byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 21
- chevron_right
Vēl në, nav aizmugurējais tilts vēl, koilas un aizmugurējie diski, tad arī būs pilnais kopskats ar pilnu rezumē un aprakstu par padarīto
Kāda krāsa īsti ir? Zaļa, vai melna?
Reizēm melna, reizēm zaļa, reizēm pelēka, bet reizēm brūna
Pati krāsa ir uz melnas bāzes, bet graudi ir tik daudz, ka krāsa mainās atkarībā no gaismas.
Pati krāsa ir uz melnas bāzes, bet graudi ir tik daudz, ka krāsa mainās atkarībā no gaismas.
sitas graudainas krasas pec suda izskatas, ja godigi, saule taka kaut kāds bernu auto ar spigulisiem. butu nokrasojis elles melnu un butu
Netiecos pēc elles melnā, plika krāsa mani arī nesaista, nezinu, kas tev tajās graudu krāsās atsit bērnu auto, bet tici man, ja pienāk moments izvēlēties krāsu, tad tas nav viegls laika posms. Galvenais, ka nenožēloju krāsas izvēli, par ko bija vislielākās bažas.EJANSONS rakstīja:sitas graudainas krasas pec suda izskatas, ja godigi, saule taka kaut kāds bernu auto ar spigulisiem. butu nokrasojis elles melnu un butu
Pagaidam nevar isti spriest ka izkatas, jo nav kartiga kopbilde ar visu auto Bet domaju ka krasa ir samera interesanta, galvenais ka pasam patik :)
Man tava krāsas izvēle ļoti patīk, zinu cik grūti ir izvēlēties krāsu. Es jau pats pēdējos pāris mēnešu skatos krāsas priekš sava e46, ir pavadītas neskaitāmas stundas skatoties bildes un video netā Bet nu vel nedēļa palikusi un liekas ka esmu nonācis pie īstās krāsas izvēles.byrbyr rakstīja:Netiecos pēc elles melnā, plika krāsa mani arī nesaista, nezinu, kas tev tajās graudu krāsās atsit bērnu auto, bet tici man, ja pienāk moments izvēlēties krāsu, tad tas nav viegls laika posms. Galvenais, ka nenožēloju krāsas izvēli, par ko bija vislielākās bažas.EJANSONS rakstīja:sitas graudainas krasas pec suda izskatas, ja godigi, saule taka kaut kāds bernu auto ar spigulisiem. butu nokrasojis elles melnu un butu
Man arī divas vai nedēļu iepriekš bija 100% pārliecība par Atlantis, bet krāsu veikalā ienesa šīs krāsas detaļu un uzreiz mainīju domasArchizlv rakstīja:Man tava krāsas izvēle ļoti patīk, zinu cik grūti ir izvēlēties krāsu. Es jau pats pēdējos pāris mēnešu skatos krāsas priekš sava e46, ir pavadītas neskaitāmas stundas skatoties bildes un video netā Bet nu vel nedēļa palikusi un liekas ka esmu nonācis pie īstās krāsas izvēles.byrbyr rakstīja:Netiecos pēc elles melnā, plika krāsa mani arī nesaista, nezinu, kas tev tajās graudu krāsās atsit bērnu auto, bet tici man, ja pienāk moments izvēlēties krāsu, tad tas nav viegls laika posms. Galvenais, ka nenožēloju krāsas izvēli, par ko bija vislielākās bažas.EJANSONS rakstīja:sitas graudainas krasas pec suda izskatas, ja godigi, saule taka kaut kāds bernu auto ar spigulisiem. butu nokrasojis elles melnu un butu
Pagaidām šāds. Pēc jāņiem ies virsū koilas, aizmugurējais tilts, bloķis sliekšņu uzlikas. Pēc tam vienkārši braukšu in izbaudīšu. Septembrī turpināšu darbus. Plāni un darbi vēl daudz, never ending story.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Autiņš ļoti patīk , Malacis! Cik izmaksāja krāsošana un kur krāsojies?
Viss PM
Ikey, paldies
Ikey, paldies
smuka bilde saulē
labs
Krāsa laba, melna, bet ar savu odziņu!
Pēdējā bildē krāsas tonis līdzīgs kā manam. Man arī bāze parasta melna un pa virsu zelta grauds, mākoņainā dienā krāsa izskatās melna un tikai saulē var redzēt kā zaigo zeltainos toņos, krāsas izvēli nenožēloju...
Pēdējā bildē krāsas tonis līdzīgs kā manam. Man arī bāze parasta melna un pa virsu zelta grauds, mākoņainā dienā krāsa izskatās melna un tikai saulē var redzēt kā zaigo zeltainos toņos, krāsas izvēli nenožēloju...
Bildē redzamais ir pupu mizas, to vajag dzīvē redzēt, nevaru aprakstīt kā pat dzīve izskatās, to zelta, to oranža, to brūna. Vienvārdsakot, ideāla
Ļoti smuki!
Tikai diski manuprāt izbojā visu mašīnu.
Tie tik pagaidu diski, nevarēju izlemt ko gribu, tāpēc ātri ieķēru šos. Nākamajā sezonā būs citiedzis rakstīja:Ļoti smuki!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 21