KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 24
- chevron_right
Es ar gribēju kko uzbraukt par tiem lukturiem , tikai būdams kompetents foruma lietotājs pa priekšu izstudēju saimnieka drapaka prezentāciju, kurā tika minēts, ka lukturus jāmaina...ch. rakstīja:tach paskaties uz sava auto priekšejām lampām pirms spried kko kas ir labi un kas nē.bosiks11 rakstīja:Mans personigais viedoklis - ielas mala ieraugot bumeri ar tada tipa ,, Odizņam,, salona un no arpuses, liekas kad tas saimnieks sviesta sagajis labak neaizztiec neko vienk brauc ...nakamo zirdzinu mekel kkur pie sadaļam - Ford,Mazda,Seat utt vizmaz tas odziņas ar auto stilu ies kopa !!!
nepardzivojiet tik traki kadam jau gan patik ...... par lukturiem, tadi bija kad autins iegadas jau sen sen sen orginalie salikti ,,,, varu pardot tew vecos,tavam bmw buss vienk !!! !!
+++HoodieBro rakstīja:Me GustAAAA
Interesants braucamais... Es ieteiktu visu priekšu sarūsināt - abus spārnus, kapotu un brilli. Būtu
Vai nebūs par daudz tad? Manuprāt vajadzētu vēl tikai brilli sarūsināt, kādu nāsi izņemt utt, lai iegūtumarux rakstīja:Interesants braucamais... Es ieteiktu visu priekšu sarūsināt - abus spārnus, kapotu un brilli. Būtu
ultimate rat look
nop blakussēdētaja puses sakrāsos un būs pa jaunu,bet neviens jau man nespiež rūsaino mest arāHoodieBro rakstīja:Cerams, ka shofera puses spaarnsKobreti rakstīja:aj man atkal labāk tie lakatiņi tās nekļenes galīgi nav tas ko cerēju parbaukšu kādu laiciņu un ja neiepatiksies plēsīšu nost.
Pasūtīts arī spārns
kas tieši tev nepatīk?bosiks11 rakstīja:Mans personigais viedoklis - ielas mala ieraugot bumeri ar tada tipa ,, Odizņam,, salona un no arpuses, liekas kad tas saimnieks sviesta sagajis labak neaizztiec neko vienk brauc ...nakamo zirdzinu mekel kkur pie sadaļam - Ford,Mazda,Seat utt vizmaz tas odziņas ar auto stilu ies kopa !!!
nav jau to odziņu nemaz tik daudz spārns un uzlīmes visur
Bet tad gadijumā nebūs krāsa jāmaina teh.pasē?marux rakstīja:Interesants braucamais... Es ieteiktu visu priekšu sarūsināt - abus spārnus, kapotu un brilli. Būtu
kaut kā žel naudas,pirkt haubi vēl vienu spārnu brilli,un tad uz katru apskati mainīt krustu šķērsu
Ja pa auto tēmu tad,
puse no priekšējās hadenes ir jau atnākusi,jāgaida viss pārejais un tad jau ar polšu un mātes vārdiem jāķerās klāt,pie reizes pabeidzot aizmugures remontdarbus!
KObreto, manuprāt, tev nevajag neko vairāk kā to vienu priekšējo spārnu in rat, kas tev arī jau ir!
Jo ar tiem diskiem un rata nelielo piesitienu man tavs auto patīk!
P.S. Diski arī tavējie trai patīk, stulbi tik ka arkas jāvelcē, lai ar tādiem braukātu!
Jo ar tiem diskiem un rata nelielo piesitienu man tavs auto patīk!
P.S. Diski arī tavējie trai patīk, stulbi tik ka arkas jāvelcē, lai ar tādiem braukātu!
es arī tev piekrītu pa dauz būs jau ne tā
atnāks sārns tad sāksies krāsošanas darbi un nemaz nepateiks,ka arkas ir valcētas
atnāks sārns tad sāksies krāsošanas darbi un nemaz nepateiks,ka arkas ir valcētas
tad jau es uz kādu foto sēsiju varētu to spārnu aizņemties bišiņ
jā varēsim mainīties uz vienu es uz otru Tu
Vāi arī, par cik man spārns tāpat ir jāmaina tajā pusē, moš man arī noruslanot..
kr4 - razkladu lūdz kā to dabūt gatavu
kr4 - razkladu lūdz kā to dabūt gatavu
1. Noņem krasu(vainalga kā) līdz tīram metalam
2.polverizātora iekšā skābi ar ūdeni
3.nosimidzi visu un gaidi man pa kādam 2-4h norūsēja
4.paņem sajauc ūdeni ar sodu un nolej to sparnu,lai neitralizetu skabi!
Done
Rust never sleeps
Done
Rust never sleeps
skiet ka jaanokasa liidz metaalam krasa un jaabraukaa, tad paliek taads bruungans
Un kādu skābi ņemt, tur jau ir padaudz variantu ?Kobreti rakstīja:1. Noņem krasu(vainalga kā) līdz tīram metalam
Done
Rust never sleeps
Labāks bezzskābes variants - noņem krāsu līdz bleķim, smukais Latvijas rudens pats parūpēsies par pārējoHoodieBro rakstīja:Un kādu skābi ņemt, tur jau ir padaudz variantu ?Kobreti rakstīja:1. Noņem krasu(vainalga kā) līdz tīram metalam
Done
Rust never sleeps
elektrolītu var nopirkt in maximaHoodieBro rakstīja:Un kādu skābi ņemt, tur jau ir padaudz variantu ?Kobreti rakstīja:1. Noņem krasu(vainalga kā) līdz tīram metalam
Done
Rust never sleeps
ilgi būs jābrauc,lai tā sapūtu man divas dienas nostāvēja un bija pārsi rūsas punktiņi pie tam regulāri slapinot ar ūdeni! beigās nospļāvos un ar skābiKon4a rakstīja:Labāks bezzskābes variants - noņem krāsu līdz bleķim, smukais Latvijas rudens pats parūpēsies par pārējoHoodieBro rakstīja:Un kādu skābi ņemt, tur jau ir padaudz variantu ?Kobreti rakstīja:1. Noņem krasu(vainalga kā) līdz tīram metalam
Done
Rust never sleeps
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14