E36-boris737 ceļā uz v8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 23
- chevron_right
es biju parliecinats par to ka man ieliks divnieku par logu, sliktakaja gadijuma un vis un vieninieks par ellas nopludi.
nemiz!
es nopirku sev volvo ka rezerves auto bija parlasita visa hadene un bremzu sistema draza man aptuveni ari tapat biki vairak ka stundu! lidz atrada par ko ielikt vienu 2. calis izvilka savu lielo gramatu un mekleja lidz atrada to ka gazes iekartas trubas nedrikst but izvaditas aarka bet nu kamon ieprieksejie ipasnieki gaja gadiem cauri te peksni vairs nevar laikam nepatika mana seja!:D
bet pati pirma masina man bija e34 tai gan man paveicas calis izlaida caauri no karbas pileja ela slieksni dures lieluma caurums amitis vis ela bet tapat ielimeja apskati !
abi bija riga taka ka paveicas ja bus pimpis tad pimpis bet ja normals tad vis ok!
es nopirku sev volvo ka rezerves auto bija parlasita visa hadene un bremzu sistema draza man aptuveni ari tapat biki vairak ka stundu! lidz atrada par ko ielikt vienu 2. calis izvilka savu lielo gramatu un mekleja lidz atrada to ka gazes iekartas trubas nedrikst but izvaditas aarka bet nu kamon ieprieksejie ipasnieki gaja gadiem cauri te peksni vairs nevar laikam nepatika mana seja!:D
bet pati pirma masina man bija e34 tai gan man paveicas calis izlaida caauri no karbas pileja ela slieksni dures lieluma caurums amitis vis ela bet tapat ielimeja apskati !
abi bija riga taka ka paveicas ja bus pimpis tad pimpis bet ja normals tad vis ok!
Kurā boksā gāji? Tur, kur rindas kārtībā vai ar pierakstu?
Pati ar pierakstu tiku kādās 15 min vakardien cauri tika lampas vajadzēja aizbraukt noregulēt un atbraukt atpakaļ pēc skates
Pati ar pierakstu tiku kādās 15 min vakardien cauri tika lampas vajadzēja aizbraukt noregulēt un atbraukt atpakaļ pēc skates
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Reāli Ogrē labāk neiet Gāju ar Volvo S60, nepatika ,ka aizmugurē vidējā josta nefiksējas...
Labāk nepist kapeiku un maukt pie normāliem čaļiem uz Rīgu. Esmu TA ar darba autiņiem gājis kādas 20x. Viss tip TOP , par sīkumiem visu var sarunāt un ar humoru pieņemt Pat ar žurku izgāju ar 1x.
Labāk nepist kapeiku un maukt pie normāliem čaļiem uz Rīgu. Esmu TA ar darba autiņiem gājis kādas 20x. Viss tip TOP , par sīkumiem visu var sarunāt un ar humoru pieņemt Pat ar žurku izgāju ar 1x.
Mani iesauca cip kyr ar pierakstu.Linda rakstīja:Kurā boksā gāji? Tur, kur rindas kārtībā vai ar pierakstu?
Pirma masina ar kuru vispar eju skati. Un i to pa pilnu programmu uzreiz.
Ogre gadas visaadi, man nerulleejaas ieksaa prieksejas jostas, pusass puteklu gumija un stab. Stiena bukses bij beigti,turklat m50 316 virsbuuvee bez registretas parbuves, bet par to neko neielika.ElvijsR rakstīja:Reāli Ogrē labāk neiet Gāju ar Volvo S60, nepatika ,ka aizmugurē vidējā josta nefiksējas...
m50 316 virsbūvē nav jāreģistrē.Kapteinis rakstīja:Ogre gadas visaadi, man nerulleejaas ieksaa prieksejas jostas, pusass puteklu gumija un stab. Stiena bukses bij beigti,turklat m50 316 virsbuuvee bez registretas parbuves, bet par to neko neielika.ElvijsR rakstīja:Reāli Ogrē labāk neiet Gāju ar Volvo S60, nepatika ,ka aizmugurē vidējā josta nefiksējas...
Priekšā ar stabilizātora stieni un atsaitēm viss ok? Nekur neķeras, par tuvu kkam nav?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tiesam cik tagad lasu, tad lielakoties neviens neregistre un nevienam neko nesaka. Vienkarsi papetiju csdd.lv un sanak, ka ta ir 1.kategorijas parbuve un tatad teoretiski butu jaregistre. Lai nu ka, labi, ka taaZzevsS rakstīja:m50 316 virsbūvē nav jāreģistrē.Kapteinis rakstīja:Ogre gadas visaadi, man nerulleejaas ieksaa prieksejas jostas, pusass puteklu gumija un stab. Stiena bukses bij beigti,turklat m50 316 virsbuuvee bez registretas parbuves, bet par to neko neielika.ElvijsR rakstīja:Reāli Ogrē labāk neiet Gāju ar Volvo S60, nepatika ,ka aizmugurē vidējā josta nefiksējas...
Stab. stienis uz t.a. bij no 4cyl bet tas skaaraas pie kartera, tagad ir 6cyl un viss ir ta, ka tam jabut.
Ogrē ir tā, ka ļoti piesienās pie izplūdes skaļuma, ja tā to var saukt, vairāk nekā citur tas gan. Ridlihs ar savējo, kas bija skaļāks kā man Rīga bez problēmām gāja skati, kamēr Ogrē es jau otro gadu bez mazākās domāšanas lieku virsū klusu ar tērauda skaidām piebērtu bunduli vēl 100% pārbaudīs jostas visas, uztaurēs un logu nomazgās, bet tas jau visur. neteiktu, ka Ogre ir briesmīga skates iešanas vieta. Vakar arī inspektors tajā boksā, kur ar pierakstu (tāds apaļīgs ) laipni pieņēma kaut gan stundu nokavēju savu pierakstu. Un divniekus iepriekš bija salicis tikai tur kur patiešām arī viņi jāliek un viens no divniekiem pat atrisināja šausmīgo klaboņas jautājumu
It's all about the win
auto kas ir vevaks pa 2001 gadu motors ir rezerves dala vari likt ciklielu sirds karo un macins lauj !
Galvenais ka motoram jabut uz orginalajam gumijam un motors nedrikst gulet uz sabilizatora stiena!
Galvenais ka motoram jabut uz orginalajam gumijam un motors nedrikst gulet uz sabilizatora stiena!
Atklaju spidametra problemu vaininieku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu man jau ar bija tada aizoma, bet vel galva staveja doma ka pats spidametrs nospraga. a kompakta jau pagrutak dabut.
un pats galvenais jau sacelt breku
un pats galvenais jau sacelt breku
Runajot par ogri.cik esmu gajis,tik ir bijusas problemas.
Tur ljoti skurpulozi inspektori ir vienmer bijushi
Tur ljoti skurpulozi inspektori ir vienmer bijushi
ar kompatu pa brugji
Mans pēdējais inspektors Rīgā pieaicināja vēl 2 inspektorus, lai saprastu vai uz riepām ir kaut kādas sertifikācijas zīmes.
Mani ogre izlaida cauri gandriz neko nepārbaudot , ne tauri , ne jostas, ne logus , ne aptiecinjas un ugunsdzēšamā esamību . Laikam noveicās.
paldieselksnis rakstīja:7* DAUMANTS BARISS (BORIS737) 1.6 1:05.72
Braucam tiesi pa celu uz 333 ar audi kad aiz muguras plakaniski gaji [emoji106] [emoji2]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 23