E36-Rika kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 17
- chevron_right

Mazliet jāpaceļ uz augšu 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kā Jūs domājat ar tādiem diskiem, fitmentu skati var iziet?

Pēc bildes spriežot nevar

diskam kante ārpus arkas...

kapec ne ? es disku arpus arkas 1cm izgāju 

Nedomaju,ka kads tev baigi sho chekos.man nekad nav chekojushi
ar kompatu pa brugji

Ja paveiksies - iziesi. Ja nepaveiksies, būs kā man - neiziesi 

Tehniskā apskate ir tas pats kas super bingo, veiksmes jautājums 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Šodien operatīvi tika pievalcētas arkas, par valcējamo paldies Mexipoku. Kā arī K&E Motors par ātru izlīdzēšanu! 

Pie tik minimāla iznesuma es domāju, ka skatē tas vairāk būs atkarīgs no inspektora garastāvokļaRiks* rakstīja:Kā Jūs domājat ar tādiem diskiem, fitmentu skati var iziet?

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Ja nav grūti sadabūt "skates diskus", tad labāk nomainīt, nevis braukt ar tādu 50/50 cerībuFashion rakstīja:Pie tik minimāla iznesuma es domāju, ka skatē tas vairāk būs atkarīgs no inspektora garastāvokļaRiks* rakstīja:Kā Jūs domājat ar tādiem diskiem, fitmentu skati var iziet?

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Njā, tas ir pašsaprotamijaaniskal rakstīja:Ja nav grūti sadabūt "skates diskus", tad labāk nomainīt, nevis braukt ar tādu 50/50 cerībuFashion rakstīja:Pie tik minimāla iznesuma es domāju, ka skatē tas vairāk būs atkarīgs no inspektora garastāvokļaRiks* rakstīja:Kā Jūs domājat ar tādiem diskiem, fitmentu skati var iziet?

Ir daži mazi apdeiti.
K&E motors pārsteidza ar retu dzimšanas dienas dāvanu
Trūkst tikai seškante, āķi nāksies pameklēt citu, baigi acīs krīt.
Kā arī šuvējs pacentās
Tika pāršūta bardačoka līste no tās pašas RR kataloga nappas ādas. Elkoņbalsts arī pāršūts ar to pašu nappu un ///M krāsas diegiem Principā lai salons būtu ideāls vajadzētu apmeklēt Vitjazzu, melnie griesti standarta vietā ir atlipuši, vajadzētu tos saglābt.
Prasās arī CD43 un jāapmeklē Fašijs lai ieliktu mood light'u
K&E motors pārsteidza ar retu dzimšanas dienas dāvanu

Tika pāršūta bardačoka līste no tās pašas RR kataloga nappas ādas. Elkoņbalsts arī pāršūts ar to pašu nappu un ///M krāsas diegiem Principā lai salons būtu ideāls vajadzētu apmeklēt Vitjazzu, melnie griesti standarta vietā ir atlipuši, vajadzētu tos saglābt.
Prasās arī CD43 un jāapmeklē Fašijs lai ieliktu mood light'u
Manuprat rokubalstam tie diegi nepiestav.tas tik manas domas
Bet kopsumma ir labs darbs

ar kompatu pa brugji

Ja vienkārši pāršūtu tad viņš nebūtu pamanāmscipruss18 rakstīja:Manuprat rokubalstam tie diegi nepiestav.tas tik manas domas

Uzinstallēts rokubalsts, protams acī krīt centrālā gaisa lūka un CD43 neesamība 

Pietrūkst vēl divas pogas viduskonsolē zem 2 logu pogām.Riks* rakstīja:Uzinstallēts rokubalsts, protams acī krīt centrālā gaisa lūka un CD43 neesamība

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

maartyd rakstīja:Pietrūkst vēl divas pogas viduskonsolē zem 2 logu pogām.Riks* rakstīja:Uzinstallēts rokubalsts, protams acī krīt centrālā gaisa lūka un CD43 neesamība

Zinu, logus vilkšu kad pāršūsu apšuvumus, jo apšuvumi sākumā tika paredzēti elektro logiem, bet tajos tika izgriezti coberi priekš airiemmaartyd rakstīja:Pietrūkst vēl divas pogas viduskonsolē zem 2 logu pogām.Riks* rakstīja:Uzinstallēts rokubalsts, protams acī krīt centrālā gaisa lūka un CD43 neesamība

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 17