E36-Š.Lamberte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 17
- chevron_right

Laikam nekas...RENIO rakstīja:kas šeit jauns?

Nekas baigi jauns nav, bet nu bez rudens bildēm neiztikt.
Jāliek drīz būs ziemas miegā bmw un jāgatavojas nākamai sezonai.

Jāliek drīz būs ziemas miegā bmw un jāgatavojas nākamai sezonai.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

varēji tač vispirms nomazgāt autiņu 

Nav jau viņa tik i netīra! 

6dien galīgi nesmuks laiks bija, peļķes dara savu kamēr aizbraucām līdz fočēšanās vietām.CaK rakstīja:varēji tač vispirms nomazgāt autiņu

Par cik mašīna visu vasaru stāvēja ārā, saulē, nevis garāžā, tad diskiem krāsa izbalēja. Krāsotājs laikam ļoti bija taupījis laku.zzhurka rakstīja:kas disku centriem? krāsa galīgi liekas pabalējusi.

atpazinu šo auto tagad. redzēju tevi 5dienas vakarā ap 22 uz eizenšteina ielas. es biju tas kuram nesanāca izslīdēt uz eizenšteina ielas ar zaļu kupeju

K.F. rakstīja:atpazinu šo auto tagad. redzēju tevi 5dienas vakarā ap 22 uz eizenšteina ielas. es biju tas kuram nesanāca izslīdēt uz eizenšteina ielas ar zaļu kupeju![]()

Tā kā džeki mani pasūta dirst, tad jautāšu meitenei. Tā Stance works uzlīme padara mašīnu labāku, ātrāku vai rūsē mazāk ? Vai varbūt vienkārši skaisti izskatās ?

Bildes vienkārši super, žēl ka diski pa vasaru saulītē pastāvējuši, bet tik un tā kopā labi izskatās 
vienīgi tā uzlīme logā man personīgi ne pārāk... par augstu priekš stance un īsti nezinu nevienu autiņu Latvijā, kam stance uzlīme tiešām izskatītos vajadzīga
bet auto smuks, neko pielikt ne atņemt

vienīgi tā uzlīme logā man personīgi ne pārāk... par augstu priekš stance un īsti nezinu nevienu autiņu Latvijā, kam stance uzlīme tiešām izskatītos vajadzīga

bet auto smuks, neko pielikt ne atņemt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Uzlīme padara to zemāku!Emteks rakstīja:Tā kā džeki mani pasūta dirst, tad jautāšu meitenei. Tā Stance works uzlīme padara mašīnu labāku, ātrāku vai rūsē mazāk ? Vai varbūt vienkārši skaisti izskatās ?

Ej dirst!Emteks rakstīja:Tā kā džeki mani pasūta dirst, tad jautāšu meitenei. Tā Stance works uzlīme padara mašīnu labāku, ātrāku vai rūsē mazāk ? Vai varbūt vienkārši skaisti izskatās ?

RobisLV rakstīja:Ej dirst!Emteks rakstīja:Tā kā džeki mani pasūta dirst, tad jautāšu meitenei. Tā Stance works uzlīme padara mašīnu labāku, ātrāku vai rūsē mazāk ? Vai varbūt vienkārši skaisti izskatās ?

Ja es tevi pasūtītu dirst, tad jau laikam sanāktu, ka esmu džeks, tā ka nāksies vien atbildēt, ka man patīk kā tā uzlīme izskatās. Par gaumi jau vien muļķi strīdas, tā ka nav tur ko daudz tev iespringt uz tām uzlīmēm.Emteks rakstīja:Tā kā džeki mani pasūta dirst, tad jautāšu meitenei. Tā Stance works uzlīme padara mašīnu labāku, ātrāku vai rūsē mazāk ? Vai varbūt vienkārši skaisti izskatās ?

Pēdējā bilde xxx
varbūt lapas mazliet par daudz uz jumta... bet acij tikami un skaisti... 

Ir labi! 

no uzlīmēm vienīgās nesaista tās pod M svītras uz nāsīm, pārejais jau nu baigi čotka, vienīgi disku krāsotājam ar lāpstu pa muguru un bortā
p.s zinu, zinu par nāsu uzlīmēm varu iet *irst

labākais interneta warriors

Jā, krāsotājs galīgi lažu nolaida.woldens rakstīja:no uzlīmēm vienīgās nesaista tās pod M svītras uz nāsīm, pārejais jau nu baigi čotka, vienīgi disku krāsotājam ar lāpstu pa muguru un bortā![]()

Ar tām uzlīmēm tā ir, pilnīga gaumes lieta, citi vispār viņas ciest nevar, bet man personīgi patīk, ja nav par daudz.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 17