turbo eksperimentālprojekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 24
- chevron_right
Tiešām tiko salikto motoru jau nobeidzi?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
LLP un DDM...... labak būtu ēdis...
nja...eksperimenti...eksperimenti
nu poh, tāpat spēlēju džekpotu ar lietotiem gredzeniem, papisu, domāju poh... bet nu tagad būs iemesls uzlikt jaunus cik ta nu tur ieberziens 30e par galvas bīvi + darbs cik pašam jāties
Bet nu tāpat viņš arī ar visu sapistu sēžu vērpjas labi, tik baltie mēsli uz ceļa sajāj visu saķeri un nevar izbaudīt, varbūt labi vien ir, a to pusasis un reduktoru izārdītu
Bet nu tāpat viņš arī ar visu sapistu sēžu vērpjas labi, tik baltie mēsli uz ceļa sajāj visu saķeri un nevar izbaudīt, varbūt labi vien ir, a to pusasis un reduktoru izārdītu
Kādam baltie mēsli,kadam baigais prieks
Ar stock bosch vadību pa lv celiem braukā auto ar turbo virs 400hp un pat ar 900hp tākā nevajag stāstīt ka nevar vnk nemāk. Ja nemāk tad var par to samaksāt un visu tev saregulēs
Jā bosch, es vēl degunu tik tālu neesmu dabāzis nav laika ar progammām jāties, kad dzelži jāskrūvē
Tad nu atkal liekas kopā pagaidu 2.5 stroker-motors, šoreiz jauni gredzeni, kapara oringi blokam, nofrēzēti virzuļi, bezvanos.
Tad nu atkal liekas kopā pagaidu 2.5 stroker-motors, šoreiz jauni gredzeni, kapara oringi blokam, nofrēzēti virzuļi, bezvanos.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ja arī šitais nodetonēs es tev jejbogu to mašīnu aizdedzināšu
tolmeta presi varēsi iet dzedzināt
cik plāno kompresijas pakāpi?
ne plānoju, bet cik sanāks, man tur īsti nav vairs variantu, ko ielikt, ja nu vienīgi par $$$
Neesmu vēl izmērījis cik cm^3 ieekonomēju ar virzuļu nofrēzēšanu, bet nu frēzēju da limitam, virzuļa biezums vidū paliek 5mm tb nofrēzēti 1.7mm
iepriekš cr sanāca 10, tagad skatīsimies gan jau A grupas cienīgs kaut kas būs
Neesmu vēl izmērījis cik cm^3 ieekonomēju ar virzuļu nofrēzēšanu, bet nu frēzēju da limitam, virzuļa biezums vidū paliek 5mm tb nofrēzēti 1.7mm
iepriekš cr sanāca 10, tagad skatīsimies gan jau A grupas cienīgs kaut kas būs
virzuļus nofrēzēju, rīt jānopulē spogulī, jāsasver vienādos svaros, klaņi arī un tad jau var krāmēt iekšā un mērīt.
pēc maniem aprēķiniem sanāk ka esmu noņēmis kādus 5-6 cm^3, sanāk, ka CR vajadzētu būt kaut kam ap 9.1:1, nu diezgan pozitīvi
blokam krāsu paņēmu karstumizturīgo alumīnija, domāju būs nedaudz tumšāka, sanāca gandrīz hroms, būs čigānpakas bloks
pēc maniem aprēķiniem sanāk ka esmu noņēmis kādus 5-6 cm^3, sanāk, ka CR vajadzētu būt kaut kam ap 9.1:1, nu diezgan pozitīvi
blokam krāsu paņēmu karstumizturīgo alumīnija, domāju būs nedaudz tumšāka, sanāca gandrīz hroms, būs čigānpakas bloks
var uzlikt Viktor Reinz 2.05 blīvi tad var gāzt degmaisījumu uz nebēdu :)
Viktors tiešām tik izturīgs? Tad tādā gadījumā, no kura momenta turbo projektam būtu jau jāliek Cometics?
Reinzam materiāls cits un jā ir ļoti izturīgs!
Var likt cometics vai vel ko super izturīgu, bet nav vērts ja tu tur negrasies vilkt laukā vairāk par 450hp, līdz tam stock m50 iekšas ar Reinzu turēs mierīgi
Var likt cometics vai vel ko super izturīgu, bet nav vērts ja tu tur negrasies vilkt laukā vairāk par 450hp, līdz tam stock m50 iekšas ar Reinzu turēs mierīgi
Pa lielam jūs te lieki iztraucaties, 1,5 bar turēs ar o-ringiem +stock reinz/elring galvas blīve un vēlams labas špiļkas vai cietas galvas skrūves, pievelc uz kādiem 100-120Nm
Lielākā problēma ir detonācija - tas arī ir galvas blīvju izspiedējs - normāli saregulē kompi un neko nespiedīs ārā, ja nu vienīgi tēmē uz kādi 2 BAR virsspiediena
O-rigierm ieteikšu likt tērauda drāti - kapara drāts būs par mīkstu un nepildīs paredzēto funkciju
Lielākā problēma ir detonācija - tas arī ir galvas blīvju izspiedējs - normāli saregulē kompi un neko nespiedīs ārā, ja nu vienīgi tēmē uz kādi 2 BAR virsspiediena
O-rigierm ieteikšu likt tērauda drāti - kapara drāts būs par mīkstu un nepildīs paredzēto funkciju
Nu, man plāns nav pat tolkam 1.5 bar pūst, bet nu par blīvi samīzos, pasūtīju reinzu, tas būs tikai pirmdien, tā nu atkal viss ievelkas bet nu negribu es to motoru vēlreiz vērt vaļā, tā nu lai ir....
Drāti arī pamīcīju, kas nāk tam o-ring cutterim līdzi, mdā viņa tāda ļoooooti mīksta ir, jāliek laikam tērauda, domāju 316l ņeržas pusautomāta drāts derēs
Drāti arī pamīcīju, kas nāk tam o-ring cutterim līdzi, mdā viņa tāda ļoooooti mīksta ir, jāliek laikam tērauda, domāju 316l ņeržas pusautomāta drāts derēs
Chiganpaka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 24