Klapē ciet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
es jau negribu neko sliktu teikt, viss te notiek super, bet iecelot 3l, auto neparversas par 330
Tu acīmredzot neizproti mārketinga pamatusEJANSONS rakstīja:es jau negribu neko sliktu teikt, viss te notiek super, bet iecelot 3l, auto neparversas par 330
Topiku var slēgt!
Autiņš dodas uz tolmetu, var dabūt kaut kādas detaļas.
P.S nesasitu, prosta zb tā rūsa slieksnī, esmu pedants.
Autiņš dodas uz tolmetu, var dabūt kaut kādas detaļas.
P.S nesasitu, prosta zb tā rūsa slieksnī, esmu pedants.
bēdīgi, tik ļoti neremontējams bija?
ko tālāk? e46?
ko tālāk? e46?
Nu viss tur itkā remontējams, bet ja gribās ideāli, tad vajag pie tā pavadīt vairāk laika. Gribās visu oem, lai nav atmiņā tie metināšanas darbi.
Vietā neko, man ir jau ikdienas autiņš, honda, smird, bet tikko uzliku gāzi un ir ekonomisks. Atīstīšu šrotu un pēc gada moš nopirkšu citu 36to kā būs, to laiks rādīs.
Vietā neko, man ir jau ikdienas autiņš, honda, smird, bet tikko uzliku gāzi un ir ekonomisks. Atīstīšu šrotu un pēc gada moš nopirkšu citu 36to kā būs, to laiks rādīs.
Da labi, nebija jau tās rūsas tur tik daudz.
žēl..!
šī kupeja izskatijās viena no sterilākajām, un poh uz to slieksni - kā nekā mašīnai jau gadi.
šī kupeja izskatijās viena no sterilākajām, un poh uz to slieksni - kā nekā mašīnai jau gadi.
Nu nu tādu bundžu uz tometu. Tirgo nost,kādam citam tā liksies mega bundža,sataisīs un brauks bēdu nezinot.
Ar tādu attieksmi labāk vispār par tik vecām mašīnām aizmirsti. Jâ, saprotu pedants un tā, es ar tāds esmu, bet šis ir par traku.
Piekrītu.Manam e36 arī ir rūsa bet lai es tāpēc ņemtu sterilu bundžu un visu pārkrāmētu,lai arī tam pēc gada iemetas rūsa?nu nē,es labāk cienot auto to sametinu un gāžu tālāk.Auto ir domāts braukšanai.byrbyr rakstīja:Ar tādu attieksmi labāk vispār par tik vecām mašīnām aizmirsti. Jâ, saprotu pedants un tā, es ar tāds esmu, bet šis ir par traku.
Nu ja reiz Tu esi tāds pedants, tad jauc viņu pliku un ved strūklot to apakšu, jo man kaut kā neizskatās ka tur baigi daudz būtu jāmetina. Neatradīsi Tu nekur E36 bez rūsas, vairāk vai mazāk viņa ir katram aparātam, ja vien viņš nav tikko pārkrāsots. Pat nopērkot vissterilāko un noraujot nost sliekšņus labākajā gadījumā būs tāda pati bilde...
Saprotat džeki, lai to mašīnu sataisītu ir nepieciešama strūklošana un krāsošana, minimāla metināšana. Plus ir jāizjauc visa mašīna līdz pēdējai skrūvei un tad vel jāsaliek atpakaļ. Es nesaku, ka tas nav izdarāms, bet es nevēlos tagad tik daudz naudu par to atstāt. Es pārvācos uz jaunām telpām un centīšos atīstīt biznesu, nav man lieka nauda, ko bāzt šajā autiņā. Pēc laika noteikti nopirkšu citu, bet tikai tad, kad būs vairāk nauda.
Bundžu protams varu pārdot, skate līdz 2016 nodoklis par šo gadu ir samaksāts. Nevienā skatē nav bijis pat 1 par rūsu, slieksnis jālabo kā paši redzat. Varat izteikt piedāvājumus.
Bundžu protams varu pārdot, skate līdz 2016 nodoklis par šo gadu ir samaksāts. Nevienā skatē nav bijis pat 1 par rūsu, slieksnis jālabo kā paši redzat. Varat izteikt piedāvājumus.
Kā Tu vari būt pedants, ja sabīsties no darba?
Perfektu mašīnu var tikai uztaisīt - nopirkt nevar.
Perfektu mašīnu var tikai uztaisīt - nopirkt nevar.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
es to saprotu, kā jau augstāk minēju, ir citas dzīves prioritātes. Nav nauda, lai te visu nobeigtu, gateri negribu. Sākumā piķis ir jānopelna un tād jātērē, nevis jātērē pēdējās kapeikas. Baigsim kašķēties, respektēju visus, kas ir noveduši lielo darbus līdz galan, bet šoreiz un šajā auto no manas puses tas nebūs sagaidāms.
Kabris smuks, dzhej
Kabris smuks, dzhej
Bēdīgs stāsts, šo izlasot man liekas, ka manai kupejai vispār vairs nav cerību, kgan rūsa ir tikai standarta vietās un tā pati nav nemaz tik daudz!
Nu labak nebutu ta darijis. Nav vajadziba visu masinu taisit kā armando, jāsabalansē ienākumi ar izdevumiem un kas sanāk to taisa. šajā foruma īsti nevienam nav tāda mašīna par ko tu sapņo un gribēji būvēt, protams ir daži ļoti labi eksemplāri kā Krs, ramrez, armado, bet tiem jau ir citi ienākumi. Tā rusa kas tev tur bija bija viegli sametināma, bundzu nevajadzēja tolmetā atdot, būtu kāds kuram sapņi nav tik kosmiski arī uzcēlis viņu.
baltās pakaļējās lampas vēl ir ?
Vēl nav apbvedīts un sēras norimušas.Eglitis rakstīja:baltās pakaļējās lampas vēl ir ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right