E36-Violetā misija
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 23
- chevron_right

PāāldiesZzevsS rakstīja:Apsveicu, beidzot tas auto atkal ripo

IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Sveicināts. Šajā forumā parādos ļoti reti, taču vēlos Tev virtuāli "uzsist pa plecu" par padarīto darbu. Te jābūt gan apņēmībai, gan finansēm - malacis.
Lai gan auto absolūti nav ieplānots man tīkamā stilā (strečotas mizas, utt), man liels prieks, ka šajā forumā parādās arī kvalitatīvi projekti, kuri paceļ šīs vietnes latiņu uz augšu, salīdzinājumā ar stikerbombiem, eņģeļacīm "pardodu steicami jo vaig naudu vai ar var mainit pret kadu citu zurku apmeram 500eur vertiba" un citiem bomžu tūningiem. Turpini skrūvēt.

Lai gan auto absolūti nav ieplānots man tīkamā stilā (strečotas mizas, utt), man liels prieks, ka šajā forumā parādās arī kvalitatīvi projekti, kuri paceļ šīs vietnes latiņu uz augšu, salīdzinājumā ar stikerbombiem, eņģeļacīm "pardodu steicami jo vaig naudu vai ar var mainit pret kadu citu zurku apmeram 500eur vertiba" un citiem bomžu tūningiem. Turpini skrūvēt.

man arii patiik pieeja shim auto-nevar pat iedomaaties kaads buus rezultaats jo shis ir tas briidis kad visu var vainu sapist vainu uztaisiit kosmosaa
malacis

malacis

BMW_The Ultimate Repair Bill

Ramyrez rakstīja:man arii patiik pieeja shim auto-nevar pat iedomaaties kaads buus rezultaats jo shis ir tas briidis kad visu var vainu sapist vainu uztaisiit kosmosaa![]()
![]()
![]()
![]()
malacis
howis rakstīja:Sveicināts. Šajā forumā parādos ļoti reti, taču vēlos Tev virtuāli "uzsist pa plecu" par padarīto darbu. Te jābūt gan apņēmībai, gan finansēm - malacis.![]()
Paldies Jums

Man katru stundu domas mainas par autoLZ-222 rakstīja: Paldies JumsRezultātu mašīnai pats vēl nespēju iztēloties, domas mētājas un mainas katru dienu, bet nu redzēs. Galvenais darīt.

Izdarīti ļooti daudz sīkumi, pat negribu uzskaitīt, bet lielos vilcienos:
* Dabūts trubu locāmais skrūvējamām dugām. ( + sāku autocadā zīmēt pamatplāksnes priekš lāzergriešanas)
* Zem pak. beņķiem un grabažniekā vibroizolācija izskaldīta.
* Nosmilšota/ nogruntēta motortelpa/reduktors.
* saķīmiķots pak. bamperis, lai par 3 cm vairāk uz aizmuguri būtu. (For felony form)
* Dabūti paraugi priekš sānu moldingu vietām, lai var izlocīt jaunas.
* Dabūts trubu locāmais skrūvējamām dugām. ( + sāku autocadā zīmēt pamatplāksnes priekš lāzergriešanas)
* Zem pak. beņķiem un grabažniekā vibroizolācija izskaldīta.
* Nosmilšota/ nogruntēta motortelpa/reduktors.
* saķīmiķots pak. bamperis, lai par 3 cm vairāk uz aizmuguri būtu. (For felony form)
* Dabūti paraugi priekš sānu moldingu vietām, lai var izlocīt jaunas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Pandora - 27 Mar 2017, 19:32, kopā labots 2 reizes.

Vēl trakāk manuprāt ir tad, kad ieplānotie līdzekļi konkrētai lietai pēkšņi jāizgrūž uz kko citu, kas vispār nav bijis pat idejas stāvoklī (neparedzētie tēriņi).riebeklis rakstīja:Man katru stundu domas mainas par autoLZ-222 rakstīja: Paldies JumsRezultātu mašīnai pats vēl nespēju iztēloties, domas mētājas un mainas katru dienu, bet nu redzēs. Galvenais darīt.
Manuprāt vislielākā problēma ir iziet ārpus budžeta, tad gan ievelkās viss.

Par šo joku jau kādu laiku domāju

Skatāms projekts
visu cieņu un , lai viss izdodas.
Ps logu ščidruma bačoki nāk arī buferā
un tad nerēgosies.

Ps logu ščidruma bačoki nāk arī buferā

Logu šķidruma variantā var jau uzlikt OEM variantu, kurš atrodas priekšējā bamperī. Nāca M3 ar SMG.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=61_0176
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=61_0176

Un kādā ciparā šī nevajadzīgā lieta nostāsies? Festiš,kurš nah** ir vajadzīgs....
Skatoties te kāda ir attieksme pret visu , piķis nav problēma arī tādam porņukamvitjazz rakstīja:Un kādā ciparā šī nevajadzīgā lieta nostāsies? Festiš,kurš nah** ir vajadzīgs....

Nu pēc šīm procedūrām,topika autoram piķis laikam nav problēma,ka nevarētu kko tādu atļauties! Es gan liktu kko tādu,kad daudz maz niezētu roka kaut ko pilnveidot,tīri aiz neko nedarīšanas!ElvijsR rakstīja:Skatoties te kāda ir attieksme pret visu , piķis nav problēma arī tādam porņukamvitjazz rakstīja:Un kādā ciparā šī nevajadzīgā lieta nostāsies? Festiš,kurš nah** ir vajadzīgs....

P.S Bet jā,piekrītu,katram savs budžets!

Risinājums superElvijsR rakstīja:Skatāms projekts![]()
visu cieņu un , lai viss izdodas.
Ps logu ščidruma bačoki nāk arī buferāun tad nerēgosies.

Idejiski jā, nebūs tikai diognālā truba un horizontālā, aizmugurējās ies uz pak krēslu sienu nevis arku, un no gūžas ies uz pirksgaliem. Ceru, ka saprotami izstāstīju

Vispār gaidu updeitus ar nepacietību šajā topikā, noteikti viens no retajiem E36 kas patiešām piedzīvo lielas pārvētības un iet nedaudz tālāk par OEM, protams labā nozīmē, personigais viedoklis, kaut vai pieejas ir patiešām dažādas, projekts liekas tiktpat interesants kā Ramyrez (Tiek pieminēts, jo tas ir mans mīļākais e36, and yet again, mans viedoklis, liekas ka tas ir kļuvis par etalonu latviešiem ko var sabūvēt), galu galā, šis e36 noteikti būs lv e36 augšdaļā kad tiks pabeigts.

Taisi uzrwiz divus dugu komplektus;)) vienu nopirkshu:p
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13