turbo eksperimentālprojekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 24
- chevron_right
Kur dabūji drift zīmi uz aizmugurējā loga? Izskatās baigi meistarīgi uztaisīta
Tauta mēļo, ja to spoileri taisa no priedes, kādi 10 zs vēl klāt. Jo tad tipa kaut kādi meža dievi, to bembi no aizmugures vēl stumjot.
Diegabiksis
blad atstaj tikai masinu uz dienu pie garazas un e36 akauntu ielogotu
Tagad tu zini kā es jutos kad moskviču iesaiņojāt plēvēseeingman rakstīja:blad atstaj tikai masinu uz dienu pie garazas un e36 akauntu ielogotu
plēve bija laba
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
So it goes out...
Pagaidam ir saprasts, ka 2.9 buvnieciba aiznems parak ilgu laiku, bet esosajam 2.0yolo ir pilnigi kapi, tad nu tagad man ir 2 dienas, lai sabuvetu pagaidu shtenc2.5 turbo...
Pagaidam ir saprasts, ka 2.9 buvnieciba aiznems parak ilgu laiku, bet esosajam 2.0yolo ir pilnigi kapi, tad nu tagad man ir 2 dienas, lai sabuvetu pagaidu shtenc2.5 turbo...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tātad...uz priekšu
Jā uz priekšu :D
Bloks gatavs jaliek tik kopa...
Divas dienas pagājušas,bet, cik vakar redzēj, bembis vēl bez motora mētājās,motoru arī garažā neredzēju,laikam div dienu projekts izgāzies,autors guļ ar viepli rosolā
Huli tu dirs, motors stav garaza. Nepaspeju, ja, tas ir cits jautajums... Pis vinus zirgs tos suda hlamus, japerk evo, tam motoru salasit ir viens mirklis.
P. S. Rekur kada bilde no procesa, parejas gan jau kapteinis ieliks.
P. S. Rekur kada bilde no procesa, parejas gan jau kapteinis ieliks.
Tālu jau nav no patiesības ,spiegu foto
Paga, kas tas ir tagad? Kapēc tur rakstīts 2.0?
m50b20 bloku izborē uz 2.5 virzuļiem un tev ir prefekts 2.5 bloks kas nav sadilis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
pēc attālumiem starp cilindriem tas arī ir 2.0 noteikti salaboja to pašu un ka jau seeingman's kko uzlaboja
Moš man vajag okulārus, bet tur galīgi neizskatās nekas izborētsValtersZ rakstīja:m50b20 bloku izborē uz 2.5 virzuļiem un tev ir prefekts 2.5 bloks kas nav sadilis.
lol ,kāds borēt,strokeris tas ir 2.0 > 2,5 plus tuurbo.
Man arī izskatijās, ka atstarpes starp cilindriem pa lielu priekš 2.5, tik domāju, ka man rādāsedzis rakstīja:Moš man vajag okulārus, bet tur galīgi neizskatās nekas izborētsValtersZ rakstīja:m50b20 bloku izborē uz 2.5 virzuļiem un tev ir prefekts 2.5 bloks kas nav sadilis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 24