Seeya sarkanais Coupe (M52B28)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
kapec kniedeji nevis pielimeji spoileri?
huj norausi uz logu liimes pieliktu spoileri...a kniedes,raz raz un aturb..
nav dzirdets ka fenderee spoilerus un ari ja kads tadu nospertu, tad tas noteikti butu tads kas pats brauka ar e36
Netaisam offtopik, bet jaa lupas zog, piemeram, UldisR nozaga reiz lupu no bagaznieka un ventilus kkadi bmxeri noteikti zog
Es neliimeeju jo vinam nemaz nav tadas plaknes lai uzlimetu + man bija viizija par baltaam kniedeem
Es neliimeeju jo vinam nemaz nav tadas plaknes lai uzlimetu + man bija viizija par baltaam kniedeem
viss notiek pareizā virzienā
tā tak ir tāpati ko sirmais tirgo? viņam cik atceros bija pielīmētaSeeya rakstīja:Netaisam offtopik, bet jaa lupas zog, piemeram, UldisR nozaga reiz lupu no bagaznieka un ventilus kkadi bmxeri noteikti zog
Nee Sirmaiz pardod tikai prieks kompotiem, sii ir no Kjekavas!
Lkm mani var saukt par špikotāju, bet jau kādu laiku arī skatos uz to csl uzliku. Cik skatijos cena ebay - 100e ar piegādi, tā pasālīti Cik ķekavā viņš maksāja?
Man acīs tieši krīt tavs un agrim auto, abi iet ļoti laabi un izskatās kopa vnk
Man acīs tieši krīt tavs un agrim auto, abi iet ļoti laabi un izskatās kopa vnk
Nav jeega no ebay suutiit, kekava vins maksa 80eur un man nav pretenziju pret kvalitaati
sirmais visiem kuzaviem piedāvā, un ķekava taisa priekš viņa, cik man zināms, tad ir viņa idejas un ķekavas izpildījums.Seeya rakstīja:Nee Sirmaiz pardod tikai prieks kompotiem, sii ir no Kjekavas!
+EJANSONS rakstīja:sirmais visiem kuzaviem piedāvā, un ķekava taisa priekš viņa, cik man zināms, tad ir viņa idejas un ķekavas izpildījums.Seeya rakstīja:Nee Sirmaiz pardod tikai prieks kompotiem, sii ir no Kjekavas!
dargi esi samaksajis par to uzliku..es dabuju jaunu pa 60 eur..ari kekava,vajag vnk. aprunaties vairak mazliet ar vinjiem..
es savejo liku uz logu liimes..ir gan tur ljoti pietiekoshi plakne lai vinju skaisti pielimeetu..
es savejo liku uz logu liimes..ir gan tur ljoti pietiekoshi plakne lai vinju skaisti pielimeetu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
trubu diametri praktiski identiski M3 zirneklim.rvars rakstīja:is kolektora kanāli nav daudz par mazu?
Ka atkal ieeju šajā topikā vienīgais ko varu iepostēt - Perfekti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right