šosejas treniņu 318is E36-jjjjuris
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
man tagad pakaļā ir +20 mm katrā pusē. ir jūtami stabilākdoubled rakstīja:jjjjuris rakstīja: ā un incanc fakts, ko uzzinaaju no vieteejiem formulistiem, ka ja liek flanchus, tad vadāmiibai labaak likt priekšā .. likās, ka aizmugurē .. jaa, ok, tas jau ir driftaa redzeets, bet tur taas mashiinas taisni brauc ļoti iisu briidi
Ja gribi braukt šķērsām, tad priekšu vajag platāku.
Kapēc tavuprāt F1 aizmugure ir platāka par priekšu, nevis otrādi?
Tieši tā arī jābūt, ja grib braukt taisni, nevis caur sānu logu uz priekšu.jjjjuris rakstīja:man tagad pakaļā ir +20 mm katrā pusē. ir jūtami stabilākdoubled rakstīja:jjjjuris rakstīja: ā un incanc fakts, ko uzzinaaju no vieteejiem formulistiem, ka ja liek flanchus, tad vadāmiibai labaak likt priekšā .. likās, ka aizmugurē .. jaa, ok, tas jau ir driftaa redzeets, bet tur taas mashiinas taisni brauc ļoti iisu briidi
var jau kādreiz joka pēc uzmest priekšā .. kadu apli apbrauggggt
viss notiek, tikai slinkums te rakstiit .. kkādas bildes instagramā - https://instagram.com/jjjjuris/
viss jau gandrīz gatavs gāzšanai .. tikai 6dien testējot atvērās haube bet nu jebkurā gadījumā.. viss notiek, braucu uz TA un tiekamies biķeros
ps. lētākie vējstikli ir atronami triplexā
Pastāsti man arī lūdzu,kāpēc platàkadoubled rakstīja:jjjjuris rakstīja: ā un incanc fakts, ko uzzinaaju no vieteejiem formulistiem, ka ja liek flanchus, tad vadāmiibai labaak likt priekšā .. likās, ka aizmugurē .. jaa, ok, tas jau ir driftaa redzeets, bet tur taas mashiinas taisni brauc ļoti iisu briidi
lai nestabilāka pakaļa
bet minu, jo plakaniski nebraucu
bet minu, jo plakaniski nebraucu
opā, ja viss sanāks nākamnedēļ uzbraukšu minišoseju .. moto trase pretējā virzienā .. vajadzētu būt mega incanti!
Būs moto, pretēji?jjjjuris rakstīja:opā, ja viss sanāks nākamnedēļ uzbraukšu minišoseju .. moto trase pretējā virzienā .. vajadzētu būt mega incanti!
Tieši abos treniņos strādāšu, apskatīsies, ko tad Tu tur ir sabūvējis :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
jācer, ka negāzīs, jo man nav lietus riepu
patiesībā vēl vajadzētu matoru piebraukt .. bet nu šajā jautājumā uzskati dalās
patiesībā vēl vajadzētu matoru piebraukt .. bet nu šajā jautājumā uzskati dalās
Moto trase pretējā virzienā gan neizklausās super cool, bet pagājušā treniņa konfigurācija ar elkonīti bija tiešām mega laba, man baigi patika
man tikai tie roteri nepatīk
Nav bail? Man personīgi galīgi nevelk līst uz tās lielās strases, kur ātrums vismaz manam aparātam ir ~200
mašīnai un pašam mazāka slodze kā minišosejā
bail nav .. ir forši tak uz diviiti pamaukt :)
bail nav .. ir forši tak uz diviiti pamaukt :)
Vienreiz pamauktu uz 200, otreiz pamauktu uz 200 un tad Tev tas liktos fufelis!edzis rakstīja:Nav bail? Man personīgi galīgi nevelk līst uz tās lielās strases, kur ātrums vismaz manam aparātam ir ~200
Nez vai tagad, ar jauno asfaltu, visi gribēs uz divīti vilkt iekšā Ozolā :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
skatē pabūts .. rīt turpinu gatavoties 7dienai
eh .. nepatīk man tā minišoseja - 50 mašīnas, braukt netiek un vēl ūdens sūknis (laikam) beidzās .. rīt jājauc, jāskatās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right