E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16
- chevron_right
+Hazard rakstīja:sputniks rakstīja:Purns izskatās labi!
A kur dupsis?
asprātīgiDj Plosky rakstīja:Atver kontu, foruma puši par nākamajām "dupša" bildēm ātri sametīsies!
Nedaudz pašķirstīju. Izpūtējs ir galīgi garām, manuprāt, bet kopumā tas neparastais krāsojums ir diezgan smuks.
apsolu ka ar izputeju viss bus kaartibaa, kad buus laiks vinju piekorigjeetInferno rakstīja:Nedaudz pašķirstīju. Izpūtējs ir galīgi garām, manuprāt, bet kopumā tas neparastais krāsojums ir diezgan smuks.
Turu pie vārdaifa rakstīja:apsolu ka ar izputeju viss bus kaartibaa, kad buus laiks vinju piekorigjeetInferno rakstīja:Nedaudz pašķirstīju. Izpūtējs ir galīgi garām, manuprāt, bet kopumā tas neparastais krāsojums ir diezgan smuks.
ifa rakstīja:asprātīgiDj Plosky rakstīja:Atver kontu, foruma puši par nākamajām "dupša" bildēm ātri sametīsies!
Izskatas ka daži manu sakāmo šeit ir smagi pārpratuši!
ifa rakstīja:edzis rakstīja:
Diski prasās ar steigu!
oiij, Tu pat iedomaaties nevari cik loti prasaas, bet man vajag taadus kas nemaksaa leeti, tamdeel vel jaapakraaj :)
p.s normaali nospoegots
Kādi diski tad tie būtu?
Varbūt vari uzrakstīt vai bildi ielikt?
Kaut ko dikti vajag izdarīt ar to jumtu... dabūt tādā pat krāsā kā pārējā virsbūve un pannu pr. buferim, lai nespīd cauri
CCVL rakstīja:ifa rakstīja:edzis rakstīja:
Diski prasās ar steigu!
oiij, Tu pat iedomaaties nevari cik loti prasaas, bet man vajag taadus kas nemaksaa leeti, tamdeel vel jaapakraaj :)
p.s normaali nospoegots
Kādi diski tad tie būtu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Da labi, sapratam ka ar vajadzejā, nevajag tagad slēgt atpakaļgaitusputniks rakstīja:ifa rakstīja:asprātīgiDj Plosky rakstīja:Atver kontu, foruma puši par nākamajām "dupša" bildēm ātri sametīsies!
Izskatas ka daži manu sakāmo šeit ir smagi pārpratuši!
Ne tajas lapas skaties. Meklē LT. Tur var daudz atast diskus pa saldām cenāmifa rakstīja:CCVL rakstīja:ifa rakstīja:
Diski prasās ar steigu!
p.s normaali nospoegots
Kādi diski tad tie būtu?
soulfreak rakstīja:Kaut ko dikti vajag izdarīt ar to jumtu... dabūt tādā pat krāsā kā pārējā virsbūve un pannu pr. buferim, lai nespīd cauri
man tiešām patīk mans jumts, un es neko negrasos mainīt Ja nokrāsošu visu vienā krāsa, pazudīs odzińa vienkāršam,vecam bmw!
a tā ir uz ko paskatīties, un ir ko apspriest
nu ja, apspriest ir ko tad nu paliec pie sava!
Tak, varu ieteikt kompromisu. Parlimē to jumtu kāda nez - ToxicZaļagnNarkomanKrasā. I foruma patiks, i kaut kāda odziņa būs. 100% cilveki atskatisies.ifa rakstīja:soulfreak rakstīja:Kaut ko dikti vajag izdarīt ar to jumtu... dabūt tādā pat krāsā kā pārējā virsbūve un pannu pr. buferim, lai nespīd cauri
man tiešām patīk mans jumts, un es neko negrasos mainīt Ja nokrāsošu visu vienā krāsa, pazudīs odzińa vienkāršam,vecam bmw!
a tā ir uz ko paskatīties, un ir ko apspriest
Galvenais, ka pašai patīk
Šodien maskavas ielā bij noparkots. Skaisti, man patīk, tikai prasītos zemāks.
Ar šādu jumtu un izpūtēju izskatās pēc pilnīga gatera
Sakrāj tiem st5, normālam glušakam, nokrāso jumtu un būs ok
Pjērs rakstīja:Ar šādu jumtu un izpūtēju izskatās pēc pilnīga gatera
Nu principā gatera zāģis ēd dēļus un "dirš" arā skaidas un mazākus dēlīšus. Manējā mašīna tā nedara, Tava dara?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 16