šosejas treniņu 318is E36-jjjjuris
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Nav jau tik traki, man pēc pirmajiem 5 apļiem jau bremzes uzvārijās, nācās pārējo treniņu pavadīt skatoties, tā vot škrobe bija Tomēr 5 vietu kopvērtējumā saglabājujjjjuris rakstīja:eh .. nepatīk man tā minišoseja - 50 mašīnas, braukt netiek un vēl ūdens sūknis (laikam) beidzās .. rīt jājauc, jāskatās
nomaini bremžu šķidrumu un klučus .. un pēctam diskus un trubiņas .. ja nepalīdz, tad padomā vēl kā dzesēt
Pēdējais labojis jjjjuris - 04 Aug 2015, 22:44, kopā labots 1 reizi.
Tu saki - nav tik traki, jo neesi dabūjis normāli, pa lielo trasi pabraukt
stundu no vietas, bez čakarēšanās
var jau būt, ka katram savs
stundu no vietas, bez čakarēšanās
var jau būt, ka katram savs
Klučus šodien ieliku jaunus, tie iepriekšejie ar bija tikai 7 treniņus nobraukti, bremžu diski nofrēzēti, pašas bremzes arī ap racing tagad esmu gandrīz 100% drošs, ka bremžu šķidrums ir kaut kāds ar ūdeni jau, vecs sajājies. Rīt ieliešu to motul racing šķidrumu, redzēs kā būs. Tev gadijumā nav tas vakuma pumpis, ar ko izsūknēt visu veco?jjjjuris rakstīja:nomaini bremžu šķidrumu un klučus .. un pēc diskus un trubiņas .. ja nepalīdz, tad padomā vēl kā dzesēt
es vnk ar špirici, cik varēju izsuucu, pārējo pa atgaisošanas skrūvēm nolēju
ik pēc diviem gadiem racing režīmā iesaka mainīt viņu
man ir parastākais dot4 un viss ok
ik pēc diviem gadiem racing režīmā iesaka mainīt viņu
man ir parastākais dot4 un viss ok
kādus klučus uzliki?
es šon beidzot jaunus brembo diskus uzliku .. kluči textar, jau padiluši, bet kādu laiku vēl ies
es šon beidzot jaunus brembo diskus uzliku .. kluči textar, jau padiluši, bet kādu laiku vēl ies
7dien treniņā bija 7as!!! mašīnas ... uz divām stundām
diemžēl vēl nebija mašīna gatava .. bet nu tagad pa 2x nedēļā rīko
diemžēl vēl nebija mašīna gatava .. bet nu tagad pa 2x nedēļā rīko
Kas Tev notika šodien? Redzēju ka ar avareikām cauri trasei brauc, pec tam vairs neredzēju trase.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
@jjjjuris
Es visu laiku lieku ferodo klučus, stāv dot 5.1 es viņu pagājušajā gadā ķipa mainiju, bet nu arī ne pillnībā dabuju ārā veco, tapēc moš tā ir, vajag tā kārtīgāk ārā veco dabūt un tad saliet jaunu es domāju,
Nu jā, šodien jau arībija treniņš pa lielo apli, tieši pirms minšosejas, man pašam slikta dūša paliek tik daudz braucot, es knapi varu tos mazos 8 aplīšus izvilkt un jau esmu piekusis, stūres pastūzis man arī nav, rokas diezgan piekūst.
Es visu laiku lieku ferodo klučus, stāv dot 5.1 es viņu pagājušajā gadā ķipa mainiju, bet nu arī ne pillnībā dabuju ārā veco, tapēc moš tā ir, vajag tā kārtīgāk ārā veco dabūt un tad saliet jaunu es domāju,
Nu jā, šodien jau arībija treniņš pa lielo apli, tieši pirms minšosejas, man pašam slikta dūša paliek tik daudz braucot, es knapi varu tos mazos 8 aplīšus izvilkt un jau esmu piekusis, stūres pastūzis man arī nav, rokas diezgan piekūst.
Ja to man prasi, tad vienkārši uzvāriju bremzes, pedālis mīksts līdz galam grīdā iekšā, bremžu navKikaps rakstīja:Kas Tev notika šodien? Redzēju ka ar avareikām cauri trasei brauc, pec tam vairs neredzēju trase.
Tev gribeju meklēt citu topiku kur prasīt Bremžu vārīšana minišosejā ir pilnīgi ierasta parādība.edzis rakstīja: Ja to man prasi, tad vienkārši uzvāriju bremzes, pedālis mīksts līdz galam grīdā iekšā, bremžu nav
P.s. Lielās trases treniņš auto bija vienveidīgs pat elkonī. Kad moči šo pašu trasi brauca, palika jau interesantāk :)
pēkšņi aizgāja sarkanajā temperatūra, knapi līdz boksiem tiku
ir parādījusies jauna lieka skaņa. ir aizdomas, ka tas varētu būt ūdenspumpis
it kā jauns, it kā skfs .. rīt jājauc nost, jāskatās
ferodo es tikai aizmugurē lieku .. un jā, minišosejā ir daudz lielāka slodze uz mašīnu
ir parādījusies jauna lieka skaņa. ir aizdomas, ka tas varētu būt ūdenspumpis
it kā jauns, it kā skfs .. rīt jājauc nost, jāskatās
ferodo es tikai aizmugurē lieku .. un jā, minišosejā ir daudz lielāka slodze uz mašīnu
vienveidība=stabilitāte, kas ir labi
nav skatāmi, bet toties labi apļa laiki
nav skatāmi, bet toties labi apļa laiki
parunāju ar Meilandu, kurš rīko treniņus .. šis saka, ka sakarā ar to RigaSummerRace augustā bezdugainos treniņos nelaidīs .. vēl ir tas Legzdiņš, kurš arī taisa treniņus, bet nu hvz ,, ievākšu info
bet .. reku šeku ir šāda cenu lapa http://bksb.lv/index.php/pakalpojumi/cenas .. kādām 5+ mašīnām jāsavācas, un varam kaut ko uzrīkot
maziņās&vaļīgās saliksim kā karognesējas .. piesakās
bet .. reku šeku ir šāda cenu lapa http://bksb.lv/index.php/pakalpojumi/cenas .. kādām 5+ mašīnām jāsavācas, un varam kaut ko uzrīkot
maziņās&vaļīgās saliksim kā karognesējas .. piesakās
šito topiku laikam var klapēt ciet, jo šodien ienācās sedana bundža, kas tiks būvēta nacionālajai klasei
Būtu jau jauki ja turpinātu topiku jo ko maina virsbūves tips? Pat nav mainījusies disciplīna un arī Idejas savām varu smelties
es jau neko baigo te nerakstu .. ne vārda par jauno motoru utt
bet nuu ja jau tas kādam ir vajadzīgs, varu kaut ko pa laikam iemest
disciplīna nemainās, bet ir doma visam pieiet nopietnāk un dziļāk .. drošības karkass, sporta kompis, normāli koili utt
bet nuu ja jau tas kādam ir vajadzīgs, varu kaut ko pa laikam iemest
disciplīna nemainās, bet ir doma visam pieiet nopietnāk un dziļāk .. drošības karkass, sporta kompis, normāli koili utt
Lai izdodas sekošu līdzi
žēl ka kompots neder :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Bet tas jau neko nemaina, ka sedans. tāpat sākotnēji būs Šosejas treniņu! :) Turpini tikai, pašam aŗī interesē. Lūk, piemēram, brauksi ar 24v (vai 16v) DOHC (un visām no tā izrietošajām sekām - teh. ierobežojumiem) vai tomēr 8v SOHC? Un tādas lietas, ir taču interesanti!
bet vismaz ciemos bijujenchs rakstīja:žēl ka kompots neder :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right