byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 21
- chevron_right
Slinkums kaut ko drukāt, tāpēc došu bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaisti!
Bembim visu laiku kaut kas notiek, varbūt kādu dienu būs pilns apraksts par projektu. Darbi neapstājas. Vakar diski iepirkti.
8j et20 un 9j et22, plaukti tiks pulēti, centrs un skruves tiks krāsaoti vai nu zilā, sarkanā vai oranžīgi zeltainā krāsā.
8j et20 un 9j et22, plaukti tiks pulēti, centrs un skruves tiks krāsaoti vai nu zilā, sarkanā vai oranžīgi zeltainā krāsā.
ojj, ļoti labi diski interesanti cik viņi sver?
gandrīz 10kg, diezgan pasmagi.
gribi vieglus oem r17 = style 29
vēl labāk bbs rc
gribi vieglus oem r17 = style 29
vēl labāk bbs rc
Pēc šī jautājuma pašam palika interesanti, 9j svēra 9,9kg, kars gandrīz uzminējakasiks rakstīja:ojj, ļoti labi diski interesanti cik viņi sver?
diskiem centru iesaku nekrasot zelta vai orandzaa kraasaa,baigi nodraztas kraasas jau manuprat
bet kopsumma ar shiem diskiem jabuut
ar kompatu pa brugji
šitie diski, kas ss.lv tika pārdoti?
Tā izskatās. Tie kas bij ar baloniemRENIO rakstīja:šitie diski, kas ss.lv tika pārdoti?
Ps mani favorīt diski. Noteikti izskatīsies
Jap, tie paši.RENIO rakstīja:šitie diski, kas ss.lv tika pārdoti?
Nebūs zelta vai oranža, būs vrb oranžīgi zeltainacipruss18 rakstīja:diskiem centru iesaku nekrasot zelta vai orandzaa kraasaa,baigi nodraztas kraasas jau manuprat
būs jāvalcē arkas?
Nebūs, uzliks cietākus amīšus, mazliet vēl nosēdinās un būs stīgaK.F. rakstīja:būs jāvalcē arkas?
Sliktākajākā gadījumā aizvedīs disku pie virpotāja vai arī metīs ratus līki.
Vēl pusādas recaro nopirkti no e46, el. regulējami ar atmiņu, beņķu apsildi un un piepūšamo spilvenu mugurai, mind condition. Nākamgad tiks pāršūti.
Tāpēc, ka tu man naudu nedod
Diemžēl nē, bet vari kļūt par sponsorucipruss18 rakstīja:Tev ari ir not sponsored momy or dady?
Man ar tākā vajadzētu pāršūt taburetes..cipruss18 rakstīja:es padomashu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …