RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 19
- chevron_right
Es arī krāsotu klasiski sudrabotus, drošvien, bet katrs dara kā grib un nostrādāts jau nu ļoti labi.
Paklau heiteri, kāp savā lohovozā un iedzer šķīdinātāju.e36driver rakstīja:Kāpēc nekrāsoji mašīnas krāsā, bet pretīgu krāsu atkal ?
Sorry par offtopic!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
nav ne vainas disku krāsai , dzive uz auto izskatiisies
Domā šie diski piestāvēs pie E36? Neesmu galīgi pārliecināts
gribās redzēt kopskatu
Jau esmu iekāpis, izbraukājies un tosolu sadzēries. Rīt dzeršu dīzeliJohnny rakstīja:Paklau heiteri, kāp savā lohovozā un iedzer šķīdinātāju.
Sorry par offtopic!
Pa tēmu, kam tad tas forums domāts un kamdēļ bildi likt, ja es pat kāda viedoklis ir par skarbu ? Jobanij, es sēdi garāžā ar draugiem un nebrauc ārā no tās.
Manuprāt Te viss ir ļoti labi! Galvenais lai nav baloni tiem diskiem!
e36driver rakstīja:Kāpēc nekrāsoji mašīnas krāsā, bet pretīgu krāsu atkal ?
pirmkārt tas nebij viedoklis, bet reti debils jautājums! otrkārt- kur topiks par tavu e36? treškārt- tev no stresošanas tādi nesakarīgi teksti sanāk (es pārīti izcēlu)e36driver rakstīja: Jau esmu iekāpis, izbraukājies un tosolu sadzēries. Rīt dzeršu dīzeli
Pa tēmu, kam tad tas forums domāts un kamdēļ bildi likt, ja es pat kāda viedoklis ir par skarbu ? Jobanij, es sēdi garāžā ar draugiem un nebrauc ārā no tās.
Viss paša rokām darīt.Rolish rakstīja:Iespaidigi labi !
Pats pucēji diskus vai vedi kādam ?
balonus vnk fiziski nevaru uzbāst, jo arkām ar tak gribās dzīvotScoobyFresh rakstīja:Manuprāt Te viss ir ļoti labi! Galvenais lai nav baloni tiem diskiem!
kapēc gan ne, vnk reti redzēti uz e36 stāv, bet izskatās labiKristaaaaps rakstīja:Domā šie diski piestāvēs pie E36? Neesmu galīgi pārliecināts
Nu mazums, moš izdomāji pacelt augstāk, un uzliktu balonus!RVS rakstīja:balonus vnk fiziski nevaru uzbāst, jo arkām ar tak gribās dzīvotScoobyFresh rakstīja:Manuprāt Te viss ir ļoti labi! Galvenais lai nav baloni tiem diskiem!
Tikko atcerējos, ka šie ir 8.5j et10 - čau arkas!
Pats braucu ar Volvo, Mazda, BMW citiem modeļiem. E36 ir veca, smirdīga miskaste uz riteņiem. Es te piereģistrējos, jo tos mēslus tirgoju jauniešiem. Un katru reizi priekā smaidu, kad pumpains tīnis nopērk šķilteni par pusdienu naudu.aigarzzz rakstīja:pirmkārt tas nebij viedoklis, bet reti debils jautājums! otrkārt- kur topiks par tavu e36? treškārt- tev no stresošanas tādi nesakarīgi teksti sanāk (es pārīti izcēlu)
Līdz šim neviens e36 nav bijis jēdzīgs, neviens.
Un tāds rakstības stils parādās, kad sadzerās tosolu.
PS
Aha un visas mazdas ir sterilas
Nope, mazdas ir tādi paši puvuši mēsli kā e36. Man viena 323 bija laba daudz maz.
Vaina jau ir Tevī pašā, ka ar lūžņiem tikai tirgojies.e36driver rakstīja:mēslus tirgoju jauniešiem. Un katru reizi priekā smaidu, kad pumpains tīnis nopērk šķilteni par pusdienu naudu.
uuu, atrada gifu- varonis! žēl, gan, ka tikai internetā....
Perekups godavīrsNixon rakstīja:Vaina jau ir Tevī pašā, ka ar lūžņiem tikai tirgojies.e36driver rakstīja:mēslus tirgoju jauniešiem. Un katru reizi priekā smaidu, kad pumpains tīnis nopērk šķilteni par pusdienu naudu.
Ir kāda lieta kas tev arī patīk?!e36driver rakstīja:Kāpēc nekrāsoji mašīnas krāsā, bet pretīgu krāsu atkal ?
Manuprāt tu neīstajā forumā esi piereģistrējies!
Uz atklašanu jau būs viņi virsu? jābut ļoti labam kopskatam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …