Black Coupe 318is -> 325 [Lomax]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Sākumā aizmugurē plauktu nolocīja pret apmali, kad jau pasen tirgoja un nu pavisam?
Izskatās, ka tos MTEC aizmugurējos bremžu diskus un padus vajadzēja nomainīt.
- ikey07
Skumji. Cik noprotu, avārijas iemesls, jo stūre nepareizajā pusē un apdzenot nemanīja to smago priekšā.
Ta nu uzreiz visiem.
Iemesls kapec tirgoju masinu. Jo uzpisu ratu uz bardjura metot saniski. Domaju ka tur viss traki ir, bet izradijas ka tur neka nopietna nebija. Sataisijam ar comu pa dienu. Un biju priecigs ka bemku varu atstat sev. Vel nomainiju so to motoram, nopirku melnus grieztus. Pat uzlikt nepaspeju. Bet nu redz ka sanaca. Labak butu pardevis vai LV atstajis :)
Ta ka ja, pagaidam bez masinasm, uz cik ilgu laiku nezinu, bet labs nak jau ar laiku, ta ka nakosa ari bus e36 :) jau rhd gan jau, lai netiktu tada nepatikama situacija :)
Iemesls kapec tirgoju masinu. Jo uzpisu ratu uz bardjura metot saniski. Domaju ka tur viss traki ir, bet izradijas ka tur neka nopietna nebija. Sataisijam ar comu pa dienu. Un biju priecigs ka bemku varu atstat sev. Vel nomainiju so to motoram, nopirku melnus grieztus. Pat uzlikt nepaspeju. Bet nu redz ka sanaca. Labak butu pardevis vai LV atstajis :)
Ta nu gadijies. Prieksa man bija lielais busins, vins kko velkas, es turejos vairak kreisai pusei, jo sture kreisa mala. Skatoties prieksa (caur kreiso malu) tur bija labs taisns gabals un nevienas masinas, un es padomaju, kapec gan neapdzit, imetu otraja , kad izbraucu uz pretejo joslu, lidz furaj bija kadi 7-10 metri, un vai nu busa vai nu lorry, ta ka nu ka gadijas ta gadijas. Aiziet pa labi ari isti laika nebija, izskreju tiesi pirms furas. Masina tagad aiziet uz luzniem. Nonemu visu ko vien vareju.Nixon rakstīja:Skumji. Cik noprotu, avārijas iemesls, jo stūre nepareizajā pusē un apdzenot nemanīja to smago priekšā.
Ta ka ja, pagaidam bez masinasm, uz cik ilgu laiku nezinu, bet labs nak jau ar laiku, ta ka nakosa ari bus e36 :) jau rhd gan jau, lai netiktu tada nepatikama situacija :)
Nu ta, atri uzzimeju lai butu saprotams ka ta var gadities :))
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skumji, galvenais, ka pašam viss čotka
Paldies. vismaz dazi te adekvati cilveki sez. :)edzis rakstīja:Skumji, galvenais, ka pašam viss čotka
Nu re, tieši tas ko tev teicuLomax rakstīja:Labak butu pardevis vai LV atstajis :)
Ko menti teica ? Par insurance, road tax n stuff
Galvenais ka pasam viss ok.auto nopirksi citu.uk m3
Izsaku līdzjūtību un ja taviem melnajiem griestiem ir lūka tad varbūt vēlies notirgot?
Ir luka, griezti ziskatas ka celka, un tikai tapec es tos paturesu savaj nakosai zurcinai :))
Paldies Igoo, gan jau ka ta ari var gadities
Menti neko neteica, jo man bija LV apdrosinasana, neviens cilveks neko necieta.
Panema visu info no manis, sagaidija evakuatoru un aizbrauca prom, a es uz darbu.
Uz nakoso dienu samaksaju 250 par evakuatoru un savacu diskus, spogulus un visu parejo ko vien paspeju :)
Paldies Igoo, gan jau ka ta ari var gadities
Menti neko neteica, jo man bija LV apdrosinasana, neviens cilveks neko necieta.
Panema visu info no manis, sagaidija evakuatoru un aizbrauca prom, a es uz darbu.
Uz nakoso dienu samaksaju 250 par evakuatoru un savacu diskus, spogulus un visu parejo ko vien paspeju :)
Žēl protams žurku, bet nu štrunts par dzelzi, galvenais, lai pats vesels.
Ja nav noslēpums cik liels ātrums bija pie sadursmes?
Ja nav noslēpums cik liels ātrums bija pie sadursmes?
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Es to nenosauktu par avārijas iemesluNixon rakstīja:Skumji. Cik noprotu, avārijas iemesls, jo stūre nepareizajā pusē un apdzenot nemanīja to smago priekšā.
Kā jau tika minēts, galvenais, ka pašam viss labi...
Un pirms kāda laika, te daudzi gribēja ļaut LV reģistrēt mašīnas ar stūri bardačokā
Un pirms kāda laika, te daudzi gribēja ļaut LV reģistrēt mašīnas ar stūri bardačokā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda rakstīja:Kā jau tika minēts, galvenais, ka pašam viss labi...
Negudrojies! Labi, ne iemesls, bet ja stūre būtu labajā pusē, tā 95% nebūtu noticis.bembis e36 rakstīja:Es to nenosauktu par avārijas iemesluNixon rakstīja:Skumji. Cik noprotu, avārijas iemesls, jo stūre nepareizajā pusē un apdzenot nemanīja to smago priekšā.
Prieks, ka pats Lomix vismaz uz to visu skatās pozitīvi, lai gan iekšā noteikti tāpat škrobe ir.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
butu rhd protams butu savadak.
Bet diemzel bija lhd un ka ir ta ir, to ka esmu vainigs pats, to apzinos. Jo vajadzeja paredzet, ka tur var kads stavet.
Bet diemzel bija lhd un ka ir ta ir, to ka esmu vainigs pats, to apzinos. Jo vajadzeja paredzet, ka tur var kads stavet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā neko sev vārstu vāks izjucis
Lanžeri tak vel taisni iskatās, taisi tik augšā
Lanžeri tak vel taisni iskatās, taisi tik augšā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11