QSX E36 Turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Ļoti čotka, šodien ievērtēts!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
KV_ Krāsa ir steelgray metalica + lakā kkāds grauds no tās pašas krāsas, kodu precīzi nepateikšu, bet ja ir liela vēlme varu atrast.
Ja domā par riepām, tad r888 turās superīgi vakar braucot no exoticas notestēju!
Kardāns nezinu kāds, bet tur! Tfu tfu tfuu....
Pārējiem - Paldies!!
Plaknēm??? Ja domā riteņu leņķus tad tie šobrīd ir pilnīgi garām, neesmu paspējis uz savirzes stendu tikt, kā arī vēl piekare nav līdz galam sataisīta...Armando rakstīja:labi darbinji.
atskiribu juuti ar jaunajaam plakneem?
kas tev ar kardanu?
Ja domā par riepām, tad r888 turās superīgi vakar braucot no exoticas notestēju!
Pārējiem - Paldies!!
Auto veiktspējas uzlabošana, nestandarta risinājumi, detaļas utt... PM
Tiešām izstādes cienīgs auto
jā. šīs tiešām ir superīgs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
+36 Uteo
Kā vienmer pašā augstākaja līmenī..
Šis auto un Japcar factory stends bij tie deļ kuriem vispār gāju uz izstadi! nu protams vareja vel paris eksemplarus apskatit, vai vnk uzmest aci, bet nu šis eksemplārs ir pelnījis atrasties Vācijas autošova!!!!
Tavam e36 derētu kāda laba fotosesija + arī kāds video
šis bija viens no ledaudzajiem iemesliem, kapēc vispār gāju uz to izstādi!
Domaju lsd saibas un kas ar kardanu del m3 karbasQSX rakstīja:KV_ Krāsa ir steelgray metalica + lakā kkāds grauds no tās pašas krāsas, kodu precīzi nepateikšu, bet ja ir liela vēlme varu atrast.Plaknēm??? Ja domā riteņu leņķus tad tie šobrīd ir pilnīgi garām, neesmu paspējis uz savirzes stendu tikt, kā arī vēl piekare nav līdz galam sataisīta...Armando rakstīja:labi darbinji.
atskiribu juuti ar jaunajaam plakneem?
kas tev ar kardanu?
Pārējiem - Paldies!!
...
LSD strādā perfekti, nav 1. tāds...
Diemžēl man nav m3 kārba Tā ir no e39 530i. Bet labprāt nopirktu m3 e46 6ātrum kārbu, ja kādam ir pm ar piedāvājumiem!
Diemžēl man nav m3 kārba Tā ir no e39 530i. Bet labprāt nopirktu m3 e46 6ātrum kārbu, ja kādam ir pm ar piedāvājumiem!
Auto veiktspējas uzlabošana, nestandarta risinājumi, detaļas utt... PM
Baigi patīk tavs sedans,un vispār man nepatīk pelēka un sudraba krāsa,bet tavam tā ļoti gaumīgi izskatās+diski un viss parejais eksterjers!
Instagram - Sandis_e36
sezonas atklaasanaa vareja parliecinaties, ka shis tieshaam iet!!!
Sezonas atklāšanas drags bija ļoti skatāms un fināls vienkārši nereāls! Paldies!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
QSX, ļoti skatāms drifts!
Vienīgais kurš sacēla pro klases dūmus!
tik tiešām vienīgaiserda rakstīja:QSX, ļoti skatāms drifts!
Video nav kāda no sezonas atklāšanas, QSX drifta???
es filmeju, bet telefonam kamera noglukoja un nevar atskanot video
Manējā video ir nedaudz redzams! Ir sezonas atklāšanas topikā, gan arī "mans video" opikā :)
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16