Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 32
- chevron_right
m50 ieplūde un asc izslēgs vienmēr!
5dien aizdzina taisiitdreimanis_lv rakstīja: zel ka tik viens no diviem dzeltenajiem skaistuliem ir jav uzsists
offtopic :)
Sezona sākusies!!!
Sajūtas pēc visiem ziemas lūžņiem ir vienkārši episkas! Visu Jelgavu izslīpēju krustu šķērsu, bet atkal riepām drātis izlīda ārā un prieki beidzās.
Kopumā auto pa ziemu saglabājies ļoti labi, ruslans nekur nav parādījies, un tie mazie punktiņi kas bija, nav arī progresējuši. Līdz ar to secinu, ka bija vērts likt nost.
Tagad jāmzagā, jāvasko, jāpieliek sliekšņi, jātīra salons, jāliek muzons atpakaļ. Un pats foršākais - 5dien vajadzētu būt gataviem diskiem!
Lai nav tukša muldēšana, reku kāds snapšoc arī.
Sajūtas pēc visiem ziemas lūžņiem ir vienkārši episkas! Visu Jelgavu izslīpēju krustu šķērsu, bet atkal riepām drātis izlīda ārā un prieki beidzās.
Kopumā auto pa ziemu saglabājies ļoti labi, ruslans nekur nav parādījies, un tie mazie punktiņi kas bija, nav arī progresējuši. Līdz ar to secinu, ka bija vērts likt nost.
Tagad jāmzagā, jāvasko, jāpieliek sliekšņi, jātīra salons, jāliek muzons atpakaļ. Un pats foršākais - 5dien vajadzētu būt gataviem diskiem!
Lai nav tukša muldēšana, reku kāds snapšoc arī.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Par sajūtām saprotu Tevi ļoti labi, tāpat bija kad izvilku savu!
mk1 golfiņa diski ir vnk sex
Tādus vsp kkur dabūt vēl var?
P.S. Skatoties bildes, radās ideja ko noeksperimentēt
Jāsaka tā - nevar. Kādu mēnesi čekoju ss.lv un braukāju pa riepu servisiem. Pirmkārt, mazus (r13/r14) un platus (no 7j uz augšu) uz 4x100 + tādus, kas der golfam (dēļ debīlas suporta formas) Latvijā pa saprātīgām naudām (zem 250lvl) atrast ir praktiski nereāli. Otrkārt, riepas. Meklēju populārāko no zemprofila r13 izmēriem - 175/50/r13. Praktiski visos riepu servisos man centās ieskaidrot, ka tāds izmērs neeksistēfb212 rakstīja:mk1 golfiņa diski ir vnk sex
Biju jau nolēmis metināt platos bleķiniekus r14 izmērā un likt samērā resnu gumiju (185/50/r14), kad pēkšņi viens no burnout.lv jūzeriem atsūtīja PM'u par to, ka tikko ielikti uz pārdošanu šie te diski ar visām vajadzīgajām riepām, vēlpietam pa kapeikām. Stundu pēc sludinājuma ievietošanas tie diski jau bija man bagažniekā. Reāli dabūju par 50% no reālās cenas..
Edit: Un bļa, tikai tagad, kad jau sarakstīju šo penteri, atcerējos, ka tie tak bij Tavējie ex-diski un mēs jau vienreiz par to runājām.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu par to, ka metināt r14 bleķus gribēji, neko neteici, takāā nav galīgi pa tukšo, bet tā pa lielam jāā
Lai citi ar palasa
P.S. Tev tie baltie bleķinieki uz e36 ir r15?
Lai citi ar palasa
P.S. Tev tie baltie bleķinieki uz e36 ir r15?
Par tiem e36 bleķiniekiem arī radās jautājums, tie ir e36 vai no e34?
e34 laikam
bet cik lieli? cik lieli?
No e28!oshels638 rakstīja:Par tiem e36 bleķiniekiem arī radās jautājums, tie ir e36 vai no e34?
Jap, bleķiniekus savācu no ex e28.
Ja nu kāds pastiprināti seko līdzi manām auto gaitām, tad šie ir tie bleķinieki, kas uz e28 bija sakranā krāsā.
Bleķinieki ir no e28/e34/e32 utt. R15, ET20. Platumu gan no galvas neatceros, bet nu arī tas ir parasts, standarts.
Katrā ziņā man tīri labi patīk, kā tie baltie izskatās. Manuprāt, daudz foršāks variants par garlaicīgajiem r15 lietajiem, kas man bija agrāk ziemas sezonā.
Ja nu kāds pastiprināti seko līdzi manām auto gaitām, tad šie ir tie bleķinieki, kas uz e28 bija sakranā krāsā.
Bleķinieki ir no e28/e34/e32 utt. R15, ET20. Platumu gan no galvas neatceros, bet nu arī tas ir parasts, standarts.
Katrā ziņā man tīri labi patīk, kā tie baltie izskatās. Manuprāt, daudz foršāks variants par garlaicīgajiem r15 lietajiem, kas man bija agrāk ziemas sezonā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
izskatas daudz labak ar nedaudz platakiem et blekiniekiem. Kad liksi style 5?
Rīt it kā vajadzētu būt skrūvēm gatavām, tad Image saliks kopā un tad varēs savākt un mest virsū. Nedēļas nogalē drošivien būs virsū.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
pag tu tas skruves nocinkoji? cik aptuvenas izmaksas? man ar ta ka gribetos
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11