E36-Rika kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 17
- chevron_right

Vo, vo!
Pat kad auto ir tikko nomazgāts, novelkot ar pirkstiem pa virsbūvi jūtams raupjums, kā smilšpapīram..
Pietam ļoti labi tīra stiklus!
Pat kad auto ir tikko nomazgāts, novelkot ar pirkstiem pa virsbūvi jūtams raupjums, kā smilšpapīram..
Pietam ļoti labi tīra stiklus!

Arī pasūtīju,gaidu atsauksmi no Tevis!Riks* rakstīja:Atnāca clay bar's no ebaya lai varētu kārtīgi notīrīt virsbūvi.

Es šo mantu esmu izmantojis, kad Anglijā pucēju autiņusvitjazz rakstīja:Arī pasūtīju,gaidu atsauksmi no Tevis!Riks* rakstīja:Atnāca clay bar's no ebaya lai varētu kārtīgi notīrīt virsbūvi.![]()

Haha, būs atkal jāzog idejas no Rika 
Vienīgi tāds ilgs process varētu būt, kamēr visu skaisti notīra.

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Mazliet laikietilpīgs, man virsbūves mazgāšana 1h aizņem, plus ar to figņu apstrādātjaaniskal rakstīja:Haha, būs atkal jāzog idejas no Rika

Riks* rakstīja:Mazliet laikietilpīgs, man virsbūves mazgāšana 1h aizņem, plus ar to figņu apstrādātjaaniskal rakstīja:Haha, būs atkal jāzog idejas no Rika
Nu es zinu, ka tad, kad savējo visu tīrīju, tur varēja paiet pus diena

Ar vienu pastu pret švīkām, pēc tam ievaskot... Ja vēl tīra salonu, tad vispār visu dienu ir ko darīt

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Jā, tieši tā!cipruss18 rakstīja:Shis ir tas ta ka plastalins kursh sudus visua nonjem?

Sakarā ar to ka saņēmu daudz jautājumus, te būs video.
https://www.youtube.com/watch?v=piKkL9IO2-I
https://www.youtube.com/watch?v=piKkL9IO2-I

Pagājušā gada 1.septembrī atstāju kūtiņu K&E Motors gādīgajās rokās. Pa to laiku auto lēnām tika uzlabots:
1.Uzlikts rem-komplekts dual vanosam(Big thanks to Kneiks)
Tas atrisināja apgriezienu peldēšanu.
2.Tika likvidēts ruslļiks vietās kur jams bija iemitinājies.
99.9% Ruslan free
3.Uzlikti jauni pr.paspārņi
4.Uzlikts shortshifters(paldies Kļaviņam)
Tagad gājiens ir ļoti īss un patīkams.
5.Uzbortētas jaunās r17 205/45 riepas.
Tagad ir mazliet uazika mods, vajag pievalcēt kantītes pakaļējām arkām, mazliet strīķē.
6.Uzstādīta pilnīgi pāršūta Mtech2 stūre + kloķis.
7.Ielikti OEM velūra paklājiņi(Paldies K&E Motors par spīdošo dīlu)
8.Savilktas jaunas kapara bremžu caurules.
Tagad auto ir perfektā tehniskā stāvoklī, prasās tikai nedaudz sakopt vizuālo.
1.Uzlikts rem-komplekts dual vanosam(Big thanks to Kneiks)
Tas atrisināja apgriezienu peldēšanu.
2.Tika likvidēts ruslļiks vietās kur jams bija iemitinājies.
99.9% Ruslan free
3.Uzlikti jauni pr.paspārņi
4.Uzlikts shortshifters(paldies Kļaviņam)
Tagad gājiens ir ļoti īss un patīkams.
5.Uzbortētas jaunās r17 205/45 riepas.
Tagad ir mazliet uazika mods, vajag pievalcēt kantītes pakaļējām arkām, mazliet strīķē.
6.Uzstādīta pilnīgi pāršūta Mtech2 stūre + kloķis.
7.Ielikti OEM velūra paklājiņi(Paldies K&E Motors par spīdošo dīlu)
8.Savilktas jaunas kapara bremžu caurules.
Tagad auto ir perfektā tehniskā stāvoklī, prasās tikai nedaudz sakopt vizuālo.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

vajag vidējo vēja restīti nomainīt. baigi krīt acīs.
kādas riepas beigās paņēmi?
kādas riepas beigās paņēmi?

Kaut kā nepatīk man tie diski 

Šis man liks kļūt depresīvsamInferno rakstīja:Kaut kā nepatīk man tie diski

Izmēri un viss pārējais ir čotka, bet kaut kas viņos nepatīk, tīri zvaigznes dizainā.Riks* rakstīja:Šis man liks kļūt depresīvsamInferno rakstīja:Kaut kā nepatīk man tie diski
Inferno rakstīja:Izmēri un viss pārējais ir čotka, bet kaut kas viņos nepatīk, tīri zvaigznes dizainā.Riks* rakstīja:Šis man liks kļūt depresīvsamInferno rakstīja:Kaut kā nepatīk man tie diski
Esi vispăr to auto redzējis kă izskatăs dzīvē?

Šeit daudzi ir teikuši ka diski ir "ne visai", bet tiklīdz ierauga dzīvē, tā domas maināsInferno rakstīja:Izmēri un viss pārējais ir čotka, bet kaut kas viņos nepatīk, tīri zvaigznes dizainā.Riks* rakstīja:Šis man liks kļūt depresīvsamInferno rakstīja:Kaut kā nepatīk man tie diski

Nē, neesmu. Tam ir kaut kāda nozīme? Vai arī diski var nepatikt tikai tad, kad auto ir redzēts dzīvē?Kneiks rakstīja:Esi vispăr to auto redzējis kă izskatăs dzīvē?
Iespējams, bet tas nemaina lietas būtību - nepatīk.Riks* rakstīja: Šeit daudzi ir teikuši ka diski ir "ne visai", bet tiklīdz ierauga dzīvē, tā domas mainās

Kad Tu atrādīsi savu slepeno 10k touringa projektu?Inferno rakstīja:Nē, neesmu. Tam ir kaut kāda nozīme? Vai arī diski var nepatikt tikai tad, kad auto ir redzēts dzīvē?Kneiks rakstīja:Esi vispăr to auto redzējis kă izskatăs dzīvē?
Iespējams, bet tas nemaina lietas būtību - nepatīk.Riks* rakstīja: Šeit daudzi ir teikuši ka diski ir "ne visai", bet tiklīdz ierauga dzīvē, tā domas maināsGalvenais, lai Tev pašam patīk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 17