E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16
- chevron_right
Es bez, laba ideja...Moz baaz pa vidu? TA varēs iziet?Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Pa cik vispar var parlikt stuuri labajaa pusee?!
Vel man apnika melna aada un vasaraa karsts vinjaa!! Nu e36 typeR bus jaunais!! :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ne ne ne... Tu ko, dumaaks esi? Pēc gatera Izskatīsies... Kolhozs...Liec tādus pašus un zaļus tikai... Neaizmirsti stūres apvalku...
Ble es jau ebay pa leeto uzsuutiju sarkanus!! Nu var tak logu tiiriitaajus sarkanus nokraasot un saskanoti buus!! Restei zobus sarkanus un aidaa! :) viss pietiek Elvij es domaju doma ir saprasta muusu!
Tačka ogoņ budet, ja te otvečaju. Vse tjolki narajone budet tvoji :F
Bez šitā būs kaka!!!
Cabooom
Nu katram savs! es gan tās uzlikas neliktu! lai e36 pēc kāda bruņurupuča izskatītosZirdzins rakstīja:Te, zēniņ, ir jāskatās uz arkām un reverso mountmarkskise rakstīja:nu nē! Izskatās kā kautkāds šrots.... Jā, tas dīzeļa izspūtējs un trūkstošie moldigiZirdzins rakstīja:Ir izluukinformacija, ka te briest kkas shaads....Ja jaa, tad
bet taspēc jau tas būs individual
busim reali,te visi raud ka huinja utt,bet pashi brauc ar trolejbusiem
briziem smiekli naak
briziem smiekli naak
ar kompatu pa brugji
ha! Ar troļļuku ar nemaz nav slikti pa reizei pavizināties :cipruss18 rakstīja:busim reali,te visi raud ka huinja utt,bet pashi brauc ar trolejbusiem
briziem smiekli naak
Bet maratona laikā uz brīvībenes redzēju tavu compact!
Motors negurst? Un slieksņi ir speciāli cita krāsā?
sliekshnji ir pareizaja kraasaa
un ar dzineju viss ir kartibaa.tur nav no ka vinjam gurt nost
un ar dzineju viss ir kartibaa.tur nav no ka vinjam gurt nost
ar kompatu pa brugji
Sodien samainitas gumijas! Paldies Cipruss par atlaizu sagadashanu! Negaidiiti sanaaca pamainit gumiju augstumus un platumus- un esmu ljoti apmierinaats! Priekshaa yokohama 215/35 R17 un aizmuguree dunlop 215/40 R17 uz J8
Aizmuguree augstaks priekshaa mazliet zemaaks- un skats tagad tads agresivaaks (bilde nevar isti to redzet ticat man)
Aizmuguree augstaks priekshaa mazliet zemaaks- un skats tagad tads agresivaaks (bilde nevar isti to redzet ticat man)
Neapskaužami cieta braukšana ar tik mazu riepu
Tas ir fetišs, kam jāiziet cauri Braucot ikdienā ar rAudi, tāpat skumstu pēc zemprofila un sēdinājuma
Nākamais solis, bortēt nost riepas un ar permanento marķieri uzzīmēt strīpiņu uz diska kantes
Kad pasaka, tad arī bildē var redzēt profilu starpību
Kad pasaka, tad arī bildē var redzēt profilu starpību
naakamais solis ir paarkraasot auto jo tas ruuliissa krasojums iespaarda
Loud N' Proud
Taisot reverse mount jāvirpo nost daļa no diska, lai centrs tik pat droši un līdzeni uzsēstos uz plaukta kā no otras puses. Bet pieļauju, ka to visu esi noskaidrojis, ja grasies to darīt. Arku uzlikas nedaudz gaterizēs to pasākumu, overfenderi būtu skaistāk, bet, protams, tas vairs nebūs tik lēti.
Jau labu laiku gaidīju, kad kāds to izdarīs. Gaidu bildes ! :)
Jau labu laiku gaidīju, kad kāds to izdarīs. Gaidu bildes ! :)
Vakar nereali ilgi norunats
bet kopuma iznakumam jabut bombai.arkas un lielie plaukti.i like that shit
bet kopuma iznakumam jabut bombai.arkas un lielie plaukti.i like that shit
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11