un ir low&slow.tas ir daunisms speciali iet garam un huinju taisiit!to sauc par kultuuru,kura te izskatas ka dazham klibo!tas ir tas pats,ja tupiebrauc krustojuma pie luksafora un es garam ejot tev iespjauju sejaa!!pohuj,nav ko stavet pie sarkanas gaismas ar logu valjaa
ar kompatu pa brugji
Tas ir ļoti izteikti laukos. Man dzimtajā pilsētā ir pārraktas principā visas ielas un es ar savu touringu diez ko ātri tur pabraukt nevaru. Rezultātā ir tā, ka vienmēr VIENMĒR!! man aizmugurē pielien kāds pāķis ar pretīgu audi 100 vai 80 un tad pa visām bedrēm yolo režīmā apdzen mani
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
ļauj minēt - tu esi viens no tiem, kas džinsu jakā braukā ar zaļu vojādžeru un kantrī mūzikas pavadījumā ar elegantu lidojumu pāri guļošajam apdzen tos, kas pirms viņiem sabremzējās, bet pēc guļošā turpina vilkties uz 39km/h vietā, kur atļautais 50?Slim rakstīja:pag pag saki ka busa šoferis vainīgs ka viens tagad čilo ar logu vaļā es kad redzu iespēju arī apdzenu low and slow braucējus un kkā nerausta kuram logs, kuram mute vaļā
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
labi pateici.
Manā miestā gan visi šķAudiji no BMW baidās - neviens neskrien garāmrvars rakstīja:Tas ir ļoti izteikti laukos. Man dzimtajā pilsētā ir pārraktas principā visas ielas un es ar savu touringu diez ko ātri tur pabraukt nevaru. Rezultātā ir tā, ka vienmēr VIENMĒR!! man aizmugurē pielien kāds pāķis ar pretīgu audi 100 vai 80 un tad pa visām bedrēm yolo režīmā apdzen mani
vai arī ar mk3 pasātu, kuram aizmugure ir zemāka par priekšu un šoferim telefons ir maciņā pie jostasch. rakstīja:ļauj minēt - tu esi viens no tiem, kas džinsu jakā braukā ar zaļu vojādžeru un kantrī mūzikas pavadījumā ar elegantu lidojumu pāri guļošajam apdzen tos, kas pirms viņiem sabremzējās, bet pēc guļošā turpina vilkties uz 39km/h vietā, kur atļautais 50?Slim rakstīja:pag pag saki ka busa šoferis vainīgs ka viens tagad čilo ar logu vaļā es kad redzu iespēju arī apdzenu low and slow braucējus un kkā nerausta kuram logs, kuram mute vaļā
es saprotu, ka visi slavē un apbrīno smukus darbiņus un uzpucētus auto (es arī ) , bet tieši šādas reportāžas iz dzīves padara topiku interesantāk lasāmu
pa atgadījumu, stulbi, bet malacis , ka noķēri un izskaidrojies vismaz
par to low and slow un tiri piri ....
nu bļin, es kad gāžu darba laikā ar sūda opel zefīru un man pēkšņi pirms VEF tilta žurka ieslēdz avareikas, jo ātrāk pa 10km/h nevar pabraukt nemaz pa bruģi nelīdzenu dēļ sēdinājuma, tad arī uznāk dusma. Moš kāds no šejienes tas bija un atpazina sevi?
Kad apdzinu, tad protams pasmaidīju pie sevis, jo zināju, ka mans auto arī drīz būs atkal pusgludeklis
pa atgadījumu, stulbi, bet malacis , ka noķēri un izskaidrojies vismaz
par to low and slow un tiri piri ....
nu bļin, es kad gāžu darba laikā ar sūda opel zefīru un man pēkšņi pirms VEF tilta žurka ieslēdz avareikas, jo ātrāk pa 10km/h nevar pabraukt nemaz pa bruģi nelīdzenu dēļ sēdinājuma, tad arī uznāk dusma. Moš kāds no šejienes tas bija un atpazina sevi?
Kad apdzinu, tad protams pasmaidīju pie sevis, jo zināju, ka mans auto arī drīz būs atkal pusgludeklis
nu mjle
ak tu pamulkis taads, taadu opciju kaa logu aizveersanas mehanismu neesi iedomajies? mums laukiem patiiik iemest dublus taadiem uzpuustiem pilseetniekiem sejaa, tapeec ka cilot pa bedreem ir viens, bet raudaat tagad foruma ka mazai meitenei, ka ka kaads ir apshastiijis paneliti ir diezgan nozhelojami.
ak tu pamulkis taads, taadu opciju kaa logu aizveersanas mehanismu neesi iedomajies? mums laukiem patiiik iemest dublus taadiem uzpuustiem pilseetniekiem sejaa, tapeec ka cilot pa bedreem ir viens, bet raudaat tagad foruma ka mazai meitenei, ka ka kaads ir apshastiijis paneliti ir diezgan nozhelojami.
BMW-Big Money Waste
ņemot vērā laiku, kad tu te esi iepļūtījis un to,ka cik saprotu, esi no pāķiem, pieņemu ka biji pie vietējā kultūras nama sadzēries dvuļas un hektoru, tāpēc nespēj līdz galam izlasīt un saprast kas tieši notika.Slim rakstīja:nu mjle
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Lai vai kā, runa ir par elementāru cieņu uz ceļa. Apstājoties pie gājēju pārejas tak arī nepīpināsi un nemahāsies ar rokām lai velkas ātrāk.
Kāpēc lai man būtu jālauž savs auto, lai tikai neiztraucētu jefiņa ar vojādžeru kruīzu cauri pilsētai ar 39km/h?
Baigā problēma vai nu normāli pabraukt garām (redzot to, ka pienesās buss, novācos uz ceļa labo malu - pretī neviens nenāca un ceļš bija apmēram 3-4 joslu platumā) vai tās 10-15 sekundes pabraukt lēnām no muguras, ja es pēc tā posma tak tāpat būšu ātrāks..
Ir jāciena vienam otru. Tā kā es cienu tavu vēlmi braukt zem atļautā ātruma un krustojumā uzsākt, kad jau trīs sekundes deg zaļā gaisma, tāpat cieni lūdzu mani, kad rāpoju pāri guļošajiem.
Kāpēc lai man būtu jālauž savs auto, lai tikai neiztraucētu jefiņa ar vojādžeru kruīzu cauri pilsētai ar 39km/h?
Baigā problēma vai nu normāli pabraukt garām (redzot to, ka pienesās buss, novācos uz ceļa labo malu - pretī neviens nenāca un ceļš bija apmēram 3-4 joslu platumā) vai tās 10-15 sekundes pabraukt lēnām no muguras, ja es pēc tā posma tak tāpat būšu ātrāks..
Ir jāciena vienam otru. Tā kā es cienu tavu vēlmi braukt zem atļautā ātruma un krustojumā uzsākt, kad jau trīs sekundes deg zaļā gaisma, tāpat cieni lūdzu mani, kad rāpoju pāri guļošajiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ch. bet ja vojadžers tevi neapdzīs, tad vakarā viņam nebūs ko iepļūtīt tvitērī vai adnaklasņiki.ru.
atlikt diršanu, imho, ch, tu pats ne ar ko neatšķiries no tiem voyageristiem. Tracina satiksmes bremzētāji un po vai tā ir bezjēgā sasēdināta lamata vai tantuks/pensis ar golf mk2. Ja nevari posmu izbraukt ar vismaz max atļauto ātrumu, tad meklē citu maršrutu un nečakarē satiksmi. Tas, ka auto ir pārmērīgi sasēdināts un uz izolentām riepu vietā ir tikai un vienīgi tava problēma, ne pārējo.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kaut ka isti nevaru iebraukt, ko tadi ''slim'' veidigie pleguri vai ari taa saucamie ''satiksmes nebremzetaji'' te dar? Shis ir e36 entuziastu forums kur sedinats kaa gludeklis e36 ir way to go! Tiem kuriem patik lidot ar dzipiem un baltiem busiem pari dublainam pelkem var mierigi iet uz kaut kadu country forumu un tur apspriest- cik labi ir nesties pari bedreem un guloshajiem!
Pēdējais labojis Archizlv - 16 Jūn 2013, 12:03, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16