E36-Š.Lamberte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 17
- chevron_right
laka uz pulētas virsmas neturēsies.ch. rakstīja:rekomendēju uzmaukt pa virsu laku, citādāk pēc pāris nedēļām ar sāli tie plaukti izskatīsies sliktāk kā krāsoti.![]()
[img]http://rennlist.com/forums/attachments/ ... all-2-.jpg[/im]
Jāskatās cik nu tā ziema šogad vispār būs.

Ziemas nebūs var mierīgi braukt ar bloķi , sēdinājumu un m paku lai pašķūret dažreiz sniegu

Šos diskus taisījām uz ātro, un pat ja viņi ātri sabojāsies nebūs liela skāde, iespējams, ka tiešām īstas ziemas nemaz nebūs un ar balto pabraukšu mazu laiciņu, tad jau manīs.zogs rakstīja:laka uz pulētas virsmas neturēsies.ch. rakstīja:rekomendēju uzmaukt pa virsu laku, citādāk pēc pāris nedēļām ar sāli tie plaukti izskatīsies sliktāk kā krāsoti.![]()
[img]http://rennlist.com/forums/attachments/ ... all-2-.jpg[/im]
Jāskatās cik nu tā ziema šogad vispār būs.

Bija doma pūst laku arī uz plaukta, bet, jā, taisnība, viņai tur nav pie kā turēties, tāpēc nopūtu tikai zvaigzni.

Ko nozīmē ziema nebūs? Sāli tāpat jau kaisa. 

Tas jau ir skaidrs, bet ņemot vērā cik daudz tā sniega un sala bija pagājušo gadu, tad iespējams, ka šogad būs tāpat un ziemas sezona būs īsa. Tāpat jau centīšos tikt pie otra auto, lai tos dažus mēnešus, kad pastiprināti kaisīs, baltais varētu garāžā atpūsties.BLINGZ rakstīja:Ko nozīmē ziema nebūs? Sāli tāpat jau kaisa.

Varu palielīties, ka esmu izgājusi skati ar pirmo!
Pagaidām nekādi baigi jaunie updeiti nav, būs jāsarosās uz pavasari,taču sataisīju izplūdi, lai isiņš daudz maz normāli skan.

Pagaidām nekādi baigi jaunie updeiti nav, būs jāsarosās uz pavasari,taču sataisīju izplūdi, lai isiņš daudz maz normāli skan.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Šovakar biji pie Azura 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Patīk paslidinātiesmaartyd rakstīja:Šovakar biji pie Azura

Kā jau mums visiemsharlotii rakstīja:Patīk paslidinātiesmaartyd rakstīja:Šovakar biji pie Azura

Šāds mērķis man ir nākošgad arī - iziet ar pirmo! 
Bez tiem default vieniniekiem jau laikam neiztikt.

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Var. Ja esi visu nomazgājis no apakšas un tiešām nav eļļas piles, kā arī rūsas apakšā, tad vienkārši pasaki, lai parāda ar pirkstu, kur kaut kas ir. Ja nevar parādīt, lai tik pārcep no jauna protokolu. Man arī riebjas, ka saliek tos s*dus.jaaniskal rakstīja:Šāds mērķis man ir nākošgad arī - iziet ar pirmo!

Nu par to es piekasītos tikai tad, ja es zinātu, ka tas viss ir sataisīts un ka tā nevar būt. Uz doto brīdi šis tas ir nosulojis - jānomaina blīvītes un tā. Bet nu offtopic aizgāju jau.maartyd rakstīja:Var. Ja esi visu nomazgājis no apakšas un tiešām nav eļļas piles, kā arī rūsas apakšā, tad vienkārši pasaki, lai parāda ar pirkstu, kur kaut kas ir. Ja nevar parādīt, lai tik pārcep no jauna protokolu. Man arī riebjas, ka saliek tos s*dus.jaaniskal rakstīja:Šāds mērķis man ir nākošgad arī - iziet ar pirmo!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Runājot par tehnisko. Man ir vieninieks par virsbūves, kabīnes deformācijām. Par ko tas ir ? Par švīku uz aizmugures bampera 

Man liekas, ja uz csdd aizdzītu tikko no konveijera noripojušu e36, tie vienalga atrastu pie kā piepisties!
Atceros, man ielika vieninieku par nenoregulētām miglām, viņas vispār regulējas?

Atceros, man ielika vieninieku par nenoregulētām miglām, viņas vispār regulējas?

Skaidrs, tāpat viss izļurkātos pa ceļam uz csdd ar to kratekli. 

Tāpat jau esmu apmierināta, kaut tos 1niekus ielika, bet īstenībā es pat nezinu kur viņš to koroziju saskatīja uz virsbūves.
Žēl, vajadzēja paprasīt kur viņš ievēroja to koroziju, bet negribējās "uzprasīties". 

Vini ieraugot e36 uzreiz jau ieliek 1 par koroziju, pat ja nav 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …