RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19
- chevron_right
domāju ka izskatīsies labi
P.s admini tak uzlieciet BANU tam loham e36driver
P.s admini tak uzlieciet BANU tam loham e36driver
Man parasti nepatīk krāsaini diski, bet šie, ar pareizo gumijas un sēdinājuma setupu, varētu izskatīties diezgan ok
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Laikam jau tev tas bizness neiet, ka braucu ar mazdu 323, un tirgo sapistas žurkas studentiem.e36driver rakstīja: Pats braucu ar Volvo, Mazda, BMW citiem modeļiem. E36 ir veca, smirdīga miskaste uz riteņiem. Es te piereģistrējos, jo tos mēslus tirgoju jauniešiem. Un katru reizi priekā smaidu, kad pumpains tīnis nopērk šķilteni par pusdienu naudu.
Līdz šim neviens e36 nav bijis jēdzīgs, neviens.
Un tāds rakstības stils parādās, kad sadzerās tosolu.
RVS, sorry par offtopic. Un jā, laikam jau adminiem jāskatās uzmanīgāk.
Ātrāk uzliec lai var redzēt! Izskatās mega, bet vai ies pie pelēkā.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kaut kas briest!
Tā nu lūk izskatas kopskatā
Bet dzīve liekas biš savādāk
Bet dzīve liekas biš savādāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diski smuki ,bet centru kraasa galiigi neiederaas pie auto!Bet shogad jau laikam modee diivainais un nesaprotamais
Konchitas stils
Konchitas stils
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ir labi
kopskats labs
Bez vāciņiem nav labāk? Tomēr tagad kaut kā nekā
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Labi. Nav tik traki kā likās, ka būs. Bet tas nemaina faktu, ka tur arka jau ir pizģets.
Kopskats labs, palika vēl M-moldingus dabūt un varbūt kaut kādu astīti grabažniekam! Un Es protams noņemtu tonējumu no lukturiem un to Mehu dienu uzlīmi! Bet tas tikai Mans viedoklis, galvenais lai pašam viss patīk!
P.S. Nevar salīdzināt kāds bija, kad nopirki, un kāds ir tagad, tā tik turpināt! Cepuri nost!
P.S. Nevar salīdzināt kāds bija, kad nopirki, un kāds ir tagad, tā tik turpināt! Cepuri nost!
Ir smuki, tikai liekas, ka priekshaa prasitos zemaku gumiju
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
+999 zemāka gumija iedos citu skatu un aizmugurē melnie pavaroti soso..
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
bet ez vaciniem butu vel krutak.... agresivaks izskatitos
Par vaacinjiem nepiekritiishu jo bez vinjiem izskataas patizli.
Uz e36dirseeja komentaariem atljaushos neatbildeet, vareeji vakar man klaatbuutnee pateikt savas tizlaas domas, tad tu kaut vairs nevareetu piesaarnjot forumu.
Par M-moldingiem jau sen domaaju, bet spoileritis jau ir ieplaanots. Uzliimes riit tiks likvideetas pirms puleeshanas.
Riepas priekshaa ganjau kautkad buus arii zemaakas, bet riit pieseedinaashu vel priekshu, tad jau jaabuut labaak.
Uz e36dirseeja komentaariem atljaushos neatbildeet, vareeji vakar man klaatbuutnee pateikt savas tizlaas domas, tad tu kaut vairs nevareetu piesaarnjot forumu.
Par M-moldingiem jau sen domaaju, bet spoileritis jau ir ieplaanots. Uzliimes riit tiks likvideetas pirms puleeshanas.
Riepas priekshaa ganjau kautkad buus arii zemaakas, bet riit pieseedinaashu vel priekshu, tad jau jaabuut labaak.
Pēdējais labojis RVS - 15 Mai 2014, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Kopskats ir ļoti labs, esi trāpījis ar disku krāsu izvēli, ļoti patīk!
Bez centriņiem, domāju, ka izskatītos nepārāk.. Bet to tikai uzzināsim, kad būs noņemti nost un ielikts FOTO salīdzināšanai
Tā tik turpināt, lai darbi iet raiti un vairs nav nekādas skādes un aizķeršanās!!!
Bez centriņiem, domāju, ka izskatītos nepārāk.. Bet to tikai uzzināsim, kad būs noņemti nost un ielikts FOTO salīdzināšanai
Tā tik turpināt, lai darbi iet raiti un vairs nav nekādas skādes un aizķeršanās!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 19