328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 36
- chevron_right
Jap, ķīnietis, bet ir sākti meklējumi OEM brillei.
No pieredzes saku, kā es mocijos ar to Taiwānu, vienubrīdi cilāju purnu aiz brilles, lai to atstarpi dabūtu kā nākās. Es ar Kļaviņu jau ar par šo tēmu runāju. :)
nez, es ķīnieti dabūju ar stīgā, nācās paliekt pāris vietas un arī tpt jāparegulē bij televizors, haube, sānu spārni...nekas tāds šķibs neliekas tajās ķīniešu brillēs, spiesti jau ar to pāšu metāla presi ko spiez vācijā, negribas ticēt ka nu ķīnieši njēma un paši uzrasēja savu metāla spiedi priekš e36 BRILLES. mans viedoklis.
Redzēs cik taisna būs mana brille kad stelēs kopā - ķipa vācu rāzojums varbūt vajadzēja tomēr nepažēlot 20ls un pirkt jaunu oem
Jauna oem brille maksā ap 55ls ,bet tas ir ar caurumiem priekš mīzējiem , pieļauju domu ,ka bez maksā lētāk !
Jauna oem brille maksā ap 55ls ,bet tas ir ar caurumiem priekš mīzējiem , pieļauju domu ,ka bez maksā lētāk !
Man tāda pati dilemma. Meklēt used vai pirkt jaunu.
Takā tev parastā fl brille nemet lieki naudu ārā uz jaunu , bik pameklē gan jau atradīsi labu lietotu !
Apnicis ka visos topikos tik bildēts no arpuses un salonu neviens nebildē. Jāskraida pa pustopiku, lai atrastu kaut vienu jēdzīgu bildi ar salonu. Jo katram nevar atcerēties, kāds tas salons un komplektācija.
Te būs dažas bildes ar manu necilo salonu.
Te būs dažas bildes ar manu necilo salonu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
stūri gan vajag bet ņem uzreiz ar podziņām
Stūre man jau pirms avārijas ir nopirkta. Bija ar podziņām, bet aizbraucu pie Marihuana un samainiju, lai būtu bez viņām. Nevajag man tādus brīnumus.
Saloninsh
kā es dievinu to oriģinālo izskatu
Nelieli apdeiti.
Gatavojos sezonai. Cerams izcelšos starp style 5 faniem.
Būs pa zolīdo.
Gatavojos sezonai. Cerams izcelšos starp style 5 faniem.
Būs pa zolīdo.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Buus mega labi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+m3 Orkānam
Diski būs pa pirmo Baigi patīk kā šie diski izskatās uz e36
Paradoks tanī, ka nepopulārie diski ne- uz mašīnas izskatās kakaini un interesi nevieš, bet līdz ko tiek uzlikts uz auto (sedinājumiem, gumijām utt), diski iepatīkas! Kā arī otrādi, diski, kuri labi izskatās uz plaukta pie sienas, galīgi nepiemēroti uzliekot uz mašīnas! To esmu secinājis personīgi priekš sevis!
Šitais liekas būs līdzīgs 1. var.!
Šitais liekas būs līdzīgs 1. var.!
Ooo, šitie diski būs mega, labprāt arī tādus gribētu tik nereāli atrast! Oriģināli tādi nāca tikai Z3 Roadster modeļiem priekšējie 7,5j un aizmugurējie 9j
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 36