Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 27
- chevron_right
domāju ka arī baigi likt negribēs....
Indiigais rakstīja:Agni, sen neesi nekādu apdeitu licis.
Tak viss normāli, bez stresa.RENIO rakstīja:domāju ka arī baigi likt negribēs....
Par prieku Indīgajam, kā blakussēdētājam liktenīgajā momentā apdeits:
Aizbraucu pašļūkāt pa trijniekiem, un vot rezultāts (jau dienas snapshotos liku) Tātad, kā šitā iznāca? Taisnojot ūber līkās rokas, vispirms ierāvu uz grantenes trases sākumā, tur palika puse no lūpas un bampera sānā izrauts robs, vidējais moldings ar numuru un vēl visādi sīkumi. Vēlāk, ar Indiigo braucot meklēt tās visas plastmasas, tālākajā trases galā izdomāju paņemt daļu lielā līkuma, bet bez līkuma tika paņemta arī riepa, trases mala, grantene un purvs OEM sliekšņa uzlika arī atdalījās, bet ir pilnīgi neskarta.
Nu tad šodien braucu pakaļ tām otrām plastmasām, un līdz potītēm bradāju pa purvu, lai izzvejotu miglinieka rāmīti un vēl viskautko.
Vēl bija prikols ar bampera sietu - nekur to trasē nevarēju atrast, izrādijās ka viņš bija ierauts iekšā, pie pannas.
Pa lielam, nekas traks nav, cietis ir tikai bamperis un mazliet panna. 90% gabalu ir salasīti, jāiepērk daudz daudz savilcēju un pagaidām būs ok, līdz dabūšu OEM bamperi vietā.
Secinājums - jāgāž vēl un jātaisno rokas, šitais viss mani no tā tagad neatturēs, ne mazākajā mērā
es tiesi sodien gribeju zvanit un jautat ka bampers izskatas dienas gaismaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ka es jums saku, nevajag jums to, ja jūs savu auto pucējat un lolojat- nevajag "go hard or go home"!
Labāk "go slow& low"! Jebšu, pērkam lētāko 328 un gāžam ar citu auto pa trasi, savējo turpinām pucēt!
Labāk "go slow& low"! Jebšu, pērkam lētāko 328 un gāžam ar citu auto pa trasi, savējo turpinām pucēt!
Vismaz nebūs vairs iemesla Regnāru terorizēt ar bišk pieslīpēto lūpas malu heh..
Bet nju nepajokam esi izslidinājis pa trases ārpusi :( žēl smukumu, bet nu labi ka 333 nav betona sienas pa sāniem
Lai veicas atkopšanas darbos!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Bet nju nepajokam esi izslidinājis pa trases ārpusi :( žēl smukumu, bet nu labi ka 333 nav betona sienas pa sāniem
Lai veicas atkopšanas darbos!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Agni Agni, nu wot tas ir metienc bet neko, roku taisnosana prasa upurus :) veiksmi reanimesana
Haa, tieši par šito smējos pēc tam, jo Regnārs arī bija turpat.Sabinchix rakstīja:Vismaz nebūs vairs iemesla Regnāru terorizēt ar bišk pieslīpēto lūpas malu heh..
teksts apmēram
''Eu Regnār, zini kas ir?''
- a?
''Man tev vairs nav ko dot uz krāsošanu''
- wtf
*aiziet apskatīties*
- tu tak esi dulls
Da labi!Agnis rakstīja:Haa, tieši par šito smējos pēc tam, jo Regnārs arī bija turpat.Sabinchix rakstīja:Vismaz nebūs vairs iemesla Regnāru terorizēt ar bišk pieslīpēto lūpas malu heh..
teksts apmēram
''Eu Regnār, zini kas ir?''
- a?
''Man tev vairs nav ko dot uz krāsošanu''
- wtf
*aiziet apskatīties*
- tu tak esi dulls
Tu esi dulls.
Jau zināju, ka agri, vai vēlu tur kaut kas notiks kad 333 vizinājās tavs auto ar pilnu disku dubļiem.
Bet nu attieksme salabo un mauc vēēēēl!
njaa, bet nekas, sezona beigusies, bus daudz laika tikt galaa ar kjibeli. nakamreiz tajaa likumaa padomasi kas un kaa
...
Tak kāda tur baigā ķibele, nekas vairāk nav aizgājis (pagaidām ) Sastiķēs šito ar savilcējiem un būs trases bamperis, tik būs jāieķer vēlviens, ikdienai
Buferis saplēsts un mašīna jau norakstīta trasei
Man liekas ka labāk nopērc kādu citu priekš trases.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kur es kaut ko tādu teicu?Jānis.P rakstīja:Buferis saplēsts un mašīna jau norakstīta trasei
Nav viņa TIK sterila lai pirktu vēlvienu, uz nākamo gadu liksies iekšā 2.8 un jāgāž atkal
Nea, tikai parastā bampera difuzoru (atstāju turpat) un Siikā lūpu (9 daļās)ch. rakstīja:Manu miglinieku pie viena neatradi?
Tev pavisam veiksmīga tā roku taisnošana Nav kā manam čomam ar manējo Ka ne tikia rokas taisnoja bet arī kokus iekšmalā pataisnot mēģināja Tākā stiķē tik kopā un mauc atkal :) kā filma "no pain, no gain" Izvizini mani arī kādreiz
Ā, piedod, es lasīt nemāku no rītiem.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Savelc ar krasainiem savilcejiem un aiziet talak
Agnis kruīzā bez bampera!
Deift day @ 333 20.10.2013.
Deift day @ 333 20.10.2013.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 27