E36 coupe by crew
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Un palika sprauga starp overfenderu un oriģinālo arku?
Tas varetu but interesants skats
Es veljoprojam svarstos par uzlikam,vajag vai ne
ar kompatu pa brugji
Piedodiet bet par arkām vairāk es neko neapspriedīšu interneta vidē tas sagadā turpmākas problēmas
Un ka patik kvalitate? Balansejas ok? Nopulet lidz spogulim nebiji domajis?
Nu kā lai saka, mani principā apmierina viņi. nobalansēt protams var, bet dēļ 225/35 riepas man vajadzētu jau atkal balansēt jo stūri tricina jau. Nav no vieglākajiem viņi arī. Par pulēšanu, visticamāk ka pa ziemu, jo šitiem diskiem izskatās tā ka tiek nokrāsots viss disks un tad plauktam krāsa tiek virpota nost jo plaukts nav gluds ir tāds rievains.
Labvakar.
Auto visu ziemu pavadīja zem klajas debess, doma protams bija nolikt garāžā, bet uznāca sniegs drusku par ātru un auto vairs nebija iespējams izkustināt Tāpēc ieziemoju to ar sniega segu .
Darīts pie auto īsti nekas arī netika pa ziemu, Tik cik iegādājos jaunu "OEM Ķīnas OMP stūri" Kā arī biju aizvedis Priekšējos sēdekļus uz pāršūšanu, jo vecajiem visa āda bija saplaisājusi un šofera sēdeklim jau bija izdeldēts caurums sāna.
Bet nu pagājušajās brīvdienās izkustināju žurku
Auto visu ziemu pavadīja zem klajas debess, doma protams bija nolikt garāžā, bet uznāca sniegs drusku par ātru un auto vairs nebija iespējams izkustināt Tāpēc ieziemoju to ar sniega segu .
Darīts pie auto īsti nekas arī netika pa ziemu, Tik cik iegādājos jaunu "OEM Ķīnas OMP stūri" Kā arī biju aizvedis Priekšējos sēdekļus uz pāršūšanu, jo vecajiem visa āda bija saplaisājusi un šofera sēdeklim jau bija izdeldēts caurums sāna.
Bet nu pagājušajās brīvdienās izkustināju žurku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā tak nav īstā āda? Kkā baigi lēti bet tā jau smuki.
ar kompatu pa brugji
Hey!
Žurkai pārkrāsoju restes jo vietām atkal bija sākusi lobīties nost krāsa, pielocīta panna atpakaļ jo ar laiku man viņa pielokas pie kartera klāt un uzsākot braukšanu kad motors vairāk pašūpojas tad piemetas klāt un grab .
Kā arī uzbūveju spliteri no 4mm abs plastmasas loksnes. Bet vai viņš paliks vel neesmu pārliecināts. Varbūt jāpierod.
Un arī ielikta viena migla kuru biju pazaudējis kaut kur
Žurkai pārkrāsoju restes jo vietām atkal bija sākusi lobīties nost krāsa, pielocīta panna atpakaļ jo ar laiku man viņa pielokas pie kartera klāt un uzsākot braukšanu kad motors vairāk pašūpojas tad piemetas klāt un grab .
Kā arī uzbūveju spliteri no 4mm abs plastmasas loksnes. Bet vai viņš paliks vel neesmu pārliecināts. Varbūt jāpierod.
Un arī ielikta viena migla kuru biju pazaudējis kaut kur
Gaumes jautajums,bet sloilers izskatas nu nekads
Bet viss parejais ir
Bet viss parejais ir
ar kompatu pa brugji
Jā, izskatās par daudz jau priekša
Skaists e36 ,bet tehniskaja. Ar feloniem izies apskati???
Forši ka LV ir šādi projekti!!!
[*]Žurkai beidzot ieliku jaunu gumiju ap lūku kuru vispār nebiju ielicis pēc krāsošanas, jo mazgājot jumtu ar spiedienu iedzina drusku ūdeni gar lūku un uz sēdekļi bija pāris piles katru reizi pēc mazgāšanas .
[*] Uzbūvēju arī glāžu atsaiti, lai tās glāzes nestaigā tik daudz pa bedrēm.
[*] Vienā reizē braucot sāka parādīties interesanta skaņa no riepā uz katru apgriezienu. Izkāpu un pabāzu roku aizmugures riepām lai satausītu kas tur ir, un jā drātis vienai riepai iekšmalā . Tad nu aizmugurē uzliku jaunas riepas. izmērs tas pats 215/40.
[*] Kā arī paņemu numur apgaismojumu no otras žurkas, jo tai bija ledi. Bet tie kas bija zilajam iekšā tiem stikliņi mega nomatējušies un tā dzeltenā gaisam man ne visai patika.
[*] Un tiku pie citas VNZ.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right