Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27
- chevron_right
Agnis rakstīja:Jā, hvz kur tas bamperis atkal palika
Viņš vienkārši atpalika!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Drift hard or go home.
Nekas, savilcēju paka rokās un uz priekšu, ir vēl ceļams
Bet ja nopietni, tad par plāniem uz nākamo 2014 sezonu -
ja gada sākumā prioritāte bija pārkrāsot visu auto un tādas lietas, tad tagad esmu sapratis ka labāk to naudu iztērēju par 2.8 + dažiem apgreidiem, lai ietu mazliet labāk kā parasts 2.8 (cerams )
kā arī, piekarē salikt poly bukses (daudz kur jau ir, bet ne visas) + vēl plazas utt
ja gada sākumā prioritāte bija pārkrāsot visu auto un tādas lietas, tad tagad esmu sapratis ka labāk to naudu iztērēju par 2.8 + dažiem apgreidiem, lai ietu mazliet labāk kā parasts 2.8 (cerams )
kā arī, piekarē salikt poly bukses (daudz kur jau ir, bet ne visas) + vēl plazas utt
Saki skaidri- liksi trasē?!
Tas tak loģiski Bet nu gan jau sakrāsošu arī, vismaz jumtu, bagāžnieka vāku un durvis noteikti
Laikam jau jāpateicas pāris cilvēkiem, kuri mani izvizināja pa trasi gan ar saviem, gan ar manu auto un lika saprast cik tas viss ir forši
Laikam jau jāpateicas pāris cilvēkiem, kuri mani izvizināja pa trasi gan ar saviem, gan ar manu auto un lika saprast cik tas viss ir forši
Nojaušu par kuriem tu runà :-D
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Agni, tev uz ziemīšiem uzdāvinàt savilcējus????! :-D
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Sorry, bet žēl ka šo auto piemeklè šāds liktenis!
Tieši kāds liktenis? Nomainot bamperi, uzliekot atpakaļ sliekšņu uzliku un visus četrus 17'' viņš būs tāds pats kā iepriekš... Braukt tandēmā, kur es kādam varu ielikt sānā vai kāds man, man ir bail (pagaidām), tāpat kā šķērēt lielos gala līkumus (arī pagaidām ), tā ka no stress, domāju ka neko diži vairāk tur apskādēt nevar
no comment...
Nesaprotu , kas tur tik nosodaams ...cits klapee to 36to pa viaduktiem , cits pucee un fano...katram savs...
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Soreiz piekritishu Renio
lai gan nekad nesmu nevienu savu mashinu zhelojis,bet nu prieksh trases lai dotu hard core ir jabut otram drotam trasei
lai gan nekad nesmu nevienu savu mashinu zhelojis,bet nu prieksh trases lai dotu hard core ir jabut otram drotam trasei
ar kompatu pa brugji
Laikam neesat kartigi devuši pa trasi...ja liekas ka salauzts nabaga bamperiits ir hardcore drifts pa lakstiem nezhelojot auto
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
prieks šito dzirdēt .... tagad būs vēl viens topiks kam sekošu līdziAgnis rakstīja:Nekas, savilcēju paka rokās un uz priekšu, ir vēl ceļams
ja vēl Tu diskus nomainīsi ok, saprotu, ka visu nevar gribēt
Karrlo rakstīja:Laikam neesat kartigi devuši pa trasi...ja liekas ka salauzts nabaga bamperiits ir hardcore drifts pa lakstiem nezhelojot auto
man Tu to vari neteikt
ar kompatu pa brugji
Es tik taa..izsakos... es domaju tapec ir cilveki kuri ir sapratushi ka nav jeega poustot sheit, jo viss ko tauta grib redzeet ir puleeti diski , vairaak podzinjas salonaa u.t.t ....viens vieniigs mainstriims un driftaa kaut nabaga e36 vispar ir noziegums
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
nu jau Tu sabuurii glaazee veetru te
pohuj tas bampers,bet uzlikot vaakaa domaju butu saape
pohuj tas bampers,bet uzlikot vaakaa domaju butu saape
ar kompatu pa brugji
priekš tam ir BMW muzejsKarrlo rakstīja:Es tik taa..izsakos... es domaju tapec ir cilveki kuri ir sapratushi ka nav jeega poustot sheit, jo viss ko tauta grib redzeet ir puleeti diski , vairaak podzinjas salonaa u.t.t ....viens vieniigs mainstriims un driftaa kaut nabaga e36 vispar ir noziegums
Tieši tāpēc mums katram ir savs auto un daram ar to ko vēlamies vai varam atļauties. Ja esi spējīgs atļauties taisīt savu auto, būvēt, krāsot un skrūvēt, kāpēc gan ne? Pa ziemu sačinī, sakrāso, sapulē un parādi citiem vasaras sākumā savu skaistuli, bet pēc tam vari arī likt uz trases. Bet, ja uz trases kaut kas saplīsīs, zināsi, ka tas ir autiņa vājais posms un varēsi viņu nomainīt uz jaunu un autiņš būs kā jauns
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12