Lawwr calypsorot sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 17
- chevron_right
Piekrītu ka stūre laba, bet īsti neiederās
215/45 nēsi mēģinājis? Priekšā vajadzētu derēt brīvi, aizm.
215/45 nēsi mēģinājis? Priekšā vajadzētu derēt brīvi, aizm.
Shiem diskiem riepam jabut aizmugure 205/40 un prieksa 195/40
ar kompatu pa brugji
Kāpēc priekšā šaurāk ja diski ir vienāda platuma?cipruss18 rakstīja:Shiem diskiem riepam jabut aizmugure 205/40 un prieksa 195/40
ir, visi četri ir j8
un nē, tās nav replikas, oem gāja gan vienāda platum,a gan dažāda platuma st21.
nuu, man patīk kā tagad izskatās, iespējams, stūre labāk iederētos kāda e30 salona, bet kā jau teicu, apniks, pamainīšu.
un nē, tās nav replikas, oem gāja gan vienāda platum,a gan dažāda platuma st21.
nuu, man patīk kā tagad izskatās, iespējams, stūre labāk iederētos kāda e30 salona, bet kā jau teicu, apniks, pamainīšu.
Atdod nardiLawwr rakstīja:Labi cipruss, Tavs aizrādījums tiks ņemts vērā un stūre paliks
Nav tā tipa nardi, tā ir nardi, stāvēja virsū vecam mersim un nāca kopā ar oriģinālo nardi merša pāreju.
Jaunu ņēmi?
Sameklē koka pārslēgu, skats uzreiz būs cits salonam.
Kāpēc lai tu jautātu vai viņš jaunu ņēma?ElvijsR rakstīja:Atdod nardiLawwr rakstīja:Labi cipruss, Tavs aizrādījums tiks ņemts vērā un stūre paliks
Nav tā tipa nardi, tā ir nardi, stāvēja virsū vecam mersim un nāca kopā ar oriģinālo nardi merša pāreju.
Jaunu ņēmi?
£259.19cipruss18 rakstīja:Jo jauna maksaa tas mashinas vertibaa
Klavz rakstīja:Smuks sedans sanācis
Cipruss - jauna ~300e
Es zinu,tas bija parnesta nozimee
ar kompatu pa brugji
Ņā, stūre paliks pie manis pirku lietotu, bet lēti arī nebija.ElvijsR rakstīja:Atdod nardiLawwr rakstīja:Labi cipruss, Tavs aizrādījums tiks ņemts vērā un stūre paliks
Jaunu ņēmi?
Koka uzgalis ir, tik emm ādas patīk vairāk.
Paldies, pašam arī baigi patīk, pa vasaru vēl uzpulēt- būs konfekte.Klavz rakstīja:Smuks sedans sanācis
Cipruss - jauna ~300e
Kad beidzot savējo e36 sāksi skrūvēt?
Pērc stūri, e36 dāvanā!cipruss18 rakstīja:Jo jauna maksaa tas mashinas vertibaa
Kāpēc ,lai nepajautātu?Edža rakstīja:Kāpēc lai tu jautātu vai viņš jaunu ņēma?ElvijsR rakstīja:Atdod nardiLawwr rakstīja:Labi cipruss, Tavs aizrādījums tiks ņemts vērā un stūre paliks
Jaunu ņēmi?
Nu atkal kārtējais ,kurš taisa kišmišu salonā ja koks ,tad koks, Ja M taaaad M , bet nu tas jau atkal gaumes jautājums. Un jā, kopumā autiņš glīts.
Viens no favorīt sedaniem
Tāpēc ka tur skaidri bij rakstīts ka nē.ElvijsR rakstīja:Kāpēc ,lai nepajautātu?Edža rakstīja:Kāpēc lai tu jautātu vai viņš jaunu ņēma?ElvijsR rakstīja: Atdod nardi
Jaunu ņēmi?
Nu atkal kārtējais ,kurš taisa kišmišu salonā ja koks ,tad koks, Ja M taaaad M , bet nu tas jau atkal gaumes jautājums. Un jā, kopumā autiņš glīts.
Es nesaprotu, bet kaut kas man kopskatā nepatīk . Pakai un st21 vajadzētu pavisam noteikti kopskatā būt bombai, bet kaut kas nav. Varbūt priekšā un sānos vajadzētu oem baltos pagriezienus?
Atdod to Nardi stūri, manam salonam kā radīta
Pilnīgi piekritīšu. Iespējams prasās zemāk. Kaut kā šķiet, ka neproporcionāli tas viss.GatisB. rakstīja:Es nesaprotu, bet kaut kas man kopskatā nepatīk . Pakai un st21 vajadzētu pavisam noteikti kopskatā būt bombai, bet kaut kas nav. Varbūt priekšā un sānos vajadzētu oem baltos pagriezienus?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 17