Bogdans- 328i
A kas te notika ? M amperis ir atcelojis piemanis laikam tiesi no sii lietotaja :)Pjērs rakstīja:TomSkarsts rakstīja:Tas cerams ziemai par godu tikai?
Tev pēc pēdējo dienu notikumiem forumā nepalika kauns te vispār nākt? Kur nu vēl kādam kaut ko dirst virsū.cipruss18 rakstīja:skatoties uz tavu profila bildi,tev vispar shkjunji patiik
mašīna tirgojas un pielaikojot fl bamperi patika vairāk nekā m.
Izdarīju to pašu unBooogdans rakstīja:mašīna tirgojas un pielaikojot fl bamperi patika vairāk nekā m.
beidzat smiidinaat- visi kas salauzusi un pardevusi M bamperus tagad stastiis ka stock bamperi izradaas labaak izskatas:D Bernudarzs:D:D:D:DEdža rakstīja:Izdarīju to pašu unBooogdans rakstīja:mašīna tirgojas un pielaikojot fl bamperi patika vairāk nekā m.
Motorzaagis rakstīja:beidzat smiidinaat- visi kas salauzusi un pardevusi M bamperus tagad stastiis ka stock bamperi izradaas labaak izskatas:D Bernudarzs:D:D:D:DEdža rakstīja:Izdarīju to pašu unBooogdans rakstīja:mašīna tirgojas un pielaikojot fl bamperi patika vairāk nekā m.
Nu ja tu esi tas gailis kuram visu izsaka m paka tad pats vainigs, man cepi.
Nekā smiekliga te nav. Man piemeram labak PFL nekā MMotorzaagis rakstīja:beidzat smiidinaat- visi kas salauzusi un pardevusi M bamperus tagad stastiis ka stock bamperi izradaas labaak izskatas:D Bernudarzs:D:D:D:DEdža rakstīja:Izdarīju to pašu unBooogdans rakstīja:mašīna tirgojas un pielaikojot fl bamperi patika vairāk nekā m.
tev arī labāk patīk ratsyle haube un dzeltenas durvis :savadak_ka_citiem:-HAPO- rakstīja:Nekā smiekliga te nav. Man piemeram labak PFL nekā MMotorzaagis rakstīja:Izdarīju to pašu unBooogdans rakstīja:mašīna tirgojas un pielaikojot fl bamperi patika vairāk nekā m.
beidzat smiidinaat- visi kas salauzusi un pardevusi M bamperus tagad stastiis ka stock bamperi izradaas labaak izskatas:D Bernudarzs:D:D:D:D
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
hvz, besī parastais prefa bamperis, ja vēl nav nekādas pannas un šahtu, un viss cauri spīd, vispār padrausmīgi izskatās.
feisliftam jau glītāks sanācis tas bampers.
feisliftam jau glītāks sanācis tas bampers.
beidzat smiidinaat- visi kas salauzusi un pardevusi M bamperus tagad stastiis ka stock bamperi izradaas labaak izskatas:D Bernudarzs:D:D:D:D[/quote]
Nekā smiekliga te nav. Man piemeram labak PFL nekā M[/quote]
tev arī labāk patīk ratsyle haube un dzeltenas durvis :savadak_ka_citiem:
[/quote]
++:D:D:D prefa bamperis ir pretigakais kas vsp var but - M protams izskatas 100 reiz labak par jebkuru stock- bet nu gaumes lieta ,bet lielaka dala bus manaa pusee ka M ir smukaak
Nekā smiekliga te nav. Man piemeram labak PFL nekā M[/quote]
++:D:D:D prefa bamperis ir pretigakais kas vsp var but - M protams izskatas 100 reiz labak par jebkuru stock- bet nu gaumes lieta ,bet lielaka dala bus manaa pusee ka M ir smukaak
smukāks, ar nosacījumu, ja ir pilnā paka, nevis tikai priekšējais taiwānas bamperis, bez uzlikām un aizmugurē protuning difuzors!
Nekā smiekliga te nav. Man piemeram labak PFL nekā M[/quote]Martinsoon rakstīja: beidzat smiidinaat- visi kas salauzusi un pardevusi M bamperus tagad stastiis ka stock bamperi izradaas labaak izskatas:D Bernudarzs:D:D:D:D
++:D:D:D prefa bamperis ir pretigakais kas vsp var but - M protams izskatas 100 reiz labak par jebkuru stock- bet nu gaumes lieta ,bet lielaka dala bus manaa pusee ka M ir smukaak[/quote]
govs keede veel priksaa:):D
Tas ir kkāds m3, ka viņam vajag mpaku? Nu nav tas m bampers, ne ūber smuks, ne kas. Tas vispār ir gaumes jautājums, viens teiks, ka sarkanas mašīnas ir mēsls, otrs, ka melnas. Mpaka ir lētākais veids, kā padarīt mašīnu skatāmu, var uztaisīt tā, ka siekala tek no stock, ja nemākat, nu sorrī, jūsu problēmas.
P.s. naudas man pietiek, tā, ka uzbraucienus, ka bomžu runas paturam pie sevis.
P.s. naudas man pietiek, tā, ka uzbraucienus, ka bomžu runas paturam pie sevis.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Aerodynamics bro.Linda rakstīja:ne ūber smuks, ne kas.
Tas ir standarts mašīnas bildēt kopā ar to konkrēto meiteni? Šķiet, ka esmu ar vairākām foruma mašīnām kopā manījis. Tas tik tā, novērojums..ValtersD rakstīja: tev arī labāk patīk ratsyle haube un dzeltenas durvis :savadak_ka_citiem:
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kā Linda pareizi pateica, ja māk tad var no stocka uztaisīt konču!
Piemēram lietotājam Gatis.B ahūni izskatās stock ar Alpina lūpu!
Bet nu es neteiktu ka mpaka ir lētākais veids kā pacelt auto vizuālo tēlu. Ja parēķināt pakas izmaksas, plus tādi sīkumi kā moldingu komplekts, reste, gaisa lūkas u.t.t.
Piemēram lietotājam Gatis.B ahūni izskatās stock ar Alpina lūpu!
Bet nu es neteiktu ka mpaka ir lētākais veids kā pacelt auto vizuālo tēlu. Ja parēķināt pakas izmaksas, plus tādi sīkumi kā moldingu komplekts, reste, gaisa lūkas u.t.t.
Redzi, oem paka teju ikvienu auto padarīs smuku, lai to pašu panāktu ar stocku, vajag diskus, sēdinājumu, kādu individual lūpu, autiņš visu laiku jāuztur mega tīrs, bez rūsas, jo bez tā visa būs parasts e36. Ar mpaku, pat stocka augstumā uz ziemas diskiem diskiem šķiet pievilcīgs.
It's all about the win
Ko Jūs te pļūtat.
Katram sava gaume, tpt kā ar meitenēm, vienam blonda otram riža trešam vsp nēģeriete
Man ar FL bamperi viss patīk un viss saiet labi
Mpak buferi es notirgoju jo vnk apnika, ne viņš lauzts ne kas bija, jaunais saimnieks priecīgi ripo ar viņu
Uzreiz kā želejai nav m pakas virsū, tā viss sūds utt.
Uzliek m paku un uzreiz pirmais čalis rajonā kas braukā ar diskiem 50-100 eur vērtībā.
Katram sava gaume, tpt kā ar meitenēm, vienam blonda otram riža trešam vsp nēģeriete
Man ar FL bamperi viss patīk un viss saiet labi
Mpak buferi es notirgoju jo vnk apnika, ne viņš lauzts ne kas bija, jaunais saimnieks priecīgi ripo ar viņu
Uzreiz kā želejai nav m pakas virsū, tā viss sūds utt.
Uzliek m paku un uzreiz pirmais čalis rajonā kas braukā ar diskiem 50-100 eur vērtībā.
Tieši tas pats ar ST5, jo pārējais bez tiem nav pačots forumā.
Piem. Zuze, dirsa un riebās ST5, tagad bučo un slavē!
Piem. Zuze, dirsa un riebās ST5, tagad bučo un slavē!
tik es nesaprotu kur ir cepiens par tiem st5? normāli diski, tik pēdejā laikā neadekvāti dārgi palikuši, kas jums skauž vai arī gribās tādus, bet nepietiek peso nopirkt?
Bogdanam nice autiņš, ar paku izskatijās labi, domāju, ar fl buferī arī būs ļoti ok, galvenais lai ir zems
Bogdanam nice autiņš, ar paku izskatijās labi, domāju, ar fl buferī arī būs ļoti ok, galvenais lai ir zems