325i & 325ci AndrejCR
es uzliku firmas Monroe.
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Tad beidzot, es saprotu, kam esmu sedejis asteAndrejCR rakstīja:Neliels update
Uzlikts HoodBra + jauna haube bez rusas bet ar nelielu defektu krasas
Uzlikta GTR lupa uz m bamperi
Nopulets satirits.
Planos: Nomainit varsta vaka blive, sveces, uzlikt 2.8 bremzes(kuras jau nopirku no lietotaja Nylon) un braukt braukt braukt
kupejai ari neliels update ir
Nopirkti recaro sedekli ar melniem apsuvumiem
jaunas riepas kormoran gamma b2 prieksa
jauna rejka, stures pastiprinitaja suknis un atf filtrs
poliuretans ar ekscentriku(ari 3B motorsport) prieksejos plauktos
jauni bremzu slutenes prieksa
abi tempiraturas deveji un apkope dzinejam
planos - poliuretans stabilizatoram, uzlikt vilksanas cilpas, nomainti peldosas bukses nu un talak braukt trase
jaa man patik
saprotu ka tandems ir afigenna wtella
saprotu ka tandems ir afigenna wtella
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Kopa ar lietotaju Nylon un Kikaps bijam rulliti. Diezgan labi pabraucam
un video https://www.youtube.com/watch?v=2dgcC9kumD4
un video https://www.youtube.com/watch?v=2dgcC9kumD4
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tatad kupejais nomainiti aizm bremzu aizsargi oem kopa ar ATE atsperitem
Nomainiti peldesas bukses delphi
nomainits starteris, degvielas slaukas, degvielas filts, ellas korpusa blive, un visas vakuma trubinas zem iepl.kolektora.
tagad vajag nomainit vel sparnu un nomainit griestus
Nomainiti peldesas bukses delphi
nomainits starteris, degvielas slaukas, degvielas filts, ellas korpusa blive, un visas vakuma trubinas zem iepl.kolektora.
tagad vajag nomainit vel sparnu un nomainit griestus
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Sen neko nerakstiju.
tatad Ruliti kad braucam uz treninu jau uz pirmo apli beugusies jauna rejka.
paldies dievam ka pa garantiju viss salabots. no jelgavas uz rigu braucu ar trosu (paldies Nylon)
uzlikta lampa ar tipu "cold air intake"
nokrasoti diski melna krasa un aizmugureja arka sametinata un nokrasota kopa ar durvju apaksiem, un nomaintis sparns
toneti priekseji logi(zinu ka 2 punkti un 80e) bet uz trases auto super.
Un pedejais drift 6kausa loti labi sev paradija. 8 vieta kvalifikacija, bet tandemos nesanaca jo stress un salauzta gidrorocene paradija sevi
Ar sarkano sedanu izieta apskate pa 0 teicama tehniska stavokli. Vienigais ka vajag bija nedaudz pieregulet rokasbremze bet parejais viss tiptop
tatad Ruliti kad braucam uz treninu jau uz pirmo apli beugusies jauna rejka.
paldies dievam ka pa garantiju viss salabots. no jelgavas uz rigu braucu ar trosu (paldies Nylon)
uzlikta lampa ar tipu "cold air intake"
nokrasoti diski melna krasa un aizmugureja arka sametinata un nokrasota kopa ar durvju apaksiem, un nomaintis sparns
toneti priekseji logi(zinu ka 2 punkti un 80e) bet uz trases auto super.
Un pedejais drift 6kausa loti labi sev paradija. 8 vieta kvalifikacija, bet tandemos nesanaca jo stress un salauzta gidrorocene paradija sevi
Ar sarkano sedanu izieta apskate pa 0 teicama tehniska stavokli. Vienigais ka vajag bija nedaudz pieregulet rokasbremze bet parejais viss tiptop
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
gan jau saibas reikaa izdarija savu..
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Opaaa kà spàrns aizgàja
Pielajuju ka rats iegaja sparnaa jo atdalijas no ritoshas daljas
ar kompatu pa brugji
Nē, vienkārši salieca plauktu vismaz tā ir gadijies dzīvē , nomaina plauktu un gāž tălăk
ne mana gadijuma bija vel stupica, atsaite un bukses stiprinajums un pec pusgadu rejkaElvijsR rakstīja:Nē, vienkārši salieca plauktu vismaz tā ir gadijies dzīvē , nomaina plauktu un gāž tălăk
pagajus nedel beidzot izieta skate ar divam 2 un vienai 3 bet pirmdien(24 oktobri) jau bija svaiga TA un pec parim stundam jau stav atpakal metinatais reduktors, uzlimes un hidrorocene un smuka drifta diena bikierniekos kopa ar JUST meitenem tiekamies rit uz gymhana trases
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Sen neko nebija rakstits
Iepirkti jaunie diski (sen gribeju ko jauno un bez flanciem)
uzlikta atpakal GTR lupa
nokrasoti un uzlikti glanceti nasi
iepirkti melnie griesti oem
un tiek meklets jauns melns salons
Iepirkti jaunie diski (sen gribeju ko jauno un bez flanciem)
uzlikta atpakal GTR lupa
nokrasoti un uzlikti glanceti nasi
iepirkti melnie griesti oem
un tiek meklets jauns melns salons
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Labi diski izskatās, daudz labāk, kā uz sarkana krabja, sorry Fashiij
Tiešām šādā krāsā izskatās labāk.
Pusgadu neko neraktiju.Visas zurkas brauc viss kartiba. (bet tikai ne ar kupeju)
Sarkanai uzliku USA gabaritus ar oem dalam un nopirkt LTW spoileris. Tgd mekleju kadu smuku agresivu priekseju lupu.
Kompaktam izieta skate no 1 reizes. Viss kartiba ka pagajus gada. Nokrasoju vinam arku un mazliet piepuleju. A vot ar kupeju viss bija daudz sliktas neka domaju. skate beigas 24 oktobri. Nedomaju ka tik daudz bus jametina bet uzmetinaju jaunus slieksnus, gridu, aizm sviru stiprinajuma vietas, prieksa lonzeroni, sparna kabatas karo4e visa tachka jauna Parlasita piekare nonemti visi drifa wtellas un masina uz 95% gatava braukt uz TA. Bet kopuma masina turas labi, iet labi viss man patik. Uz nakosu gadu nezinu- varbut turbo bet 50% esmu gatavs tadam proektam
Sarkanai uzliku USA gabaritus ar oem dalam un nopirkt LTW spoileris. Tgd mekleju kadu smuku agresivu priekseju lupu.
Kompaktam izieta skate no 1 reizes. Viss kartiba ka pagajus gada. Nokrasoju vinam arku un mazliet piepuleju. A vot ar kupeju viss bija daudz sliktas neka domaju. skate beigas 24 oktobri. Nedomaju ka tik daudz bus jametina bet uzmetinaju jaunus slieksnus, gridu, aizm sviru stiprinajuma vietas, prieksa lonzeroni, sparna kabatas karo4e visa tachka jauna Parlasita piekare nonemti visi drifa wtellas un masina uz 95% gatava braukt uz TA. Bet kopuma masina turas labi, iet labi viss man patik. Uz nakosu gadu nezinu- varbut turbo bet 50% esmu gatavs tadam proektam
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM