KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 24
- chevron_right
labs problemas atrisinajums - nemazgat logus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šis tas,nekas ir padarīts pa šo laiku
uzpipmots plastmas,kas zem šlauķiem,un uzķūnēti paši slauki tagad tik pat kā m3
auto vērtība bacelta kosmosā,jo ir jauns salona ventilātors,jausn salona gaisa filtrs,bija pilna bāka 1x un nomazgāts @ mazgā pats savām rokām uz Senču ielas laikam skaitās
-Plastmasa un slauķi -salona filtrs,pat bija ar visu lapiņu,lai zin kad jāmaina(kad uzlikts) -un pats dargums,jaunais ventilātors Autiņš arī pabija trasē.. nu tā nevar salīdzināt ar ielas drisdtu slapjā laikā,vai ziemu..
jauda ir tā knapi ar galiem,pietrūkst sporta taburēta,jo pa salonu svaida tā,ka pabraukt nevar,un vēl kāja trīc,lai normāli krāmētu Un te daži telefonfoto no vanošanās un spiegu bilde ar Bildēts ar -1mp kameru
Pēc vanošanās izrādās nav jēga nemaz likt,jo neko nevar saprast tapēc.. Spiegu bilde
uzpipmots plastmas,kas zem šlauķiem,un uzķūnēti paši slauki tagad tik pat kā m3
auto vērtība bacelta kosmosā,jo ir jauns salona ventilātors,jausn salona gaisa filtrs,bija pilna bāka 1x un nomazgāts @ mazgā pats savām rokām uz Senču ielas laikam skaitās
-Plastmasa un slauķi -salona filtrs,pat bija ar visu lapiņu,lai zin kad jāmaina(kad uzlikts) -un pats dargums,jaunais ventilātors Autiņš arī pabija trasē.. nu tā nevar salīdzināt ar ielas drisdtu slapjā laikā,vai ziemu..
jauda ir tā knapi ar galiem,pietrūkst sporta taburēta,jo pa salonu svaida tā,ka pabraukt nevar,un vēl kāja trīc,lai normāli krāmētu Un te daži telefonfoto no vanošanās un spiegu bilde ar Bildēts ar -1mp kameru
Pēc vanošanās izrādās nav jēga nemaz likt,jo neko nevar saprast tapēc.. Spiegu bilde
es tagad manuali mazgāju ar pudeli uz stiklaKLAVINS rakstīja:labs problemas atrisinajums - nemazgat logus
šodien pasutītas detaļas priekšejai hadenei jaunas! klaudz grab stūres pirkst,vai stienis,bet cik skatijos tad šarnīri ir arī jau nu tā ar dievu uz pusēm! tāpēc principā ir pasūtits viss,lai pārlasītu priekšu izņemot šo un to atdoti par to,tur pat 100ls
Tik uzfrišināts arī stūres plastmasas...biju cerejis uz ko daudz labāku,bet nu sanāca kā sanāca ja tiešam apniks tad varēsi arī noplēst nost
Pirms Pēc Jau virsū Un te viena rīta bilde
Tik uzfrišināts arī stūres plastmasas...biju cerejis uz ko daudz labāku,bet nu sanāca kā sanāca ja tiešam apniks tad varēsi arī noplēst nost
Pirms Pēc Jau virsū Un te viena rīta bilde
lābs,lābs. arī visu laiku domāju ko salonā varētu aplīmēt ar sticker bomb, grāmatiņa stāv bet nav kur īsti līmēt
tavs auto ir tiešām kautkas tāds kas man ļoti patīk, unikāls ar daudz piedūrieniem!
tavs auto ir tiešām kautkas tāds kas man ļoti patīk, unikāls ar daudz piedūrieniem!
Me GustAAAA
kā sakot :auto ar piedūrienu:
Njā, man nedaudz tas atsit kaut kādu pokemonismu, bet nu vismaz auto ar odziņu, un tas gan man patīk.
Labi taas naklenes vel taa neko, bet kas ar tiem lakatiniem? To es galiigi nevaru iebraukt.
aj man atkal labāk tie lakatiņi tās nekļenes galīgi nav tas ko cerēju parbaukšu kādu laiciņu un ja neiepatiksies plēsīšu nost.
Pasūtīts arī spārns
Pasūtīts arī spārns
wot wot kaut kas nav ar tām uzlīmēmRuu rakstīja:Njā, man nedaudz tas atsit kaut kādu pokemonismu, bet nu vismaz auto ar odziņu, un tas gan man patīk.
nez man kka piedur tavs auto stils...
Interesanti visādas fīčas sataisītas. :)
Cerams, ka shofera puses spaarnsKobreti rakstīja:aj man atkal labāk tie lakatiņi tās nekļenes galīgi nav tas ko cerēju parbaukšu kādu laiciņu un ja neiepatiksies plēsīšu nost.
Pasūtīts arī spārns
Mans personigais viedoklis - ielas mala ieraugot bumeri ar tada tipa ,, Odizņam,, salona un no arpuses, liekas kad tas saimnieks sviesta sagajis labak neaizztiec neko vienk brauc ...nakamo zirdzinu mekel kkur pie sadaļam - Ford,Mazda,Seat utt vizmaz tas odziņas ar auto stilu ies kopa !!!
Laikam smagi galvu esi sasitis kautkur, ja domā ka šis stils bembim nepiestāv un saimniekam japērk fords u.t.t.bosiks11 rakstīja:Mans personigais viedoklis - ielas mala ieraugot bumeri ar tada tipa ,, Odizņam,, salona un no arpuses, liekas kad tas saimnieks sviesta sagajis labak neaizztiec neko vienk brauc ...nakamo zirdzinu mekel kkur pie sadaļam - Ford,Mazda,Seat utt vizmaz tas odziņas ar auto stilu ies kopa !!!
Mans personīgais viedoklis.
Es ar uzskatu ka BMW šis stils piestāv
tach paskaties uz sava auto priekšejām lampām pirms spried kko kas ir labi un kas nē.bosiks11 rakstīja:Mans personigais viedoklis - ielas mala ieraugot bumeri ar tada tipa ,, Odizņam,, salona un no arpuses, liekas kad tas saimnieks sviesta sagajis labak neaizztiec neko vienk brauc ...nakamo zirdzinu mekel kkur pie sadaļam - Ford,Mazda,Seat utt vizmaz tas odziņas ar auto stilu ies kopa !!!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+1ch. rakstīja:tach paskaties uz sava auto priekšejām lampām pirms spried kko kas ir labi un kas nē.bosiks11 rakstīja:Mans personigais viedoklis - ielas mala ieraugot bumeri ar tada tipa ,, Odizņam,, salona un no arpuses, liekas kad tas saimnieks sviesta sagajis labak neaizztiec neko vienk brauc ...nakamo zirdzinu mekel kkur pie sadaļam - Ford,Mazda,Seat utt vizmaz tas odziņas ar auto stilu ies kopa !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 24